Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Anti-islámská ročenka 2015

Po roce se zase vzdálily Vánoce, přiblížil Silvestr a my opět víme, co se kde pohnulo v téměř uplynulém roce boje za obrodu svobodomyslnosti bez islámské ideologie. 

Je to má druhá sepsaná ročenka a musím říct, že jen v lednu se toho snad událo více než za celý rok 2014. Zkusme tedy letos ročenku rozdělit nikoli podle času, ale podle kategorií. Od hrůzných teroristických útoků až po tisícové demonstrace po celé Evropě, je letos zkrátka o čem psát. 

ISLÁMSKÝ TERORISMUS
Jsou snad všichni naprosto slepí? Řekne si mnoho odpůrců, kritiků a všelijakých aktivistů proti islámu. Jen ve Francii povraždili islamisté téměř dvě stě lidí a dalším tisícům snad na trvalo změnili život. V lednu došlo k vystřílení redakce časopisu Charlie Hebdo, kde zahynulo dvanáct lidí, v rámci útoku zemřeli i 4 Židé v košér prodejně. Francie zažila druhý velký otřes 13.11. V rámci střílení v hale Bataclan, kterou vlastní Žid, exploze u stadionu Stade de France, střílení po kavárnách a barech po Paříži, zemřelo 130 lidí a dalších téměř 400 utrpělo zranění. 

Neútočilo se zdaleka jen ve Francii. Z Egypta vylétlo letadlo, které se náhle zřítilo na Sinajský poloostrov. Příčinou byla Islámským státem nastražená výbušnina, důsledkem přes dvě stě mrtvých Rusů. Následná opatření způsobila uvíznutí desítek tisíc evropských turistů v Egyptě. V Tunisu se útočilo dvakrát. Nejdříve zaútočili v muzeu, kde zahynulo 22 lidí, většinou evropských turistů. O čtvrt roku později člen ISIS na pláži se zbraní v ruce postřílel dalších více než 30 lidí, opět většinou evropských turistů. Důsledkem je pro Tunisko vážné ohrožení cestovního ruchu, výjimečný stav a obnovení možnosti odsouzení k trestu smrti. 
Během listopadu a prosince došlo v Izraeli k mnoha desítkám útoků Palestinců na Židy. Zhynulo několik Izraelců a v rámci rychlých obranných zákroků zemřela většina útočníků z Palestiny. Celkový výčet obětí islámského teroru ve světě je za rok 2015 děsivý. Pouze v rámci mediálně prokazatelných útoků zemřelo 25 900 lidí a dalších 24 700 utrpělo zranění. Jedná se pouze o smrtelné útoky

IMIGRAČNÍ VLNA A KVÓTY
Poté, co Angela Merkelová prohlásila, že jsou v Německu vítáni všichni Syřané, zvedla se obrovská přílivová vlna ilegálních imigrantů. Všichni shodně tvrdili, že jsou ze Sýrie, téměř všichni záhadně ztráceli doklady. Téměř 80% z nich jsou mladí muži, téměř každý vyznává islám a 90% z těch, kteří se dostanou do Evropy, touží po jediném. Je to sociální ráj Německa, Rakouska, Británie a skandinávských států. 

Po přívalu statisíců ilegálních imigrantů začínají být přijímací státy pod velkým tlakem, Maďarsko narychlo staví žiletkové ploty, Německo vyzývá k větší toleranci, stoupá občanský odpor, společnost se rozděluje na dva nesmiřitelné tábory a vše vyvrcholí výzvou o přerozdělení migrantů do zemí, které nebyly vlnou zasaženy, nebo byly zasaženy pouze částečně. Přes mnoho protestů a demonstrací jsou kvóty schváleny, Česká republika dostala zhruba 1800 lidí. Původní číslo však bylo 500. Navíc se jednalo o schválení pouze pilotní části trvalého programu relokace imigrantů. Ta má za cíl již bez hlasování trvale přerozdělovat ilegální imigranty všem členským zemím EU. Pro Česko se jedná o zhruba 3% všech přichozích.

Zvláštní na celé záležitosti kolem přijímání bylo, že ačkoli Česko hlasovalo proti kvótám, po schválení vstřícně zatáhlo ocas a poslechlo. V tomto případě se jedná téměř určitě o muslimy. Tady je ale zádrhel. Vláda několik měsíců zdržovala přesun 150 křesťanů a jezídů, skutečných uprchlíků, kulturně blízkých, jejichž přeprava, ubytování a živobytí bylo předem zajištěno nadačním fondem Generace 21 a kteří již byli nadací prověřeni jako bezpeční. Její předák čelil mnohým písemným útokům a obviněním z diskriminace muslimů. 

Ihned po schválení prohlašují Slováci, že na kvóty podají žalobu, ale česká vláda s komentáři, že soudní spor nemůžeme vyhrát a jen by to rozházelo naše vztahy s EU (řekl Sobotka) a že bychom mohli přijít o dotace (řekl Babiš), kvóty akceptuje. EU několikrát pohrozila, že státy, které nebudou přijímat rozkazy EU ohledně imigrační krize, přijdou o evropské dotace. Médii proběhly i náznaky, že několik evropských politiků by v případě české neochoty přistoupilo na vojenské řešení - násilné přinucení k přijetí kvót. Výsledek pozvánky německé kancléřky? Milion a čtvrt imigrantů v Německu, dalších 5000 denně příchozích do Evropy, téměř o nikom žádné relevantní informace, stovky spících buněk ISIS po celé EU a 30% neregistrovaných ilegálů na území EU.

DEMONSTRACE A HLAS LIDU
Lidé však již dávno nemlčí. Místo nadávek u televize vyšly desítky tisíc z nich do ulic. Blok proti islámu společně s IVČRN pořádali demonstraci v lednu, kam přišly dva tisíce lidí, a to přímo u Hradu. Následovaly demonstrace po krajských městech, tisícová demonstrace proti islámské imigraci 30.6. a další akce na podzim, zářijová velká akce pořádaná paní Haškovou, kde se sešly 3000 lidí a asi 600 motorkářů projelo kolem na podporu, demonstrace ve čtyřech městech se zúčastnilo celkem až 6 000 lidí. 

Mezitím pořádala demonstrace i jiná hnutí. Konkretně Hašková pořádala ještě jednu akci v Liberci, kam přišlo cca 700 lidí. Kontroverzní strana Národní demokracie uspořádala tři větší akce, jejichž celková účast přesáhla několik tisíc. Rok demonstrací vyvrcholil 17.11.

Ten den se Blok proti islámu připojil k demonstraci na podporu prezidenta Miloše Zemana na Albertově, kam nakonec dorazilo až 10 000 lidí. Prezident na akci sám čtvrt hodiny mluvil za hlasitého skandování "ať žije Zerman!" Část účastníků pak přešla k pražskému Muzeu, kde se na jiné demonstraci na stejné téma nakonec sešlo kolem 5 000 lidí, v součtu s příchozími z Albertova. Akce vyvrcholila pochodem, na nějž herečka Aňa Geislerová ukazovala z přilehlé kavárny prostředníček.

Multikulturní demonstrace si podle účasti BPI na Albertově nechala upravit trasu svého pochodu. S nápisy typu "Stop české národní hrdosti" se dožadovali vstupu na Albertov, kde zrovna byli odpůrci, a porvali se s policií. Celou akci zaštiťoval Jan Cemper jako předák hnutí "Proti projevům nenávisti". Ten si na zákrok policie též stěžoval a hnutí díky chování anarchistů při pochodu, od sebe odvrátilo i mnoho multikulturalistů. 

Demonstrace se rozšířily po Evropě. V záři se najednou sešli Slováci, Poláci a Češi. Poláků bylo až 30 000. Mezi BPI a PEGIDOU započala spolupráce, členové jedné strany jezdí podporovat demonstrace druhé strany, notují si. Ke všemu se připojí English Defense League, slovenská hnutí, polští fotbaloví fandové dávají hlasitě najevo svůj názor při utkáních a na rozdíl od těch českých fanoušků, jejichž kluby dostávaly pokuty a zákazy, Poláci za svůj názor trestáni nejsou. PEGIDA vyráží na náměstí každé pondělí a pod hashtagem #MontagIstPegidaTag se jednou týdně takto sejde kolem 30 000 lidí.

Polský odpor vyvrcholil stotisícovým protestem v den oslav nezávislosti, kde se hrdě vztyčovaly polské vlajky a pálil korán. Ve volbách si Poláci zvolili konzervativce, kteří podporují uzavřené hranice. Podobný politický převrat brzy očekává Francie, kde nečekaně zabodovala patriotka Marie le Pen se svojí stranou. Po spojení konkurentů, kteří ve druhém kole krajských voleb většinou odsunuly politiky Le Penové na druhá a třetí místa, nakonec multikulturní vláda jakž takž odolala, ale v prvním kole dostala jasný signál. 35% lidí se politika Francie teď nelíbí a Le Penová má velikou šanci stát se prezidentkou Francie, přestože proti ní bylo vedeno několik obvinění, která byla nakonec všechna smetena ze stolu. 

NÁSLEDKY MULTIKULTURNÍHO OBOHACENÍ
Na začátek uvedeme malinkou vsuvku z takové bulvární kategorie. Destiny Velez, královna krásy Puerto Rico, která se účastnila i soutěže o Miss America, byla o svůj titul královny krásy připravena jen proto, že na svém Twitteru kritizovala muslimy za to, že "terorizují USA". Reagovala tak na cedulku jednoho amerického producenta, který se nechal na protest proti Donaldu Trumpovi vyfotografovat s nápisem "Všichni jsme muslimové". "Já se rozhodně jako muslimka necítím," například napsala. Vedoucí soutěže jí o titul připravili a za její výroky se omluvili. 

Válku muslimové vyhrávají i na sociálních sítích. Poté, co Mark Zuckerberg, majitel Facebooku, napsal status, že bude bojovat za práva muslimů, během dvou týdnů zmizely z facebookového světa stovky antiislámských a antiimigračních stránek. Bez důvodu, bez závadného příspěvku, pouze pro nesprávný názor. Facebook se tak začali činit po rozhovoru Zuckerberga s Merkelovou, která se ho ptala, jestli již konečně něco Facebook dělá s xenofobními příspěvky. Mark odpověděl, že ano.

Důsledkem útoků v Paříži a na letoun s Rusy si částečně prošla i Praha. Magistrát v rámci bezpečnosti přemýšlel o úplném zrušení slavnostního ceremoniálu rozsvícení vánočního stromku na Staroměstském náměstí. To se nakonec uskutečnilo, a to hned několikrát. Ceremoniál se opakoval každou hodinu, Magistrát měl za cíl co nejnižší počet shromážděných lidí na náměstí. 

Francie padla do výjimečného stavu. Lidé se několik týdnů báli jít na fotbal, koncert, do muzea. Mnohé takové akce byly po útocích v listopadu rušeny. Za to v Británii byl stadion plný k prasknutí. Tam totiž ještě tolik takzvaných uprchlíků nedorazilo. Zdržují se u přístavu ve francouzském Calais, kde nyní tryskově stoupá napětí. Agresivita migrantů je intenzivní, řidiči kamionů jsou ohrožováni na životech. Zraněn byl i jeden český šofér. V Calais vyrostlo ilegální městečko, mají tam obchody, prostitutky, vysokou zločinnost, obchod z drogami a policisté se tam bojí vkročit. Ve Francii tak v důsledku vlny vznikla již další NO-GO zóna. 

Teroristé z ISIS dokonce hrozí útoky na Silvestra. Ty hrozí v několika městech po celé Evropě, není však zatím jasné, kde. Je však potvrzeno, že organizace je schopna věrně falšovat syrské pasy a tak infiltrovat své bojovníky do Evropy v rámci uprchlické vlny a také je několik těchto buněk již sledováno tajnými službami. Po všech útocích je však jasné, že bezpečnostní služby nestíhají sledovat každého a zastavit každou hrozbu. V rámci uprchlické vlny však došlo ke zvýšenému počtu zabráněných teroristických útoků v Evropě. Několik z nich mělo být organizováno přímo z Bruselu, ze čtvrti Molenbeek, která se nalézá pár stovek metrů od sídel EU a do nedávna byl extremismus z ní vzešlý úřady ignorován. Z Bruselu byl organizovány i listopadové útoky v Paříži, jenž byly provedeny, mimo jiné, i pachateli, kteří se před tím nechali registrovat jako uprchlíci. 

BOJ NA SÍTI
Jak jsem již zmínil, na Facebooku to vře, ale za podpory majitele jsou podporovány spíše skupiny pro imigraci, ať je jejich rétorika jakákoliv. Například stránka Humans of IVČRN na svých diskusích nechává příspěvky o přáních smrti dětem kritiků islámu i kritikům samotných. Stránka s naprosto smyšlenými citacemi sdílí fotografie reálných osob, které jsou podle jejich mínění členi skupiny IVČRN. Ti jsou pak pod komentáři terčem kyberšikany. 

Cemperova stránka Stop rasové i náboženské nenávisti provokuje diskutéry na stránce Hate Free Culture. I přes zjevné urážky jsou výkřiky stránky ignorovány a Hate Free je neblokuje. Místo toho blokuje uživatele, kteří se stránkou Cempera nechávají vyprovokovat. Cemper pro Hate Free píše i články, je tak zřejmé, že státem placený projekt jeho trolling využívá ke snižování počtu názorových oponentů. 
Oproti tomu v Německu mizí kritické stránky po stovkách, a to bez nahlášení či zjevného porušení zásad komunity. Jistě, Facebook je soukromý pozemek a majetek. Za připomenutí však stojí, že se tak web dal jednoznačně do boje proti názoru.

POLITIKA
Politici na islámský fundamentalismus nikterak zvláště nereagují. Evropská unie nezměnila vůči islámu ani po útocích po Evropě postoj. Francouzský prezident po silných slovech o islámu nehovoří i přes to, že bylo ve francouzských mešitách nalezeno tolik zbraní, že by jejich případné použití stálo až tisíce francouzských životů. Na světlo proti multikulturalismu a hlavně islámu ve světě vyšla hlavně tři jména. Viktor Orbán, Miloš Zeman a zatím nepolitik, ale kandidát na prezidenta USA Donald Trump.

MÉDIA
Novináři na tyto politiky vyhlásili hon. Trump je českými novináři nenáviděn, například Mladá fronta téměř každý týden napíše článek o tom, jak Donald lže či nenávidí muslimy a imigranty. Na přátelsky a objektivně vedený rozhovor TV Prima s Milošem Zemanem reagoval reportér ČT tvrzením, že TV Prima zhnědla a že je to žumpa.

Martin Konvička, který doslova čelil několika rozhovorům, byl v téměř každém interwiew přerušován, reportéři mu skákali do řeči, v případě Kroužkové z ČT dokonce vyžadovali i bizarní údaje typu seznamu obětí útoků na madridské vlaky v roce 2004, na které Konvička upozornil. Vše vyvrcholilo honbou na jeho minulá a několik let stará prohlášení, ze kterých vzešlo obvinění, jen několik hodin po úspěšné akci na Albertově 17.11.

Velké přešlapy médií nastaly i v Česku. Například ČT uvedla, že v rámci listopadových útok v Paříži zachránil muslim životy lidí, když na stadion nevpustil teroristu s bombou. I přes to, že zdroj dávno informaci upravil, ČT na svých stránkách informaci dál uváděla ještě týden. Článek byl upraven bez omluvy. 

iDNES.cz uvedl zprávu o útoku na muslimy na Korsice, kde se demonstrovalo proti úmyslně založenému požáru a následnému napadení příslušníků hasičských a policejních jednotek, který spáchali muslimové. Při demonstraci byl pálen korán. Nebýt toho, že se demonstrace takto zvrtla, o útoku ilegálních imigrantů na hasiče a policisty by iDNES.cz nenapsal ani čárku. 

Média po celém světě v létě vydala fotografii utopeného chlapce a tím vydírala politiky slovy, kdy už se bude něco dít. Utopený chlapec byl členem rodiny muže, který však již několik let žil bezpečně v Turecku a byl dokonce finančně podporován od své sestry z Kanady. Protože však chtěl nové zuby, vzal pouze sobě záchrannou vestu a dvakrát se i s rodinou pokusil dostat do Evropy. Napotřetí byl již jediným přeživším. Navíc, chlapcova mrtvola byla vyfotografována až po manipulaci s ní, kdy byla přemístěna z malého prostoru mezi útesy na pláž a poté bylo malé tělíčko vyfotografováno a prodáno médiím. Nad nechutností celého příběhu všichni mávli rukou. 

Světová média pak informovala o údajně dvanácti tisících Islanďanech, kteří se stavil názoru vlády a chtěli uprchlíky do své země s tím, že byli ochotni je zabezpečit i ze svého. Zprávu vydal i iDNES.cz. Jednalo se však pouze o internetovou výzvu podepsanou přes emaily, a to i více než dvěma třetinami lidí, kteří nežijí na Islandu. Hoax byl rychle umlčen, ale média jej dále publikují na internetu. 

Podobných zpráv bylo daleko víc.

ČEKÁ NÁS JEŠTĚ HORŠÍ ROK
Islám se z plíživého šíření snaží přejít na rychlé dobytí. Imigrantů je již přes 5 000 denně, vlna nepolevuje ani v zimě, jelikož ta letošní je velmi mírná a teplá. Většinu z nich vyhnal ze země islám, do Evropy však islám přinášejí. Saúdové, místo aby podpořili uprchlíky, financují muslimské komunity v Německu miliardami dolarů za účelem výstavby nových mešit. Islám, zdá se, nabírá v Evropě tryskovým tempem na síle, bezpečnosti ustupují lidské svobody a lidská práva platí jen pro někoho. 

6.2.2016 nás čeká velký den, mezinárodně organizovaná demonstrace. Je potřeba se těchto akcí účastnit v daleko větších počtech. Slaboučcí multikulturní politici neunesou tlak, populisté se k multikulturalistům otočí zády a vznikají nová hnutí, které lze volit a kterým lze větřit. Čeká nás několikaletá série voleb a je potřeba dát najevo svůj postoj. Volte, choďte do ulic. Nadávky u televize nikdy nic nezměnily.

 

Autor: František Kubásek | pondělí 28.12.2015 16:00 | karma článku: 37,71 | přečteno: 1606x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1423x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1695x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda

František Kubásek

Jak Trumpova neteř pobláznila levičáky

Dnešní příběh bude o tom, kterak se zhrzená neteř pokusí "ovládnout" volby v USA, protože stará dobrá čistá demokracie levičákům úspěchy v této zemi již nepřinese. Je třeba přitvrdit. Tak zkusíme knihy!

8.7.2020 v 20:00 | Karma: 37,25 | Přečteno: 1481x | Diskuse| Média

František Kubásek

Německá ARD se raduje: koronavirus zabíjí staré a tlusté, což je fér

Pamatujete si na projekt Umweltsau, kdy dětský sbor pro německou státní televizi ARD zpíval, že jejich babička je ekologické prase, protože jezdí SUVčkem pro maso ve slevě? Tak tohle je další level:

20.3.2020 v 19:45 | Karma: 34,28 | Přečteno: 1542x | Diskuse| Média

František Kubásek

Progresivní dotazník pro přijetí do zaměstnání

Následující článek je na uvolnění, taková parodie, která ukáže, jak by mohly vypadat dotazníky uchazečů o zaměstnání v blízké, liberálně demokratické budoucnosti. Upozorňuji tedy i administrátory blogu, je to jen recese!

29.2.2020 v 14:41 | Karma: 36,35 | Přečteno: 2190x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Durynský premiér po jediném dni rezignoval. Vyčítali mu hlasy od Židovské strany

Následující článek je parafrází dnešní informace z Německa. Tamní předseda vlády spolkové země Durynsko byl zvolen i hlasy strany AfD a levičáci s médii v čele s Merkelovou tak řvali, že po dni rezignoval.

6.2.2020 v 14:57 | Karma: 23,76 | Přečteno: 519x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Nepříjemná pravda o Ursule von der Leyen

Evropský parlament si zvolil novou Evropskou komisi, která nám všem bude vládnout. Co že je zač tato eurokomise? Chtěl jsem se na ně podívat, ale samotná Ursula von der Leyen, předsedkyně, vydá dost na vlastní příspěvek.

30.11.2019 v 21:37 | Karma: 36,30 | Přečteno: 2182x | Diskuse| Ekonomika

František Kubásek

Sněm Trikolóry a tolerovaná špína v diskusích

Trikolóra Václava Klause mladšího dnes pořádá ustanovující sněm. Oficiálně před dneškem toto hnutí vlastně neexistuje a průzkumy už mu přidělují 4%. O to víc pak kvičí tradiční zastánci různých -ismů, kterých já mám dost.

28.9.2019 v 10:04 | Karma: 25,15 | Přečteno: 709x | Diskuse| Pozvánky, akce

František Kubásek

Ovlivňují neziskové organizace i moderování blogů na iDNES.cz?

Aby nedošlo k okamžitému smazání článku na základě špatných zdrojů, upozorňuji již zde, že se nejedná o článek, jehož výsledkem je jednoznačná odpověď na otázku zadanou v nadpisu, neboť styl "úvaha" toto nevyžaduje.

25.8.2019 v 8:46 | Karma: 36,00 | Přečteno: 932x | Diskuse| Hyde park

František Kubásek

Jiří Drahoš versus HOAXy šířené hlupáky "nevědci"

Nikdy jsem neviděl tak jednoznačně nejlepšího kandidáta na cokoliv v ČR. Lidé ho popisují jako člověka s masarykovským charismatem a to bych jim více než 100 let věků, potřebného k tomu, aby Masaryka znali, netipl...

17.1.2018 v 5:36 | Karma: 40,31 | Přečteno: 2443x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Že jsou příznivci Zemana burani? Tak to jste ještě nebyli v antizemanovské skupině

Antizemanovská skupina na facebooku je uzavřená, přesto přijímá členy asi na potkání, tedy jakékoliv, včetně těch, kteří nemají na prezidenta tak jednoznačný názor, jako mají oni.

7.12.2016 v 21:21 | Karma: 42,23 | Přečteno: 3193x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Šokoval vás ve Slavíku Ortel? Mně spíš šokoval Pekař

Ortel - 2. místo v kapelách. Tomáš Ortel - 2. místo ve zpěvácích. Všichni cítíme, že než anketou kvality umělců je toto anketa názoru. Ale Stalo se. Ortel má stříbra. "Kmen" promluvil. A je to dobře. Je to názor hlasujících.

26.11.2016 v 23:52 | Karma: 42,55 | Přečteno: 2956x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Fakt nechápu, proč se mlčí o policejních protestech ve Francii

Policejní protesty ve Francii asi nejsou tak důležité jako obsah programu soukromé televize Prima nebo metál. Média mlčí. Proč?

28.10.2016 v 22:03 | Karma: 40,48 | Přečteno: 1964x | Diskuse| Společnost

František Kubásek

Desetkrát ne modrým zónám. Kdekoliv

Jsou pro nás Pražáky modré zóny výhra? Ani nápad. Jako Pražan říkám, že tohle je socialistický nesmysl. A mám 10 argumentů:

18.10.2016 v 10:15 | Karma: 32,03 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Praha a střední Čechy

František Kubásek

Pár slov k chování hudebníka Kollera

Už jsem si pomalu myslel, že nikdy na iDNES.cz blog nenapíšu. Chování pana Kollera nejen na hudebních Andělech mě však přinutilo se tu ještě na chvíli "autorsky" zastavit a okomentovat jej.

11.4.2016 v 10:00 | Karma: 48,70 | Přečteno: 21298x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

27 282 smrtelných útoků. Kolik se toho ještě musí stát?

Stál jsem na mníšeckém náměstí u pomníku F.X.Svobody, kde vznikl památník s vlajkami Francie a Libanonu.

16.11.2015 v 18:45 | Karma: 39,93 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Inkluzivní vzdělávání: Kvůli multikulturalismu zpomalíme mnoho dětí

"Děti v normální třetí třídě umí počítat do padesáti a zná celou abecedu. Díte v naší třetí třídě umí zhruba 6 písmen a počítat do pěti," říká v rozhovoru pro TV Nova učitelka ze zvláštní školy.

12.10.2015 v 13:00 | Karma: 42,07 | Přečteno: 2672x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof