Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč je potřeba vyslovit se? Pár slov k demonstraci tento pátek

Nemohou za to zdaleka jen útoky ve Francii. Islamizace Západu pokračuje, každý den přijme Švédsko průměrně 300 lidí a co chvíli přistane u Itálie loď s dalšími uprchlíky. Na Českou republiku je vyvíjen tlak k tomu, aby se zapojila do přerozdělování těchto lidí. 

Důvod je islám, ideologie, která velí i k ničení a zabíjení, diskriminuje ženy, ne-muslimy podřazuje pod muslimy. A také proto, že počet údajných extremistů (podle médií), ve skutečnosti odpůrců islamizace naší země, na Facebooku dosáhl již více než 108 000. Problém ale nastane, když se má o existenci hnutí Islám v České republice nechceme dozvědět někdo, kdo Facebook nevyužívá aktivně. Profilů v Česku máme cca 3,5 milionu, co se zbytkem? Média o nás mluvit nechtějí, vzrůstá u mě podezření na to, že jsou řízena politickými příkazy. Proto BiS vede hnutí IvČRN jako extremistické. Nemají proto sebemenší důvod, ale nehodí se to "do krámu" islamizační politice EU.

Z těch uživatelů, co nemají facebook, jich má ale pořád hodně internet. Měli by proto vědět, že se tisíce lidí chystají v pátek protestovat proti islamizaci a tlaku médií a politiků na Hradčanské náměstí v Praze. A že jim o tom žádná média neřeknou, protože raději představí reportáž o padesáti lidech, kteří prezidentovi ukáží červenou kartu hlavně proto, že Miloš Zeman s odbojem proti násilné islamizaci sympatizuje. 

Co je důležité vědět o demonstraci, je to, že není proti muslimům, nehází všechny do jednoho pytle. Existuje mnoho muslimů, kteří otevřeně přiznávají, že ano, že například francouzský teror lze označit za islámský. Existuje mnoho muslimů, kteří pracují, žijí svůj život a nikoho neobtěžují tím, že je třeba diskriminují psy venčící se v ulicích měst. Existuje mnoho muslimů, kteří si vezmou z islámu to, co je v souladu s naší společností, se Západem roku 2015 a je mnoho těch, co vědí, že islám může civilizaci či oblast posunout naopak zpět do roku 700. Nemůžeme tedy prosazovat kolektivní vinu, ale musíme si uvědomit, že muslim, který si stinné stránky své ideologie neuvědomuje nebo je schválně zamlčuje, je stejně nebezpečný jako extremista, který vystřílí redakci vtipálků. 

Protest na Hradčanském náměstí naví upozorňuje na politické pozadí ilsamizace i naší země. Politici nám málem zamlčeli hlasování o přijetí desítky tisíc syrských uprchlíků. Nakonec toto přijetí neschválili, ale média by nám například takovou důležitou událost oznámila možná až jako schválenou. 

Za zmínku stojí i vládou schválené zvýšení pravomocí ombudsmanky. Paní Šabatová se už mnohokrát projevila jako zaslepená a nevědoucí zastánkyně islámu a zvýšení jejích pravomocí by posílilo její pozici například v legislativním boji proti zákonným opatřením, která by třeba v budoucnu mohla islamizaci Česka bránit. Šabatová by mohla napadat zákony u Úsatavního soudu coby diskriminační. Dále by mohla napadat kohokoliv z diskriminace a obviněný by musel vynakládat čas a peníze na dokázání své neviny. Více o možných pravomocích ombudsmana na ivcrn.cz.

Prohlášení Al-azhar: ISIL (Islámský stát) nemůže být exkomunikován (takfir) z islámu, protože na něm není nic dostatečně neislámského. V polovině prosince to potvrdil islámský náboženský koncil káhirské univerzity al-Azhar, nejvyšší světová islámská autorita. Dochází tak k názorovému převratu, Al Azhar v létě tvrdě jednání IS odsoudilo, zatím ale nedochází k exkomunikaci z islámu. Výsměch pak předvedla média, která nikterak či minimálně o tomto informovala. 

Protest se nese také proti právu šária, což je neoddělitelné islámské právo, které bylo Evropským soudem pro lidská práva označeno jako útvar, který je v rozporu s lidskými právy. Proti islámu povstali na facebooku i čeští Romové, kteří na stránce Romové proti islámu již čelí kyberšikaně (trollingu) od muslimů a zastánců islámu.

Je potřeba, aby se na akci dostavilo co nejvíce lidí. Hradčanské náměstí, Praha, 16.1.2015, od 16:00. Tisková zpráva o demonstraci a více informací na ivcrn.cz. Není to již sranda, upřímně, média těžko přehlédnou takovou událost, ale sami uvidíte, jak jí označí. Čím vyšší podpora účastníků, tím více výpovědí, které při případné snaze akci dehonestovat, média usvědčí ze lži. Pokud chcete Česko lepší a svobodné, pokud nechcete útoky jako ty ve Francii, Iráku, Afghánistánu a podobně a pokud nechcete ještě větší nepořádek než ten, který tu již je, podpořte tuto akci. 

Islamoklast Kubásek 

www.ivcrn.cz

Autor: František Kubásek | úterý 13.1.2015 17:30 | karma článku: 37,53 | přečteno: 2274x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1695x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

OBRAZEM: Jako kolonie na Marsu. Prach ze Sahary zbarvil Athény do oranžova

24. dubna 2024  12:07

Obloha nad jižním Řeckem se zbarvila do oranžova. Akropoli a další athénské památky zahalila v...

Policie rozbila gang falešných bankéřů. Volali z Ukrajiny, obrali stovky důvěřivců

24. dubna 2024  12:03

Královéhradečtí policisté rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí podvody tzv....

Nové centrum pomůže rodinám se vzácným onemocněním. Inspirace přišla z Norska

24. dubna 2024  11:45

Psychologickou a sociální podporu nabízí pacientům se vzácným onemocněním a jejich rodinám první...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof