Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Anti-islámská ročenka 2014

Zhruba 140 000 mrtvých v Iráku, v Saúdské Arábii, na základě práva šária, byo popraveno za rok 2014 nejméně 100 lidí, ve Švédsku znásilnili muslimové za rok 2014 nejméně 5 000 žen, z toho až stovky dětí a za pomoci USA vzniklý Islámský stát má již čtvrt milionu "bojovníků", z nichž zhruba 5 000 přijelo ze Západu. Islám koná mnoho zla v našem světě a proto se není čemu divit, že v Česku rote odpor proti islámu i přes to, že muslimů je u nás  20-30 000. 

Během tohoto roku se událo mnoho důležitých událostí, které je potřeba zmínit a shrnout. Pro člověka, který kritizuje islám pak může takové shrnutí znamenat jakousi "ročenku islámu v kostce". V bodech zmíním důležité události, které se v roce 2014 odehrály ve spojitosti s islámem. Doporučuji vám počítat ty pozitivní a negativní. K tomu připočtěte reakci masových médiích na určitou situaci (a politiků) a uvidíte, kdo nechce a kdo chce naší zemi ničit.

Leden-únor

Exploze bomby v budově palestinské ambasády. Nutno dodat, že Palestina není samostatný stát a že exploze, při níž zemřel diplomat tohoto území, byla uzavřena jako nešťastná náhoda. Že zrovna Palestina a zrovna bomba, to nikomu zvláštní nepřijde.

Předseda muslimské obce Vladimír Sáňka podal v lednu trestní oznámení na známého ex-muslima Lukáše Lhoťana, který napsal knihu "Islám a islamismus v České republice" a kvůli níž byl obviňován z šíření náboženské nenávisti.

Podle médií skupina militantů, většinou křesťanů, vyháněla muslimy ze střední Afriky. Server Czech Ruvr v kratičkém článku zapomnělo ale uvést, co k tomu křesťany vedlo. Bylo to dlouhodobé násilí ze strany militantních islámských skupin. Tito ozbrojenci byli po vítězství obyvatel převážně křesťanského vyznání vyhnáni právě pro své násilné choutky.

Jaro

Do finále ankety Blogu iDnes.cz "bloger roku" se do finále dostali dva blogeři píšící převážně o kritice islámu, Martin Konvička (coby objev) a Lukáš lhoťan (coby kandidát na absolutního vítěze), což svědčí o veřejném mínění čtenářů nejčtenějšího blogu u nás.

Podle starosty Londýna, jenž to prohlásil v březnu, by měly být islámským radikálům odebírány děti. Britská juvenilní justice čelí skandálu, kdy odebírá děti za nevyjasněných okolností, často po nevyřešeném obvinění. Podobnou politiku vede Norsko, ale agresivnější. Například případ ukradených dětí Evy Michálkové se touto dobou táhne již více než tři roky. (O díře jménem Norsko více zde)

Egypt vydal 529 trestů smrti a soudil dalších 700 islámských radikálů, kteří při údajných protestech proti Mursímu ničili, kradli, vraždili a vše ve jménu Alláha, se záminkou bojů právě proti režimu Mursího. Chytli se toho všichni zastánci islámu a muslimů, kteří mluvili o porušení lidských práv. Egypt nereagoval, věděl, čeho se zločinci dopustili.

Mezitím se z protestantů proti režimu v Sýrii stal Islámský stát. Teroristická organizace vyzbrojená Amerikou se vydala na náboženský boj proti umírněným muslimům a nemuslimům. Zatím se o organizaci moc nemluví. Oběti se počítají "jen" v desítkách a média nepovažují za důležité toto zmiňovat, zřejmě aby nedošlo k vlně nenávisti vůči muslimům v Evropě, kteří se později začnou též přidávat ke zbojníkům. Více o vzniku IS zde.

V Česku vrcholí propagandistický projekt "Muslimové očima českých školáků". Muslimové, kteří žijí v Česku, měli žákům - dětem povídat o všech krásách islámu. Média se projektu hromadně zastávají, Česká televize, Mladá Fronta nebo třeba Respekt vede rozhovory pouze se spoluorganizátory, kteří neshledali žádnou obsahovou chybu. Projekt však například vůbec nepoukazuje na stinné stránky práva šária ani na temnou stranu proroka Mohammeda, vlastně na nic pochybného. Více o tomto projektu, který byl bojkotován rodiči českých dětí, zde

Zatýkalo se v české mešitě! Důležitý okamžik, kdy policie bez korektnosti vtrhla do pražské mešity kvůli knize, která například vyzývá k nenávisti proti západním tradicím a kultuře a zastává se zvěrstev ve jménu práva šária. Jediné, na co se muslimové zmohli, byly stížnosti na to, že policie do budovy vtrhla uprostřed modlitby. Inspekce bezpečnostních sborů neshledala pochybení. Muslimové z vrcholových pozic v Česku se trochu prozradili ve své neumírněnosti, když nenávistnou knihu označili za bezproblémovou. Nezapomeňme na další upozornění od odborníka na extremismus, pana Mareše, který upozornil, že se čeští muslimové mohou radikalizovat. A to je v pořádku? Zatknete muslima za nenávist a nenávidět vás začne ten zbytek muslimů? To není ta umírněnost, kterou nám cpe hlavně Česká televize, Mladá Fronta a Respekt?

Připravovanou modlitbu na Letné provází komplikace. Kdosi polil chystaný prostor prasečí močůvkou. Protože prase je pro muslimy nepřijatelné zvíře ke konzumaci, jedná se údajně o projev rasismu a xenofobie. Xenofobie je zde holý nesmysl, protože někdo, kdo se bojí neznámého, o tom neznámém nemůže přeci vědět, že to nemá rádo vepře. Ze "zločinu" byli okamžitě médii obviněni aktivisté z hnutí Islám v České republice nechceme.

6.5. uplynulo 12 let od vraždy Nizozemce Pima Fortuyna. Ten byl otevřeným homosexuálem a odpůrcem islámu. Byl v anketě zvolen největším Nizozemcem historie. Stal se do jisté míry vzorem pro boj hnutí Islám v ČR nechceme. Byl zavražděn zastáncem islámu.

Podle tohoto článku došlo k útoku na muslimy extrémisty, kteří se dopustili hrozného přečinu. Rozdávali místním muslimům v Bradfordu křesťanské letáky a armádní vydání Bible. Jak strašlivý čin poté, co je Británie přes dvacet let bombardována islámskou propagandou.

17.5. se sešla skupina známých ex-muslimů a odpůrců politického nástupu islámu v Evropě, aby společně vydali "Prohlášení ex-muslimů a angažovaných občanů k šíření politického islámu v České republice". Více o události zde (facebook).

Muslimové v Kataru spustili kampaň, která má podporovat požadavek, aby se turisté přizpůsobili kultuře země. Tedy hlavně kolem nošení předepsaných šárijských oděvů. Mezitím se v Evropě o podobném požadavku (hosté, dodržujte naše zvyky) mluví jako o projevu rasismu.

4.6. vrcholí muslimský odpor k razii kvůli nenávistné knize. Muslimové chystají ústavní stížnost. Nakonec celý případ skončí pro ně špatně. Žádné pochybení, kniha je skutečně nenávistná a zákrok v mešitě byl naprosto v souladu se zákonem.

Léto

Mezinárodní organizace požaduje po Miloši Zemanovi omluvu, protože prý slovy o islámském fanatismu a terorismu urazil muslimy ve světě. Více o případu zde. Hnutí IvČRN poslalo prezidentovi podpůrný dopis. Zaorálek se poté projevil jako krátkozraký zastánce islámu, když u velvyslanců arabských zemí omlouval zemanovy výroky

V létě započal sběr podpisů proti uznání Ústředí muslimských obcí coby náboženství druhého stupně. ÚMO na to zřejmě deset let nebude mít nárok, neboť nesplnilo veškeré požadavky. IvČRN čekal úspěch, bez mediální a marketingové podpory za léto petici podepsalo přes 25 000 lidí. Petiční místa se zakládala v restauracích a na náměstích. Martin Konvička, coby zástupce, hovořil u Petičního výboru. Text zde. Tento proslov si iDnes.cz vybralo jako vzor radikalizace odpůrců a bez ohledu na obsah novinář vylíčil jedinou větu "mešity mohou být nebezpečné." Článek byl ohledně proslovu naprosto bez sebemenších podrobností a ihned po něm následoval rozhovor s Annou Šabatovou, se kterou se pojí důležitá událost.

Anna Šabatová se dočkala vytoužené medializace, když se zastala dvou muslimských dívek, které nemohly nosit hidžáby ve škole. Kvůli papírům ohledně pobytu v ČR byly upozorněny k dořešení těchto náležitostí ředitelkou školy. Místo toho však šly za Šabatovou stěžovat si, že nemohou nosit hidžáb. Jejich papíry k pobytu média vůbec neřešila, důležité bylo, jak moc rasistické je nepovolit pouze muslimkám jen a pouze jejich symboly. Největší zastánci hidžábů v médiích a politice: Mladá Fronta, Česká televize, Respekt, Karel Schwancerberg, Anna Šabatová, drtivá většina strany Zelených, většina KSČM. U komunistů je třeba doplnit, že i přes to, že je "šátky neuráží" nepodporovali jejich nošení přímo v prostorách, jako je škola či úřad. 

V létě rovněž došlo k dočasnému odstranění facebokové stránky Islám v České republice nechceme. Po obnovení stránky, za polovinou roku 2014, měla stránka zhruba 60 000 lajků. Během necelého měsíce stoupl počet internetových odpůrců islámu na více než 70 000 právě díky aféře kolem Šabatové. 

Arabové skupují pozemky v okolí Teplic. Z malé vesničky se za pár let stane městečko, kde 65% převahu budou mít Arabové. Tento případ způsobil tehdejší starosta, který pozemky levně vykoupil a poté draze prodal jako parcely právě Arabům. 

Medializovat se začíná IS. Zabíjí již tisíce lidí, popravuje je a videa dává na internet. Stoupá násilí v Evropě, jeho medializace nikoliv. Ve Švédsku stoupá odpor proti islamizaci, vláda v zemi připravila novelu o zákazu kritiky imigrační politiky, která je již nyní v platnosti. Léto bylo velice bohaté na události. Nastává zvrat v Izraeli. Muslimové zde unesli a zavraždili několik lidí. Izrael reaguje vojenským útokem. Nastala mediální masáž, která obviňovala Izrael z válečných zločinů. Má reakce a pár skutečností kauzy zde.

Přílišné zastávání se některých přistěhovalců může být vlastizrada. Má reakce na názory Anny Šabatové a jiných lidí, kteří se zastávají islámu bez reálných znalostí.

Sebevražedný islamista zabil pět českých vojáků. Česká ambasáda v Kábulu čelí hrozbě teroristického útoku. To vše ve jménu Alláha.

Člověk v tísni se zastává islámu! Poté, co Praha 8 odmítla muslimský hřbitov, byla starostka městské části kritizována coby rasistka právě na facebooku organizace

Mezitím IS zavraždil další stovky lidí, natočil několik veřejných řezání hlav západních novinářů a jiných pracovníků, ukřižoval popravené a začal se připravovat na útok na město Kobane. Zde nastává zlom ve vztazích Turecka a IS. Existuje důvodné podezření, že společně jednají na diplomatické úrovni. Turecko je pořád v NATO. Zde shrnutí vztahů IS a Turecka. Turecko doporučilo, aby se ženy nesmály na veřejnosti. Jak umírněně islámské.

Pozdim

IvČRN vydalo výzvu vládě, aby podporovala nemuslimské oběti islamistů.

Zpráva BiS: Kritika islámu může radikalizovat muslimy. Velmi umírněné varování, kterého se chytla všechna média.

Občané Teplicka zakopali vepřové hlavy na parcelách, kde se mají stavět muslimské vily. Média označila útok jako rasistický a obvinila opět hnutí IvČRN.

V září vyšlo najevo, že muslimská obec, přes veškeré tutlání, zkouší najít možnost, jak povýšit ÚMO na druhý stupeň.

Velkého setkání islamoklastů se zúčastnilo přes tři sta lidí. Přednáška Martina Konvičky zde. A vyšlo najevo, že Kurdové zůstali v boji proti IS sami a v Kobane musí bojovat i ženy. Nakonec jsou islamisté téměř vyhnáni z města a mizí i v Turecku.

Česká televize do debat o islámu zve od léta pouze zastánce ideologie. Nejčastějším hostem je pan Halík člověka, který otevřeně a nenávistně vystupuje proti zachování české kultury. Zájem těchto lidí o islamizaci země vyvrcholí u Šabatové cestami po vysokých školách a u Halíka větou, že je potřeba přijímat uprchlíky bez ohledu na jasná rizika. 

Je tu možnost stáhnout obsah zájmů hnutí IvČRN. Ke stažení zde. Zde se důrazně vylučuje spojitost mezi hnutím a radikálními odpůrci. Dva dny po vydání dokumentů byla uveřejněna informace, že hromadnou vraždu Syrských vojáků natočenou na kameru vykonali převážně Evropané. Zastánci islámu mlčí. Proislámská média zlehčují islámský motiv.

V České televizi, v pořadu Máte slovo, došlo v přímém přenosu k trapasu muslimů. Nedokázali reagovat na argumenty a vysoký představitel českých muslimů Mohamad Abás naznačil, že žena má půl mozku. Video zde

Vláda tutlá rozhodování o přijetí desítky tisíc uprchlíků ze Sýrie. Média tlačí. Česká televize uvedla rozhovor, krom ministra Chovance, pouze s lidmi, kteří byli pro přijetí. Konala se i demonstrace za přijetí minimálně několika dětí s rodinami. Antidemonstrace měla téměř stejný počet účastníků a mnoho médií, včetně České televize (na ČT1) umlčelo odpůrce a započítalo je mezi příznivce přijetí.

Důležité. V říjnu vzniká hnutí Pegida, které pernamentně posiluje. I přes to, že Merkelová prohlásila, že multikultura selhala, odsoudila antiislámské protesty. Média uměle snižují počty účastníků a snaží se najít jakoukoliv spojitost s rasisty a extremisty. Více o kauze jsem psal zde. Pegida pořádá protesty, zatím účast přesáhla 20 000.

Zima

Redaktorka Respektu označila otevřeně hnutí IvČRN za nácky. Šéfredaktor se jí zastal i přes to, že uvedla mnoho lží.

Turné Anny Šabatové placené z našich daní vrcholí v Praze, kde se setkala s nejvyšším počtem odpůrců islámu. Pro ní to znamenal trapas: jako zastánce o islámu neví vůbec nic. Reportáž zde a video z diskuse zde.

Vládou prošel návrh "vlastizrádce" Jiřího Diensbiera, který chce zvýšit pravomoci ombudsmanky. Ta by mohla s nejlepšími a z daní placenými právniky šikanovat každého s nepohodlným názorem, který by se dal označit za diskriminační. Stejně ohroženi budou všichni, kteří mají špatný pocit z některých lidí nebo typů lidí. Pravomoci se zvýší i v oblasti zákonů. Tento občany nevolený a daněmi placený činitel by mohl nechat rušit zákony pomocí Ústavního soudu. Trochu více informací zde (facebook).

Taliban zavraždil 130 dětí. Vrazi byli pozabíjeni. Taliban označil útok jako neplánovaný, protože prý zabíjení dětí je proti islámu. Dle práva islámu však zabíjeli dospělé. Více k problematice zde.

V Austrálii zajal ímám několik desítek lidí. Krom něj zahynuli další dva lidé. Shodou okolností přepadl pobočku Lindt, která těsně předtím odmítla halal certifikaci. Zda to spolu souvisí, lze jen hádat, ale je to přinejmenším zvláštní náhoda.

Údajní pomatenci najíždí ve Francii auty do lidí. Prý to nemá nic společného s islámem, ale celé svátky ulice hlavního města chránilo tisíc vojáků. Minimálně u dvou z nich potvrzena motivace Islámským státem.
Ve Švédsku lidem došla trpělivost a ze zoufalosti zapalují mešity: 3 za deset dní. Média nás masírují lživmi informacemi, že Švédové prohlašují, že mají muslimy rádi. Ve skutečnosti kytičky na popálených mešitách zanechala jedna organizace. Švédských obyvatel se již nikdo neptá, je tam zakázána kritika imigrační politiky. Více o Švédské diktatuře zde.

A teď pár statistik:
Na Nový rok 2014 ve Francii zapálili přes tisíc automobilů. Drtivá většina pachatelů jsou muslimské gangy.
2,5% obyvatel Španělska jsou muslimové, kteří ale ze 70% zaplňují španělské věznice.Ve Švédsku je 55 zón, které kontrolují muslimské gangy a kam nevkročí ani policie.7 500 Němců zabili a 3 miliony fyzicky napadli muslimové od pádu Berlínské zdi.
Pozitivní zpráva: Facebook hnutí Islám v České republice nechceme sílí. Ze zhruba 50 000 připojených lidí na začátku roku eviduje téměř 94 000!
Připojujte další lidi. Politici musí vědět, že mnoho lidí to tu nechce. A ať z populismu tak třeba i ze své vlastní vůle si zjistí více o islámu a pochopí, kde je to zlo. Ignorujme všechny ty Šabatové a Diensbiery, je potřeba se zaměřit na ty, jenž nepropadli proislámskému neznaleckému šílenství. Nebo chcete, aby se podobné statistiky o mrtvých a znásilněných zveřejňovaly i u nás?

 

 

Autor: František Kubásek | neděle 4.1.2015 22:00 | karma článku: 41,92 | přečteno: 5640x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1423x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1695x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda

František Kubásek

Jak Trumpova neteř pobláznila levičáky

Dnešní příběh bude o tom, kterak se zhrzená neteř pokusí "ovládnout" volby v USA, protože stará dobrá čistá demokracie levičákům úspěchy v této zemi již nepřinese. Je třeba přitvrdit. Tak zkusíme knihy!

8.7.2020 v 20:00 | Karma: 37,25 | Přečteno: 1481x | Diskuse| Média

František Kubásek

Německá ARD se raduje: koronavirus zabíjí staré a tlusté, což je fér

Pamatujete si na projekt Umweltsau, kdy dětský sbor pro německou státní televizi ARD zpíval, že jejich babička je ekologické prase, protože jezdí SUVčkem pro maso ve slevě? Tak tohle je další level:

20.3.2020 v 19:45 | Karma: 34,28 | Přečteno: 1542x | Diskuse| Média

František Kubásek

Progresivní dotazník pro přijetí do zaměstnání

Následující článek je na uvolnění, taková parodie, která ukáže, jak by mohly vypadat dotazníky uchazečů o zaměstnání v blízké, liberálně demokratické budoucnosti. Upozorňuji tedy i administrátory blogu, je to jen recese!

29.2.2020 v 14:41 | Karma: 36,35 | Přečteno: 2190x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Durynský premiér po jediném dni rezignoval. Vyčítali mu hlasy od Židovské strany

Následující článek je parafrází dnešní informace z Německa. Tamní předseda vlády spolkové země Durynsko byl zvolen i hlasy strany AfD a levičáci s médii v čele s Merkelovou tak řvali, že po dni rezignoval.

6.2.2020 v 14:57 | Karma: 23,76 | Přečteno: 519x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Nepříjemná pravda o Ursule von der Leyen

Evropský parlament si zvolil novou Evropskou komisi, která nám všem bude vládnout. Co že je zač tato eurokomise? Chtěl jsem se na ně podívat, ale samotná Ursula von der Leyen, předsedkyně, vydá dost na vlastní příspěvek.

30.11.2019 v 21:37 | Karma: 36,30 | Přečteno: 2182x | Diskuse| Ekonomika

František Kubásek

Sněm Trikolóry a tolerovaná špína v diskusích

Trikolóra Václava Klause mladšího dnes pořádá ustanovující sněm. Oficiálně před dneškem toto hnutí vlastně neexistuje a průzkumy už mu přidělují 4%. O to víc pak kvičí tradiční zastánci různých -ismů, kterých já mám dost.

28.9.2019 v 10:04 | Karma: 25,15 | Přečteno: 708x | Diskuse| Pozvánky, akce

František Kubásek

Ovlivňují neziskové organizace i moderování blogů na iDNES.cz?

Aby nedošlo k okamžitému smazání článku na základě špatných zdrojů, upozorňuji již zde, že se nejedná o článek, jehož výsledkem je jednoznačná odpověď na otázku zadanou v nadpisu, neboť styl "úvaha" toto nevyžaduje.

25.8.2019 v 8:46 | Karma: 36,00 | Přečteno: 932x | Diskuse| Hyde park

František Kubásek

Jiří Drahoš versus HOAXy šířené hlupáky "nevědci"

Nikdy jsem neviděl tak jednoznačně nejlepšího kandidáta na cokoliv v ČR. Lidé ho popisují jako člověka s masarykovským charismatem a to bych jim více než 100 let věků, potřebného k tomu, aby Masaryka znali, netipl...

17.1.2018 v 5:36 | Karma: 40,31 | Přečteno: 2443x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Že jsou příznivci Zemana burani? Tak to jste ještě nebyli v antizemanovské skupině

Antizemanovská skupina na facebooku je uzavřená, přesto přijímá členy asi na potkání, tedy jakékoliv, včetně těch, kteří nemají na prezidenta tak jednoznačný názor, jako mají oni.

7.12.2016 v 21:21 | Karma: 42,23 | Přečteno: 3193x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Šokoval vás ve Slavíku Ortel? Mně spíš šokoval Pekař

Ortel - 2. místo v kapelách. Tomáš Ortel - 2. místo ve zpěvácích. Všichni cítíme, že než anketou kvality umělců je toto anketa názoru. Ale Stalo se. Ortel má stříbra. "Kmen" promluvil. A je to dobře. Je to názor hlasujících.

26.11.2016 v 23:52 | Karma: 42,55 | Přečteno: 2956x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Fakt nechápu, proč se mlčí o policejních protestech ve Francii

Policejní protesty ve Francii asi nejsou tak důležité jako obsah programu soukromé televize Prima nebo metál. Média mlčí. Proč?

28.10.2016 v 22:03 | Karma: 40,48 | Přečteno: 1964x | Diskuse| Společnost

František Kubásek

Desetkrát ne modrým zónám. Kdekoliv

Jsou pro nás Pražáky modré zóny výhra? Ani nápad. Jako Pražan říkám, že tohle je socialistický nesmysl. A mám 10 argumentů:

18.10.2016 v 10:15 | Karma: 32,03 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Pár slov k chování hudebníka Kollera

Už jsem si pomalu myslel, že nikdy na iDNES.cz blog nenapíšu. Chování pana Kollera nejen na hudebních Andělech mě však přinutilo se tu ještě na chvíli "autorsky" zastavit a okomentovat jej.

11.4.2016 v 10:00 | Karma: 48,70 | Přečteno: 21298x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

Anti-islámská ročenka 2015

Po roce se zase vzdálily Vánoce, přiblížil Silvestr a my opět víme, co se kde pohnulo v téměř uplynulém roce boje za obrodu svobodomyslnosti bez islámské ideologie.

28.12.2015 v 16:00 | Karma: 37,71 | Přečteno: 1606x | Diskuse| Občanské aktivity

František Kubásek

27 282 smrtelných útoků. Kolik se toho ještě musí stát?

Stál jsem na mníšeckém náměstí u pomníku F.X.Svobody, kde vznikl památník s vlajkami Francie a Libanonu.

16.11.2015 v 18:45 | Karma: 39,93 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof