Necenzurovaná mrtvola nám nevadí, když se to hodí

4. 09. 2015 0:10:48
Včerejším světem otřásla fotografie utopeného chlapce - uprchlíka. Celý svět obletěly fotografie mrtvého tělíčka a média se ptala: změní se už něco?

Zkusím pominout to, že tímto směrem volám já a mnoho dalších už roky, kdy se tato krize řeší, zkusím pominout ignoraci 200 000 petice reálných lidí proti kvótám a ignoraci ze strany české vlády, zkusím pominout cenzuru, které my, odpůrci slepého přijímání často kulturně vzdálených a ne vzácně nevděčných imigrantů, čelíme, zkusím pominout neustálé zvyšování těch kvót (400,1200,1500, nyní přes 5000), zkusím pominout ignoraci "nadlidských" politiků, jako je Merkelová, která hlas lidu označí za nechutný, zkusím pominout tlak bezmocné a předražené OSN, která nikdy nikomu nepomohla... Pominu toho prostě hodně.

Ale nikdy, nikdy a ještě jednou nikdy médiím nezapomenu ten hyenismus. Nikdy Mladé Frontě, Lidovým novinám, TV Nova (10 vteřinový záběr v hlavních zprávách!!!!), serverům Aktuálně.cz, g.cz, tn.cz a dalším šmejdům, hnusákům, úchylům a idiotům nezapomenu to, jak necenzurují fotografii mrtvého dítěte a použijí jej k vydírání. Proč? Proč využíváte smutného příběhu k prosazení jednostranného názoru a umlčení odpůrců? Celé dva roky tu působí Islámský stát, kolik jeho obětí jste bez cenzury ukázali, abyste se zeptali politiků a NATO, proč dávno neexistuje pozemní síla a co víc, proč NATO kouká s otevřenou pusou na to, jak jediní pozemní bojovníci, jednotky YPG, jsou partnerem NATO, Tureckem bombardováni? Vyfotíte si pak mrtvé ženy z YPG a budete žádat nápravu?

Když začala občanská válka na Ukrajině, proč jste nezveřejnili fotografii nějaké mrtvoly, abyste EU jasně řekli, že takhle ne? Protože vám krvavé reportáže vynesly větší kšeft? A když už tak obhajujete islám, kolik fotografií ukamenovaných znásilněných a podle islámského práva přesto odsouzených žen vyfotíte a ukážete světu? Nebo máte raději petrolej? Zamyslete se nad svými činnostmi.

Můžete si klidně říct, že když to zveřejní dvacet novin před vámi, pak už to přeci nemá cenu cenzurovat... Sakra má! Jak nám říkávaly mámy, když šéfredaktor BBC skočí z okna, šéfredaktor Mladé Fronty musí taky? Kolik vám je let?

A víte, co je ještě horší? Já jsem přesvědčen, že jste o tom ani nepřemýšleli. Byla to pro vás vyděračská zbraň. Nový rukojmí, mrtvý, ale hodí se. Váš hyenismus a patologická touha po umlčení druhé strany z vás dělá nechutné sadisty, kteří si ego honí nad necenzurovanou fotografií mrtvého dítěte. Zamyslete se, kolik dětí v chudé části světa, kde žije 5 miliard lidí, zemře chvíli po narození, kolik dětí se narodí v tomto světě do neúplné rodiny, kolik z nich bychom si podle vás tedy měli vzít domů...

O tom to ale není. Ty peníze na pomoc chudým Evropě dojdou, protože bude živit, mimo jiné, i muže - imigranty přímo na svém území. Děti, které umírají v mladém věku prakticky jen na "chudobu", vás vyfotit nenapadne? Zveřejnit, k tomu pár vykřičníků nebo poznámky, jak se "svět" ptá politiků, jestli něco změní a jak "svět" je šokován... To vy se snažíte ten svět šokovat a opravdový "svět" jste vy sami, kteří se za něj představíte a tvrdíte, že jej reprezentujete. Drtivá většina největších úchylů a debilů světa by však takový vyděračský krok jako vy neudělala! Proberte se!

Autor: František Kubásek | pátek 4.9.2015 0:10 | karma článku: 43.22 | přečteno: 2674x

Další články blogera

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 1403 | Diskuse

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učitelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 16.68 | Přečteno: 606 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3853 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.98 | Přečteno: 369 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2710

www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...