Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Přerozdělovat ilegální přistěhovalce? Jsou ilegální, pryč s nimi!

Od začátku letošního roku do konce července eviduje Itálie přes 90 tisíc ilegálních přistěhovalců. Celá jižní hranice EU čelí přímým nájezdům, a to po stovkách i tisících. Hlavní problém s přistěhovalci, kteří nemají co dělat na půdě cizí země by měl znít asi takhle: Jak je dostat zpět domů. Jenže jak zní skutečná otázka, na kterou se ptá eurokomisařka Cecilia Malmströmová: Jak tyto chudáčky přerozdělit mezi státy EU? Není to nelogické?

Každou chvíli se doslýchám a vidím ve zprávách nové a nové reportáže o tom, u jakých zaměstnavatelů po Česku byli zaměstnáni ilegálně. Jsou to cizinci, kterým v jejich vlasti není nejlépe. Jsou to i cizinci, kteří jsou příliš profláklými zločinci a násilníky a chtějí si "udělat jméno" zase o dům dál. Většinou je vyženeme ze země a za pár měsíců objevíme i někde jinde pořád v rámci ČR. A tak se ptám: proč?

Proč spojujeme slovo "ilegální" se slovem "přerozdělit" místo slova "vrátit"? Vždyť je to normální. Když nemám oprávnění k tomu, abych navštívil nějakou cizí zemi, bez ohledu na to, jak špatně by se mi žilo, si přeci nemohu myslet, že mi to projde. Pokud se sto tisíc lidí, kteří nemají oprávnění stěhovat se do Itálie má možnost dostat se prakticky kamkoliv jen proto, že hrají na city, bez ohledu na to, jak se jim doma žije špatně, jsou tu pořád mimo zákon. Zákon platí pro každého. Aspoň by tedy měl platit. Protože pokud nebude platiti pro přistěhovalce, jedná se o pozitivní diskriminaci, kdy zákon platí jen pro někoho.

Proč máme platit za chyby Itálie a vůbec proč máme platit za chyby celé imigrační politiky EU jen my, občané? My platíme daně, odvádíme sociální, zdravotní pojištění, které navíc z každé hrubé mzdy vypočítává a platí i náš zaměstnavatel. Neznám jedinou logickou motivaci k tomu, abych tyto peníze, které státu věnuji, věnoval právě těmto ilegálním přistěhovalcům. Nebudu přeci podporovat zločince. Vždyť bez ohledu, zda jsou to zloději, nebo jen dorazili za prací, se ilegální emigrací dostali mimo zákon a stali se z nich zločinci. 

Kdo s logickým myšlením a čestným způsobem života má ten žaludek otevřeně podporovat tyto zločince a všechny zločince, kteří je sem za vysoké peníze přivedou? Jediný, kdo na tom profituje, jsou zase zločinci. Lidé, kteří tyto imigranty buď využijí jako moderní otroky nebo lidé, kteří je sem přivedli výměnou za všechny jejich úspory. 

Jak tímto sebezničujícím způsobem zabráníme dalšímu přílivu? Pokud někdo na druhé straně bude vědět, že to nakonec projde, bude ho to v dalších pokusech pouze motivovat k tomu, aby i zvyšoval objem těchto "dodávek". Tohle slovo používám hlavně pro to, že pro tyto lidi se jedná jen o zboží. Pro ně to žádní chudáci, kteří se mají špatně, nejsou. Pro nás je to extrémní ekonomická přítěž. Práci, ze které by odváděli daně a pojistné, zde najdou málokdy a ani to nemají v úmyslu, ani nevědí, že mají tu možnost.

Proč jim nepomůžeme jinak? Levněji pro nás a i pro ně? Co třeba jim úplně zamezit se sem dostat? Tím pádem nikdo nebude motivován k tomu, aby se o to pokoušel. Mohli bychom být milosrdní, protože bychom byli všcihni bohatší, spokojenější s tím, jak je naše vláda patriotská, a měli bychom možnost nějak podpořit tyto lidi přímo u nich doma. Přiznejme si, malý finanční dar nás výhledově vyjde levněji než obdarovávat je zde, podporovat praní špinavých peněz, daňové úniky a abychom tím zvyšovali i zločinnost způsobenou těmi cizinci, kteří ani tuto práci nemají.

Mnoho z nich hlavně pochází ze zemí, kde je slovo "mrav" definováno na mnohem nižší úrovni. Mezi základní je považováno třeba to, že znásilnění je netrestné, že zabíjení je přírodní a podobně. 

Proč mám mít ve vlastní zemi strach? Strach z toho, že tato eurokomisařka tyto přistěhovalce přerozdělí i sem a budou zde páchat zločiny? Evropa a hlavně EU působí nyní jako taková Trója. A pravým Trojským koněm budiž tito lidé. Ti, kteří pomalu rozloží ekonomiku Evropy. Ti, kteří svojí porodností za pár generací prorostou celým systémem. Ti, kteří jednou zaútočí na místní zdroje, i na ty přirodní. Ti, kteří to tu jednou ovládnou. Ti, kteří to tu svojí naučenou primitivnější rétorikou mohou všechno zničit. 

Nejsem rasista ani nácek, nejsem xenofob. Tito lidé však pochází ze zemí, které se už touto rétorikou zlikvidovaly. A to za pomoci vyspělejších států, které je v minulosti vysávaly. Tyto státy však nemohou své území přenechat. To není řešení, to je zkrátka sebevražda....

Autor: František Kubásek | čtvrtek 11.9.2014 11:45 | karma článku: 38,54 | přečteno: 2009x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1697x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof