Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Od svobody k Chalifátu: Část 1., úvodem

Můj osobní pohled na islám a veškeré novinky o tom, co zlé islám páchá ve světě, to vše zanechává nejrůznější reakce na můj postoj k tomuto režimu, jenž se skrývá za náboženství. A všichni ti zastánci, slepouoši a muslimové, kteří pomalu obsazují či pomáhají obsadit ten takzvaný Západ, by si měli uvědomit, čemu čelí. Nejen, že kolonizace islámem probíhá všude vě světě, ona probíhá téměř všude jako přes kopírák. Není tak těžké shromáždit takový souhrn a návod, jak islám postupně obsadí jisté území, jak se ze svobodného a prosperujícího státu stane islámské peklo. Známe to totiž z historie a známe to i z této doby.

A protože je dost těžké představit takový plán stručně do jednoho článku, musel jsem celý projekt rozdělit na několik dílů. Bude jich deset. A nebudou krátké. Já však doufám, že po dočtení všech deseti částí si i ti doposud slepí a hluší uvědomí, co nás čeká v případě pasivity. V boji proti islámu je totiž pasivita tou zdaleka nejhorší obranou. Na této facebookové stránce připravím fotky, pojmy a několik zdrojů, ze kterých uvádím data.

Během posledních několika měsíců, tedy během jara a léta 2014, se čím dál tím častěji setkáváme s islámem a diskusí o něm. Diskuse ze stran médií a politických vrstev bývá naprosto odlišná. Mnozí nedávají islámské hrozbě příliš velkou váhu, protože si myslí, že je hrozba daleko od nás nebo že islám jako takový žádné nebezpečí nepředstavuje. Jen je náhoda, že se prý mnoho extrémistických seskupení za islámská vydává. A není divné, že neexistuje žádný případ židovských či ulstrakřesťanských smrtonosných extremistů. Tady je ale potřeba se rázně pozastavit a představit si islám v jeho ryzí podobě. Podle toho, co nyní o islámu vím, je realita opačná. 

Islám, jak je kázán, je dodržován právě těmito teroristy. Jeho učení, které nakazuje netolerantní a násilné chování vůči všem ostatním, jenž muslimy nejsou, je obsaženo v životopisu Mohammeda, islámském právu, takzvané šárie a dokonce i v ekvivalentu Bible, v Koránu, nejdůležitějším islámském spisu. Je tedy nutné se zamyslet nad otázkou, jestli je vhodné nadále brát islám jako jakési volání z dalekého východu nebo jako reálné ohrožení. Čím více lidí pak pochopí podstatu islámu, jakožto genocidu obhajujícího politicko-náboženského
útvaru, tím vyšší je pravděpodobnost udržení národní svobody.

Nás svět je od toho islámského diametrálně odlišný. Dovolím si bez politické korektnosti říci, že je mnohem lepší. Je vyspělý. Prosazuje konstituční národ. A prosazuje demokracii. Demokracie se v některých případech může národu vymstít, stejně jako se může vymstít představa o tom, že nám média a politici říkají celou pravdu. Protože obsahuje i téměř neomezenou toleranci vyznání, její konkrétní tolerance islámu tento režim podporuje. Právě islám však nemá s demokracií nic společného. Demokracie je podle islámu přežitkem. Islám muslimům káže téměř každý krok, například ženám nakazuje, kdy mohou opustit obydlí a přesně určuje tresty za zločiny, mezi které počítá třeba i odpadlictví od islámu. To je, mimochodem, samo o sobě důkaz o jeho diktatuře vůči muslimům.

A právě muslimové se v tomto případě stávají oběťmi islámu. Ten jim káže, co jíst, co pít, kdy se ženit, vdávat, a také káže tělesné tresty a pravidlo "oko za oko..," které počítáme mezi zastaralé možná už dva tisíce let. A, mimo jiné, islám káže muslimům netolerovat a nenávidět jiné zvyky, jiné kultury a jiná náboženství. A tak jsou tito lidé hnáni k násilí proti nám, ne-muslimům. Proto jsem se rozhodl, s přihlédnutím na svůj postoj k islámu, napsat nepříliš obsáhlý návod, jak islám může ovládnout některá území či národy. Je důležité vědět, co nám hrozí v případě naší ignorace problému. Ano, jistě, nemusíme se toho dožít, ale skutečně mají naše děti za náš přístup platit?

