Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sluníčkáři a EU... Jste snad slepí?

Fašismus a jeho rasisticky vražedný produkt - koncetrační tábory - byl tak účinný, protože, až do poslední chvíle, nikdo v žádné koncetrační tábory nevěřil. A nyní se historie opakuje. A to vlastně ještě ve vyšší míře. V míře hlouposti a naivity všech, kteří věří, že existují mírní muslimové. Tento fakt budiž sice podpořen tím, že hodně z nich od islámu odchází nebo tím, že muslimky mnohdy muslimkami být nechtějí, ale musí, na druhou stranu, pokud jste pod náporem islámu, prakticky nemáte možnost být umírněný. Jak Korán, tak muslimská rodina k nenávisti k nemuslimům své potomky ženou téměř od narození.

A tak, jako v letech vzniku islámu, kdy Evropa statečně odrazila mnoho jejich útoků, se i nyní historie tak trochu opakuje. Zatímco Mohamed válčil silou a tím, že pod záštitou boha a sebe samým, jakožto jeho poslem, posílal své vojáky zabíjet v dobrém jménu Aláha, dnešní "válečný" islám využívá financování soukromníků - třeba šejků, kteří jsou opět v božím jménu tlačeni k podpoře násilí proti jiným náboženským skupinám. 

A není to náhoda, že islám třeba osmého století a islám dneška jsou oba tak dobyvačné. Tento režim vznikl jako politický a válečný. Aby však "uhnal" masu lidí, musel být ve své době založen na náboženském ekvivalentu, jehož pseudopodobu Mohamed vymyslel. Samozřejmě bylo náboženství postaveno na základech nábožeství stávajících a toho i dnes islám využívá. 

Vykládá o bratrství největších náboženských skupin na světě a o vzájemné spolupráci, za zavřenými dvěřmi však vyzývají k zabíjení obyvatel států, které brání své spojence, brání nějakou etnickou skupinu před vybitím či, v případě Spojených států, napravuje několik nasekaných politicko-vojenských chyb. I my, Češi jsme "pavím lidem" poslali munici. Takže měli bychom se bát?

Podle sluníčkářů samozřejmě ne. Islámské násilí podle nich eskaluje pouze mezi nemuslimy. Což jim vlastně vyvrátil nedávný Australský případ, o kterém jsem psal nedávno. Pak tedy odvrátí hlavu od protinožců a podívají se slepě směrem k Evropě. Zde prý problémy nejsou. Když je klid, slýcháme o tom, jak je islám krásný, když klid není, neslýcháme většinou nic. Tedy krom toho lživého zaklínadla: "to není muslim". A stále se najdou i "exoti" kteří tvrdí, že Islámský stát není islámský. Tím totiž odebírají mnoha teroristům z IS jejich přislušnost. Co je to tedy za lidi?

Mimo jiné to jsou Francouzi, Britové, Němci, Norové, Švédové.... Tedy, aspoň jim tak musíme říkat, ale jsou to prostě potomci přistěhovalců z (islámského) východu. A mají občanství z těchto zemí. Mají od nich vzdělání, zázemí a všechny ostatní občanské benefity. A, světe, div se, i tak trochu výhody, protože zastupují islám. (například česká výjimka na halal porážku či zatím nezastavitelná německá Sharia Polizei, která se nedočkala tvrdších zákroků kvůli strachu z obvinění z rasismu). A co je ještě více překvapující, tyto lidé odkupují či odchytávají zajatce - civilisty i ze zemí, kde sami vyrůstali - aby je veřejně zavraždili. Pořád je islám to nejlepší mírumilovné náboženství?

A co všechny ty příkazy psané v Koránu? Proč je v něm uvedena věta "Když potkáte nevěřící, usekněte jim hlavu" nebo "zabíjejte je všude, kde je naleznete" a další zabíjení přikazující věty? Jak může někdo uvádět náboženství založené na vrahovi a na knize přikazující netoleranci a vraždění počítat mezi neproblémové a mírumilovné? Divím se, že naši sluníčkáři dále slepě nebo možná podplaceně zastávají pořád názor, že islám je v pořádku.

Co je ale ještě více překvapující, je projekt "muslimové očima českých školáků" který, podle znalců, pravdivě propaguje islám. Proto bych doporučil všem, aby své potomky do škol, které i přes ztrátu záštity ministerstva tento pseudoprojekt zavedou, neposílali. Proč? Protože pokud je tato propagátorská kampaň pravdivá, děti by v ní měly, krom všeho, vidět záznamy řezání hlav a nebo minimálně halal porážky, která i v dospělém, který má rozum v hrsti, vyvolá mráz po zádech, neboť si muslimové, krom způsobu porážky, neberou servítky ani s tvrdostí, s jakou se zvířetem těsně před smrtí zacházejí. 

Další problém je to, že je těžké z islámu odejít. Proč si myslíte, že muslimové všude zakládají uzavřené komunity? Islám je diktatura a, krom všeho, vymývání mozku od malička. Každému malému dítěti je teze Koránu podrstrkována téměř od narození. V každé domácnosti platí přísná šárijská pravidla. Všude vládne postavení ženy jako něčeho, co je totálně pod úrovní muže (vše podle Aláha). A to vše je dítěti podsouváno pod nos. A když k tomu přičtete fakt, že dítě bude vyrůstat v komunitě, kde všechny ostatní děti vyrůstají ve stejné diktatuře, bude případná možnost muslimů mít vlastní školy dalším krokem k jejich trvalému uzavření se do islámu i v naší zemi. To by tím pádem způsobilo, že by mladí muslimové u nás byli, stejně jako v zemích, odkud už jezdí pomáhat IS, přesvědčeni o tom, že ten násilný islám je správný.  

Další nevýhodou je, že od islámu je těžké odejít. Nakazuje smrt v případě odpadlictví od islámu. Navíc, otec odpovídá za své potomky. Buď tedy bude muset sám své děti od své rodiny odepsat nebo dokonce zavraždit, aby zachránil čest rodiny, nebo se komunita otočí i od něj. 

Tím pádem je totální sebevraždou podporovat tohle obrovské a čtrnáct století trvající násilí. Kdo ho podporuje, zřejmě nenávidí ženy, kulturu země, ve které to propaguje a vlastně celou tu zemi. Nebo působí na rozumě myslícího člověka jako zrádce národa. A nebo neví o islámu vůbec, ale vůbec nic. 

Autor: František Kubásek | středa 24.9.2014 11:45 | karma článku: 38,73 | přečteno: 3121x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1697x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof