Pegida jako v roce 1989, tentokráte proti nacismu

23. 12. 2014 15:32:00
Německá iniciativa Pegida (Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes) jsou desítky tisíc nespokojených Němců. Před osmi týdny se sešly tři stovky lidí, kteří nespokojeni volali po deislamizaci národa. Turků je v Německu již tolik, že se kvůli nim přestavují i školy a nemocnice.

Podrobné informace se z médií nikdy nedozvíte. Podle jednich novin je to velká skupina neonacistů, podle České televize jsou to tisíce lidí, kteří se nějak nechali ovlivnit a podle iDnes.cz to jsou lidé, kteří jsou "údajně" nespokojení se situací, která je "údajně" špatná a která si "údajně" žádá nápravu. Ve vrcholném článku iDnes.cz, který vypadá jako z roku 1949, je v jediném odstavci slovo "údajně" zopakováno hned třikrát. Což samo o sobě naznačuje, jak moc se chudáček redaktor snažil o to, aby zprávy o zvyšující se kriminalitě způsobené islámem a podobných špatných znaích islámu, vypadaly co nejméně věrohodně.

Nicméně za 8 týdnů se z 3 stovek stalo 20-25 tisíc. Tedy podle médií je to přesně 17 500. Už jsou totiž zřejmě tak zoufalá, že se aspoň o těch několik tisíc snaží tu účast snížit, prostě co nejmenší nárust účastníků. Chudáček redaktor z iDnes.cz navíc v úvodním článku použil lež. "brojí proti muslimům a cizincům," píše o hnutí Pegida. Proti muslimům jako takovým žádná hesla nepanují. Proti cizincům jako celku nikdo neprotestuje. O to víc by přeci bylo divné, že by politici vyzývali ke zpívání jen islámských písní, krom křesťanských, o vánočních svátcích. Vše tedy naznačuje, že média lžou, aby Pegida vypadala co možná nejvíce rasisticky jak to jen jde. Stačí však překontrolovsat jejich facebook, počet závad: 0. Kdyby tam byla jedna jediná, okamžitě jsou jí plné hlavní stránky všech internetových zpravodajských serverů!

Co je ale na hnutí minimálně sporné, je jejich přístup. Vydali několikabodové prohlášení a v bodě číslo 4 píší o přerozdělování uprchlíků. Nezastávají tak 100% ten správný názor, který by se dal považovat za přijatelný. Zde v Česku o uprchlíky stojí pouze někoik desítek tisíc jedinců, kteří o problému nic neví nebo věří lžím, které považují za svůj názor a za své vlastní znalosti.

Proti hnutí protestovalo údajně 12 000 lidí. Zatím jsem neviděl důkaz, který by svědčil aspoň 8 000. Složení antidemonstrace vás nepřekvapí. Členové neziskovek, umělci, politici...

Navíc poslanci za Zelené prohlásili, že by bylo dobré, aby Němci při Vánocích zazpívali muslimskou píseň. Zaprvé je to zrada křesťanského desatera, zadruhé muslimové v nějakém svém důležitém svátku koledy nikdy zpívat nebudou. A když ano, 99% z těch muslimů, kteří se o tom dozvědí, se od toho distancují.

Proč vznikla Pegida? Němci přestavují školy a nemocnine na ubytovny. Turci zvyšují kriminalitu. Muslimské děti převážně tureckých rodičů většinou šikanují ty německé. Rodiče své děti posílají i desítky kilomentrů do školy, kde je velmi málo malých muslimů, od kterých šikana hrozí. Jsou to rasisté, že chtějí své děti chránit? Jsou rasisté jen proto, že je politické spektrum ignoruje? Je tedy Merkelová také rasistka, když onehdy prohlásila, že multikulturismus selhal? Není tedy ona spíše komunistka, když pak odsoudí protesty, které nesou vlastně její původní názor? Chceme, aby naše děti musely rovněž takhle protestovat? Neužili jsme si toho jako národ až až?

Veselé Vánoce a ŽÁDNÉ islámské písně. IVCRN, facebook.

Autor: František Kubásek | úterý 23.12.2014 15:32 | karma článku: 41.98 | přečteno: 3793x

Další články blogera

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 1403 | Diskuse

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 54 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 10.59 | Přečteno: 296 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 17.83 | Přečteno: 343 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2710

www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...