HISTORIE
V roce 570 našeho letopočtu se zrodil budoucí diktátor. Zrodil se člověk, po jehož smrti máme s jeho diktaturou dodnes problémy. A vlastně si to část z nás ani nechce přiznat. Někdo si to neuvědomuje, někdo nad tím přivírá oči, protože je to od něj dost daleko, někdo si nechá štědře zaplatit, aby mlčel. Ale přes to všechno existuje mnoho odpůrců. Odpůrců diktátorského spiknutí, které Mohammed kdysi vynalezl, aby ovládal masy lidí a vedl je k dobývání Asie, Evropy, Afriky a potažmo celého světa. A i když je dlouho po smrti, oběti přináší ještě teď. Jak to může dokázat? Někdo, kdo zemřel v roce 632, dodnes naplňuje život mnoha lidem. A ta náplň je mnohdy nepředstavitelně diktátorská, přikazující všechno, co naše zákony zakazují a zodpovědná za mnoho zvěrstev. Mohammed totiž vynalezl islám. Podřízení, doslova. Je to překlad a dokonce i definice.

Je to tak děsivé, že se tomu dá těžko uvěřit, ale tento systém nakazuje politické a válečné kroky pomocí víry. A mnoho lidí, zaslepeno tehdejším napětím, tomu uvěřilo. A začalo jej na slovo poslouchat. Ve válce mezi Mekkou a Medínou bojoval pomocí napadání karavanů. Bojoval tak, že soupeřovi ničil obchody. Na ekonomiku se útočí nejlépe, což on dobře věděl. A to samé činí jeho potomci nyní. Ve válkách a bojích, které se pro skrytí skutečnosti používá jednotný název "Zlatý věk", byly pozabíjeny a zajaty miliony ne-muslimů. A jejich potomkové jsou mnohdy dnešní muslimové. A mnohdy také zabíjí či skrytě zabírají určité území, aby v něm mohli vyhlásit Chalífát. 

Stejný metr na jiné věřící a nevěřící mají muslimové i dnes. Islám by bylo potřeba úplně přeměnit k tomu, aby nebyl extrémistický. A nebo zakázat. Je však ironické, že ačkoli má mnoho lidí z islámu strach a ačkoli se čím dál tím širší veřejnost zajímá a sleduje dění, které panuje okolo islámu a i  přes to, že drtivá většina veřejnosti smýšlí racionálně a násilí považují skutečně za násilí, mnoho dosavadních politických špiček je schopno tento režim nadále protlačovat společností a tím pomalu dostanou svůj region, nebo v budoucnu i zemi do Chalífátu. A v tomto případě, kdy dojde k jeho vyhlášení je pozdě.

Je pozdě pro obyvatele oblasti. Buď musí utéct a zanechat majetek muslimům, přejít k islámu, platit daně nebo zemřít. Bylo by tak na čase upozornit na to, jak pomalu a o to účinněji se plíží smrt islámem a smrt kultury, která na území byla před tím. A také strach. Ještě předtím však použiji závěry Billa Warnera k tomu, abych v rychlosti rekapituloval vznik islámu a jeho bleskové rozšíření Evropou, Asií a Afrikou. Islám vznikl na území Byzantské říše. Už podle Mohamedova životopisu je známo, že zabíjel ne-muslimy a snažil se si je podmanit. A dařilo se.

Po jeho smrti tohle zabíjení pokračovalo. Před tím padla Římská říše. Dobyli jí germánští barbaři. Jenže ti se naopak snažili od Římanů učit. Přizpůsobili jemu své zvyky, nejlepším profesorům dávali do učení své děti. Neměli v úvahu Řím zničit a ani to neudělali. Východní část impéria, Byzantská říše, byla islámem napadena jako první. A vzhledem k tomu, že věčnými spory mezi Peršany a Římem, které vyvrcholily válkou, kterou vítězně rozhodl Alexandr Veliký, byla celá Byzantská říše po bojích, které trvaly 25 let, velmi oslabena, měl islám poměrně snadnou cestu a za pětadvacet let dobyl velkou část severní Afriky a blízký východ.

Vzniká zde nová říše. Islámská. Vedli ji Mohamedovi přívrženci, někteří dokonce přímo rodinní příslušníci. Ali se oženil s Mohamedovou dcerou, Abu Bakr byl jeho tchán. A mírumilovně učit Korán, který učí násilí, mírumilovně kázat nejde. Opásali se meči a dobyli Evropu a Peršany. Žádný mír, ale ničení. Následek prvních pětadvaceti let dobývání byl drtivý.

Egypt, do té doby takzvanou obilnice Středomoří a Sýrie, tehdy srdce intelektuálního života antického Byzantce, byly zničeny. Tím islám změnil i celé křesťanské náboženství. Podle Billa Warnera je dnešní křesťanství pouhým "krvavým pahýlem původního". A tento pahýl vznikl kvůli islámu, který
původní formu zlikvidoval.

Je rok 750, pruh severní Afriky a dnešní Španělsko jsou islámské spolu s blízkým východem. Expanze islámu byla skutečně blesková. Tisíce kilometrů dobyto, brutálními způsoby. Statisíce lidí povražděno a zotročeno. Začínají takzvaná Temná staletí způsobená islámem, což ruší původní milosrdné lži o nějaké krizi, která byla způsobena germánskými barbary a kterou islám změnil na Zlatý věk. Během těchto staletí pak proběhlo mnoho, přes pět set, bitev, kdy islám napadl nemuslimskou civilizaci. Rok 620-1920, třináct století plných válek s islámem. Třináct století trvající vraždění a zotročování křesťanů, Židů hinduistů. Islám zatím slábne, podle Billa Warnera korupcí. Každá velká říse se nakonec zhroutí pod svojí vlastní vahou. Jak tedy Mohamed a jeho potomci islám učili? Násilím. Dokazuje to mnoho událostí odehrávajících se během této doby.

Vzhledem k tomu, jak obsáhlý by byl výčet všech událostí a válek, které islám vedl v průběhu historie, vznikem na počátku a genocidou Arménů na konci, zde je video, na kterém Bill Warner do podrobna popisuje jednotlivé události. Pro pochopení historie je video důležité. Pro ty, jenž nechtějí momentálně strávit hodinu u tohoto videa, provedl jsem "výtah" z události na Facebooku

Jak se tedy ze svobodného národa stane Chalífát? Jak zabránit hromadnému sekání hlav známému z Koránu a historie? Na to všechno sechci pokusit odpovědět. Na základě znalostí mých, znalostí lidí, kteří objektivně vypovídají o zvěrstvech islámu, se pokusím shrnout, jak islám může civilizovanou zemi zničit. A to až v dalším díle.

Autor: František Kubásek | úterý 25.11.2014 18:45 | karma článku: 25,13 | přečteno: 1129x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1423x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1695x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda

František Kubásek

Jak Trumpova neteř pobláznila levičáky

Dnešní příběh bude o tom, kterak se zhrzená neteř pokusí "ovládnout" volby v USA, protože stará dobrá čistá demokracie levičákům úspěchy v této zemi již nepřinese. Je třeba přitvrdit. Tak zkusíme knihy!

8.7.2020 v 20:00 | Karma: 37,25 | Přečteno: 1481x | Diskuse| Média

František Kubásek

Německá ARD se raduje: koronavirus zabíjí staré a tlusté, což je fér

Pamatujete si na projekt Umweltsau, kdy dětský sbor pro německou státní televizi ARD zpíval, že jejich babička je ekologické prase, protože jezdí SUVčkem pro maso ve slevě? Tak tohle je další level:

20.3.2020 v 19:45 | Karma: 34,28 | Přečteno: 1542x | Diskuse| Média

František Kubásek

Progresivní dotazník pro přijetí do zaměstnání

Následující článek je na uvolnění, taková parodie, která ukáže, jak by mohly vypadat dotazníky uchazečů o zaměstnání v blízké, liberálně demokratické budoucnosti. Upozorňuji tedy i administrátory blogu, je to jen recese!

29.2.2020 v 14:41 | Karma: 36,35 | Přečteno: 2190x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Durynský premiér po jediném dni rezignoval. Vyčítali mu hlasy od Židovské strany

Následující článek je parafrází dnešní informace z Německa. Tamní předseda vlády spolkové země Durynsko byl zvolen i hlasy strany AfD a levičáci s médii v čele s Merkelovou tak řvali, že po dni rezignoval.

6.2.2020 v 14:57 | Karma: 23,76 | Přečteno: 519x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Nepříjemná pravda o Ursule von der Leyen

Evropský parlament si zvolil novou Evropskou komisi, která nám všem bude vládnout. Co že je zač tato eurokomise? Chtěl jsem se na ně podívat, ale samotná Ursula von der Leyen, předsedkyně, vydá dost na vlastní příspěvek.

30.11.2019 v 21:37 | Karma: 36,30 | Přečteno: 2182x | Diskuse| Ekonomika

František Kubásek

Sněm Trikolóry a tolerovaná špína v diskusích

Trikolóra Václava Klause mladšího dnes pořádá ustanovující sněm. Oficiálně před dneškem toto hnutí vlastně neexistuje a průzkumy už mu přidělují 4%. O to víc pak kvičí tradiční zastánci různých -ismů, kterých já mám dost.

28.9.2019 v 10:04 | Karma: 25,15 | Přečteno: 708x | Diskuse| Pozvánky, akce

František Kubásek

Ovlivňují neziskové organizace i moderování blogů na iDNES.cz?

Aby nedošlo k okamžitému smazání článku na základě špatných zdrojů, upozorňuji již zde, že se nejedná o článek, jehož výsledkem je jednoznačná odpověď na otázku zadanou v nadpisu, neboť styl "úvaha" toto nevyžaduje.

25.8.2019 v 8:46 | Karma: 36,00 | Přečteno: 932x | Diskuse| Hyde park

František Kubásek

Jiří Drahoš versus HOAXy šířené hlupáky "nevědci"

Nikdy jsem neviděl tak jednoznačně nejlepšího kandidáta na cokoliv v ČR. Lidé ho popisují jako člověka s masarykovským charismatem a to bych jim více než 100 let věků, potřebného k tomu, aby Masaryka znali, netipl...

17.1.2018 v 5:36 | Karma: 40,31 | Přečteno: 2443x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Že jsou příznivci Zemana burani? Tak to jste ještě nebyli v antizemanovské skupině

Antizemanovská skupina na facebooku je uzavřená, přesto přijímá členy asi na potkání, tedy jakékoliv, včetně těch, kteří nemají na prezidenta tak jednoznačný názor, jako mají oni.

7.12.2016 v 21:21 | Karma: 42,23 | Přečteno: 3193x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Šokoval vás ve Slavíku Ortel? Mně spíš šokoval Pekař

Ortel - 2. místo v kapelách. Tomáš Ortel - 2. místo ve zpěvácích. Všichni cítíme, že než anketou kvality umělců je toto anketa názoru. Ale Stalo se. Ortel má stříbra. "Kmen" promluvil. A je to dobře. Je to názor hlasujících.

26.11.2016 v 23:52 | Karma: 42,55 | Přečteno: 2956x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Fakt nechápu, proč se mlčí o policejních protestech ve Francii

Policejní protesty ve Francii asi nejsou tak důležité jako obsah programu soukromé televize Prima nebo metál. Média mlčí. Proč?

28.10.2016 v 22:03 | Karma: 40,48 | Přečteno: 1964x | Diskuse| Společnost

František Kubásek

Desetkrát ne modrým zónám. Kdekoliv

Jsou pro nás Pražáky modré zóny výhra? Ani nápad. Jako Pražan říkám, že tohle je socialistický nesmysl. A mám 10 argumentů:

18.10.2016 v 10:15 | Karma: 32,03 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Pár slov k chování hudebníka Kollera

Už jsem si pomalu myslel, že nikdy na iDNES.cz blog nenapíšu. Chování pana Kollera nejen na hudebních Andělech mě však přinutilo se tu ještě na chvíli "autorsky" zastavit a okomentovat jej.

11.4.2016 v 10:00 | Karma: 48,70 | Přečteno: 21298x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

Anti-islámská ročenka 2015

Po roce se zase vzdálily Vánoce, přiblížil Silvestr a my opět víme, co se kde pohnulo v téměř uplynulém roce boje za obrodu svobodomyslnosti bez islámské ideologie.

28.12.2015 v 16:00 | Karma: 37,71 | Přečteno: 1606x | Diskuse| Občanské aktivity

František Kubásek

27 282 smrtelných útoků. Kolik se toho ještě musí stát?

Stál jsem na mníšeckém náměstí u pomníku F.X.Svobody, kde vznikl památník s vlajkami Francie a Libanonu.

16.11.2015 v 18:45 | Karma: 39,93 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof