Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak kvůli islámu Dánové nedoporučují svým vojákům uniformy

Islám zdaleka nepronikl do mnohých zemí tolik, co do Dánska. Muslimové začali v Dánsku využívat své pozice nejzastoupenějšího minoritního náboženství a zvyšují tlak na místní komunitu. Krom toho levicová vláda Dánska podporuje penězi džihádisty - navrátilce do své země. A nyní dokonce vláda doporučila svým vojákům nechodit do dánských ulic v uniformách, protože ti, co řežou hlavy jsou "mezi námi".

Dánsko má mezi svými obyvateli zhruba 4 procenta muslimské populace. A i tak nízké procento, oproti podílu majoritním obyvatelům, stačí na praktické bezpečnostní dobytí státu. Nejnovější novinky z Dánska tamní situaci o mnoho zhoršily, na druhou stranu nám muslimové opět ukázali, jak moc se jako minorita - jako hosté přizpůsobí a přizpůsobují.

Dánsko se připojilo ke koalici proti IS. Několik dní poté mnoho muslimů v Dánsku vyšlo na protest. Pokud si však myslíte, že na podporu tohoto rozhodnutí, kdy Islámský stát je muslimy odsuzován, ve skutečnosti protestovali s vlajkami IS proti rozhodnutí vlády o připojení se k této alianci. (zdroj

Dalším krokem vláda mě a jistě mnoho dalších doslova šokovala. Někteří vojáci se totiž tak trochu obávají muslimů a inspirovaní případem zavražděného vojáka muslimy v Londýně přestali někteří na veřejnosti uniformu nosit úplně. Se slovy, že je zřejmé, že jsou takoví vrazi i v dánské komunitě jejich rozhodnutím rozumí i vláda, která to svým vlastním přístupem umožnila. Vojáci, kteří mají zemi chránit, tak mají strach o život.

Zde by bylo na místě se nad otázkou uniforem zamyslet. Pokud by se vojáci rozhodli naopak uniformy nosit a chodit například po skupinách, možná by měla země daleko větší respekt. Na druhou stranu není třeba se jim divit, protože být přejetý, umlácený a rozřezaný, jako voják v Londýně, se nikomu určitě nechce. 

Islám pak dokazuje svůj extremismus, když nutí mladé muslimy z Dánska odjet pomáhat IS v jeho vraždách a jiných zločinech. Po jejich návratu, který je jim kupodivu umožněn, vláda džihádistům nabízí odměny v podobně pomoci se sháněním práce, vyšší dávky a podobně. 

Šéf tamní muslimeké komunity, který má podobné vystupování jako u nás Mohamed Abás nebo Alrawi, kvituje tohle rozhodnutí pozitivně. "Němeli by mít pocit, že udělali něco špatně, měli by naopak dostat druhou šanci," řekl. Vláda tak podporuje zahraniční vrahy, kteří se narodí v jejich zemi a odcestují za účelem zabíjet vše, co nedodržuje ortodoxní islám. 

Dánsko je tak, dle mého názoru, vedle Británie a Švédska, zemí, kde je již pozdě cokoliv dělat mírumilovně. Zde pomůže již pouze kompletní deportace islámu ze země a její kompletní dezinfekce od této rakovinotvorné diktatury. K tomu by ale musely tyto země přistoupit k zákazu islámu a deportaci všech, kteří by se ho nevzdali. Podle mě je tento krok nemožný, protože Dánové, Švédové i Britové dokola volí takové politiky, kteří naoapk tuto destrukci podporují.

Co je tedy více alarmující? To, že si někdo může dovolit přijít do cizí země, začít tam prosazovat jistý násilný režim, odjet vraždit do cizí země, vrátit se a mít tu drzost něco žádat? Nebo je ještě horší tomu, co něco po takových činech požaduje, splnit tato přání? A nebo je ještě větší chyba takové lidi volit?

Dle mého názoru je chyba vůbec islám povolovat. Není radno věřit, že je islám mírumilovný i přes to, jak se vyjdřují jeho oficiální spisy. Jednoduše, kdo tomu věří, buď ty násilí podněcující texty nečetli, nebo inteligencí nesahá ani tomu nejhoršímu džihádistovi ani po kolena, to se na mě nezlobte...

Autor: František Kubásek | čtvrtek 16.10.2014 16:15 | karma článku: 42,15 | přečteno: 4283x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1697x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof