Chcete vystřílet imigranty? Proč?

16. 08. 2015 10:00:00
Na internetu se množí velmi násilné výzvy k upalování, ukřižování, střílení lidí a potápění plných lodí, na kterých plují takzvaní uprchlíci - ilegální imigranti a sem tam i uprchlíci jako takoví. A já se ptám, proč?

Není to zbytečné? Kritika obrácená směrem k lidem, kteří nějakým způsobem zneužívají místní hloupý a dementní multikulturní systém, je zbytečně vynaložená energie, zbytečná agrese a jsou to pak zbytečně zadarmo argumenty naivním a pomateným multikulturním fanatikům, kteří se pak mohou více tvářit jako ti dobří a umírnění. Není to ale jediný důvod.

Myslíte si snad, že imigranti vaše výzvy k návratu domů využijí? Ani náhodou. Nedostanou se k tomu, nerozumí nám, nepřečtou si to. Je to přeci jen Facebook, žádná přehlídka vzkazů pro imigranty. Hlavní problém je přeci úplně někde jinde.

Kde je EU, která pouze diktuje, kolik kdo má imigrantů přijmout? Nevolení zástupci, kteří se nemusí zodpovídat žádné vyšší moci, jsou prakticky nedotknutelní. Dělají si, co chtějí, je imigrační vlna nezasáhne, svá bohatě střežená a vysoko umístěná sídla neohrozí, své děti mezi imigranty a muslimy nepošlou, neznají je, nic neví o ghettech, no-go zónách, proto jsou tak moudří a každého, kdo problematiku zná, označují za xenofoba.

Kde je česká vláda? Ta, která má podle slibu plnit nejen v rámci Ústavy, kterou mimochodem islám porušuje snad v desítkách případů, ale také v zájmu lidu. Ten lid, který tu minimálně z 80% nechce imigranty. Ne, že by snad byli plní nenávisti nebo se báli neznámého. Vidí, jak to dopadlo v okolí. V Evropě neexistuje případ, kdy by to dopadlo jinak. Proč to zkoušet znovu? Tohle není loterie, tohle je prostě nepsané pravidlo. Na tiket napsat 10 milionů obyvatel země kvůli pár tisícům lidí, kteří nemají tendenci si ničeho vážit ani pracovat, a doufat, že tentokrát to bude jackpot, je nesmysl.

A kde jsou ta "svobodná média", za která naše rodiče, popřípadě my všichni bojovali a cinkali klíči? Proč si může médium soukromá osoba, jako Babiš nebo Bakala, nejen koupit, ale nařídit jim psát pouze podle svého? Proč televize a rozhlas, který my všichni platíme, šíří lži, upravuje záznamy, cenzuruje? Proč dehonestuje kritiky světonázoru, který zástupci těchto veřejnoprávních médií mají?

A kde jsou všechny ty zásady o rodině coby základu všeho? Proč místo podpory porodnosti místních se sem tahají cizí? Proč si česká rodina musí dítě rozmyslet, zda si ho mohou finančně dovolit? Nemělo by množení být právě tím, co by mělo být zajištěno? Proč podporu dostávají jen ti nejchudší a nejméně produktivní? To opravdu stát nechápe, že střední třída se sama uživí lépe, ale o to hůře uživí dítě? Proč se místo tohoto naprostého základu řeší krize porodní krizí imigrační? Vždyť je to hašení požáru benzínem!

Proč o tom všem mluvím. Můžou za tyhle dementní výmysly samotní imigranti? Když byste byli na jejich místě a někdo by vám řekl, že támhle v Anglii dostanete barák, budete hrát za Chelsea, budete mít neomezený přísun bílých žen, které černochy a Araby milují (to skutečně ti imigranti poslouchají!), když byste slyšeli, že nemusíte hnout zadkem a budou vám pečení holubi padat do úst, když byste viděli, že jízda člunem vás neohrozí na cestě do Evropy, že jakmile vstoupíte na břeh, jste prakticky jejich, vy byste toho fakt nezneužili? Vy byste zůstali někde na poušti, popřípadě do prázdně mlátili hlavou do koberečku? Ne. Vy byste tam při své polohlouposti a naivitě, kterou tito lidé prakticky bez výjimky disponují, jeli taky.

Tito imigranti jen zneužívají hloupý a dementní multikulturní systém. Neměli by tu být, ale vlastně jim to vyčítat nemůžeme. Měli bychom své úsilí obracet jinam, jiným směrem. Nahoru. Na média, která platíme, na politiky, kteří pomáhají porušovat Ústavu, na EU, která káže, co chce. Jakoby se jim zdál bizarní sen, ten si ve dvě ráno napíší na papír a udělají z něj evropskou směrnici. Jakoby imigrační krizi řešili hasiči tím, že místo hašení požáru budou odnášet hořící stromy do vedlejšího lesa. To tito jsou zodpovědní. Tito pomáhají legalizovat převaděčství lidí. Američan, který za své peníze pomohl transportovat 9 000 ilegálních imigrantů, je za hrdinu, výzvy k potápění prázdných člunů určených na převoz imigrantů jsou naopak extremismus.

Tak co? Už víte, kdo za to může? Obraťte svojí energii tam. Politici jsou ty, které my volíme. Ukažte jim, že o hlasy lze přijít! Neposlouchejte jejich lži! Ignorace 3. největší petice v české samostatné historii je jim málo, ignorují ji. Zaměřte se na neziskové organizace, které bojují za cizí lidi a na české děti nechají sbírat víčka od PET lahví, která nemají smysl ani reálnou hodnotu. Zaměřte se na ty, kteří nechtějí do země přivést pravé uprchlíky - arabské křesťany, kteří nemají kam jít a vybírají si hlavně muslimy, aby na ně mohli pak vydělávat tím, že budou vymýšlet integrační programy, které se třeba v romské oblasti postaraly o zdvojnásobení počtu romských ghett... Tam je třeba začít. Tam dělejte tlak a dávejte najevo, že se vám to nelíbí.

Imigranti jsou lidé, kteří nemusí být civilizovaní, zvedají znásilňovací vlny, vraždy, divné požadavky a šikanu... Ale pouze zneužívají situace. My bychom dělali totéž. Zaměřte svůj tlak těm, kteří mohou za to, že tu existuje systém, který vůbec zneužít jde!

Autor: František Kubásek | neděle 16.8.2015 10:00 | karma článku: 40.39 | přečteno: 2200x

Další články blogera

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 1403 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 20.35 | Přečteno: 329 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.10 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 464 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2304 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2710

www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...