Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak islám přebírá vládu nad Británií

Spojené království Velké Británie a Severního Irska, suverenní země, historicky plná kolonií, bohatství a slavných herců, spisovatelů a hudebníků, pomalu ztrácí na své záři. Dokazují to jak nedávná rozhodnutí tamního parlamentu, tak neutichající a vzrůstající agrese muslimských přistěhovalců a jejich potomstva. Islám ví, že se ve velkých městech Británie rodí již téměř stejně dětí muslimům jako se jich rodí všem ostatním dohromady. A s tím také vzrůstá islámský vliv na tamní vládní rozhodnutí, legislativní úpravy, nesmyslná prohlášení, cenzuru a strach vyjít si do imigrantské čtvrti. 

Jak jsem psal v předchozím článku o Švédsku a jeho negativních prvcích přímo způsobených islámem, má i Británie svá umělecká díla, má své spisovatele a hudební umělce, jejichž život může být v budoucnu ohrožován. Abych upřesnil, proč je tomu tak, je důvod prostý. Islám káže jedinou možnou kulturu a to je kultura samozřejmě islámská. Pokud tedy ortodoxní muslim hraje, hraje pro Alláha, pokud maluje, maluje Alláha a pro něj a pokud staví, staví pro něj, píše pro něj, všechno dělá jen pro Alláha, Mohammeda a celkově pouze propaguje islám. Dělá to přesně tak, jak to má přikázáno svým diktátorským režimem. 

Úkolem každého džihádisty je likvidace kultury původní a její celkové nahrazení islámem. Džihád mají muslimové popsaný v právu šária a vyznívá jako povinnost vůči všem muslimům na celém světě. A tak mohou umělci, jako je třeba Robie Williams nebo spisovatelka Joanne Rowlingová, nostelé Nobelových cen za literaturu, jako jsou Harlod Pinter nebo Doris Lessingová, do budoucna počítat s tím, že jejich dílo může být brzy smazáno z povrchu zemského. A oni samotní, pokud již nezemřeli, mohou být z povrchu země odstraněni též. A britská vláda, zdá se, je k takovým krokům velmi benevolentní a pomáhá jim k realizaci. Některé ústupky vlády Británie jsou totiž pro celý národ až destruktivní.

Od roku 2007 v Británii působí šária soudy. Tyto soudy řízené islámským "božstvem", se pak za pár let začaly vymykat kontrole. Své spory a problémy začali do soudních síní chodit předkládat lidé s ortodoxními názory, kteří požadují bičování, tresty smrti a podobně. Britské právo je však nadřazené právu šária a jeho soudy se tak musí přednostně řídit právem Spojeného království. Ne vždy je tomu tak. V uzavřených komunitách, podle výpovědí mnoha svědků, vznikají skutečné šária soudy i s některými nepřijatelnými tresty. Islám opět pouze čekal na příležitost a když jí dostal, muslimové okamžitě začali prosazovat tu nejčistší a nejryzejší formu islámu, která je popisována v jeho spisech. Je tedy jen otázkou času, kdy se v Británii objeví první připady odsouzených k smrti ukamenováním. Tedy, pokud k tomu již nedošlo za zavřenými dveřmi muslimského ghetta.

Britská islámská ghetta jsou pro obyvatele hororovým místem. Lidé se tam bojí vkročit, protože na plotech kolem těchto území visí různé polovýhružné cedulky. Muslimové dávají jasně najevo, že chtějí být v Británii pánové. Zvolí si proto prostor, který následně prohlásí za šárijský, kde požadují dodržování pravidel nejen po svých lidech, ale i po Britech. Ti se tak již příliš jako doma necítí. Celá taková uzavřená společnost přinesla Británii nejeden problém. Asi největší skandál vyvolal Rotherhamský případ, kde za 17 let znásilnili a v některých případech rozprodali Pákistánští muslimové přes 1400 dětí. I přes veškerá hlášení obyvatel nikdo celou tu dobu nezasáhl. Úřady a policie se vstupů na "muslimské" území obává, protože ti pak okamžitě hlásají cosi o rasismu a tak úřady dělaly mrtvé brouky. 

Z uzavřeného ghetta též nejspíše pochází další zločinci z řad britských muslimů. Dvě uříznuté hlavy, jedna loni, jedna letos a to pouze ve jménu Alláha. První vražda vojáka, kterého po rozřezání nechali ležet na silnici a nabádali lidi k natáčení. Mluvili o Alláhově zemi a o tom, že Británie též zabíjí muslimy. Druhá vražda důchodkyně na jejím vlastním pozemku se odehrála letos v létě. Uříznutá hlava, pachatel opět muslim. 

Vláda však nadále otevírá islámskému půlměsíci dveře své země do kořán. Britský parlament dokonce aktuálně přijal Palestinu, islámskými teroristy ovládanou oblast, jako samostatný stát. Hlasování bylo jednoznačně pro-islámské, 274:12. Izrael tak má co dočinění se světem podporovanou zemí, jejíchž vůdci chtějí Izrael a palestinské nesouhlasné obyvatelstvo vyhubit. Mimochodem, za vyhubení Izraele se modlili i čeští muslimové, vyzývala k tomu stránka sharia4czechia.

Čím pak tomu politikové Británie nasadili korunku, bylo prohlášení například o tom, že pokud má palestinská strana více obětí než izraelská, znamená to nepřiměřenou obranu. Na tohle rád zareaguji. Říkám fajn. Tak bych z hlediska vyšetřování válečných zločinů začal vyšetřovat válku o Falklandy, kdy britská strana měla poloviční ztráty na životech. Pak bych se ptal historiků, proč nepíší o zvěrstvech Sparťanů v bitvě u Termopyl, při které zabili mnohonásobně více nepřátel. A co válka v Iráku? Západní strana zde vykazuje jen třetinu obětí oproti nepříteli. Západ se tak dopustil nepřiměřeného útoku a válečného zločinu. A tak bych mohl pokračovat dál.

Celá britská monarchie zkrátka spěje ke svému konci. Mezi odpůrci islámu panuje nový název - Britanistán, který jasně definuje budoucnost ostrovního státu. Muslimů přibývá takovým tempem, že již příští generace vykáže více potomků muslimských než v součtu všech ostatních. A kolik z nich vyroste k extremismu je pouze a jenom přímo závislé na tom, kolik jim toho Británie povolí. Při současném přístupu vlády tedy víme, že džihádistů - ortodoxních muslimů - bude u nich přibývat doslova triskovým tempem.

 

 

 

Autor: František Kubásek | středa 15.10.2014 13:05 | karma článku: 37,28 | přečteno: 3280x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1697x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof