Zastánci islámu bývají čím dál agresivnější

5. 02. 2015 22:31:00
Nejdříve si asi mysleli, že jak je islám krásný a mírumilovný, že jsou odpůrci cosi jako holohlavá a agresivní výjimka. Po nějakém čase a poté, co se agresivita islámu ve světě čím dál tím lépe projektuje v médiích, stoupá počet odpůrců a přibývá důkazů toho, že "holé hlavy" ve vedení hlavního odboje proti islámu nefigurují.

Za posledních pár měsíců stoupá ve světě počet lidí, kteří aktivně bojují proti islámu. Zakládají se různé pobočky hnutí Pegida, na Facebooku je takových poboček již přes 80. Řady fans hnutí Islám v České republice nechceme se šíří i mimo internetovou síť. A s tím, jak stoupá ve veřejnosti důvěryhodnost odpůrců islámu, stoupá agresivita jeho zastánců. Ti už prakticky nemají kam sáhnout pro argumenty a tak se místo slov stal křik a urážky.

Média masírují dál. IDnes.cz například obviňuje hnutí IvČRN z kyberšikany například výrobců, kteří přijali halal certifikaci. Bylo by dobré se také zaměřit na opačnou stranu. Protože zastánci daleko přesahují hranice facebookových stránek a emailových dopisů. Na internetu se zakládají "fake profily" předáků hnutí a Martin Konvička byl na internetu obviňován ze znásilňování studentek. Někteří aktivisté tvrdí, že Konvička hovoří o nějakých koncentračních táborech pro muslimy a jejich mletí do moučky nebo co to bylo. Teď začínají dorážet výhružné sms zprávy. Volfové z České Suverenity poslali sms: "Chcípneš, kurvo komunistická!"

Stalo se to po pochodu ze Staroměstského náměstí na Ministerstvo vnitra. Tam aktivisté vytvořili bohoslužbu a v šedesáti lidech dávali najevo svůj nesouhlas s demonstrací. A tak během přednášek hovořících řvali "hanba!" nebo "Náckové!". Vzali si s sebou i "Česko-romskou" vlajku a tím porušili zákon o státních symbolech a dva aktivisty odvedla policie. IDnes.cz údajně slyšel "Čechy Čechům," TV Nova nemluvila o protestu vůbec. TV Prima nedala prostor hlavním protagonistům protestu. ČT zavedla pořad o antisemitismu, který je hlavně součástí islámu, o čemž se samozřejmě Česká televize nezmínila. Naopak, snažila se hodit antisemitismus na aktivisty IvČRN. A také vzpoměňme na velmi trapný pokus paní Kroužkové v Hyde Parku.

Nebo si představte následující situaci. Řekněme, že existuje stránka, a že skutečně je, Demagog.cz. Na facebookové stránce se hromadí žádosti, aby po rozhovoru v ČT Demagog rozebral slova Mohameda Abbase. Demagog.cz vám napíše, že nemají v problematice znalosti a nemohou jí komentovat. Avšak hned, jak vystoupil v Hyde Parku Martin Konvička, rozebrali každé jeho slovo do posledního šroubku a tvrdili, že sedmkrát lhal, čehož využil iDnes.cz a dal to na hlavní stránku. Radim Valenčík ve svém blogu vyjasnil to, v čem přesně Demagog tragicky lhal. Demagog.cz je financován i z EU, tady máme nápovědu, odkud asi dostal Demagog notičky.

A co třeba tohle. V Německu vzniklo hnutí Pegida. Nejdříve jich protestovalo 200, pak 1000, pak 10 000, pak i 40 000. Média nejen, že většinu času zamlčovala existenci hnutí, dokonce jej vždy označovala za krajně pravicové. Ale podívejte se na YouTube. Vidíte ultrapravičáky, nebo pracující občany, jejichž děti trpí šikanou od tureckých spolužáků? Agresivita dokonce dospěla tak daleko, že ihned.cz uvedlo reportáž o mrtvém imigrantovi nalezeném nedaleko protestů Pegidy zrovna chvíli po těchto protestech. Tělo bylo nalezeno den poté, v zapadlém sídlišti dost daleko od protestů. Nadpis vidíte. Jasný pokud o diskreditaci Pegidy.

Nebo tohle. V jistém městečku, v jedné škole, řekli žákům: "protestujte proti Pegidě, nebo máte neomluvené hodiny!" Vtip? Ne. Rok 1975? Ne. Je to vážné, je to rok 2015 a je to "demokratické" Německo. Je to přední člen EU, která jakoby dávala noty všem velkým médiím, co a jak říkat. Jinak se mi jeví nepochopitelně další sluníčkářský krok.

Všimli jste si toho? Už to uvádí Prima, Nova, iDnes.cz, Právo, prostě všichni, kteří se berou jako "mainstream". Před název Islámský stát přidali slovo: "takzvaný". A to i přes to, že organizace nebyla oficiálně exkomunikována od islámu. A to by měla. Každý, kdo se prohlásí Chalífou a řekne, že jde vraždit za islám, by měl být přeci nějak oficiálně z islámu "vyloučen". To se zatím nestalo. Nebudu nikdy počítat názory řadových muslimů, že to není jejich jménem. Ono ani nemusí. Hlavní je, že je to jménem islámu. V článku o vzniku IS jsem napsal i zmínku o dotaci IS ze strany mnohých islámských zemí.

A co poslední akce Zeleného Brna? Pořádá akci proti protestu IvČRN dne 14.2. v Brně. Akce byla nazvána "Valentýnka pro Konvičku". A ano, organizátoři spolupracují i s těmi, kdo například hlásali o tom, že Konvička mluvil o těch koncentrácích pro muslimy. Jsou to přesně ti lidé, kteří v diskusních příspěvcích, které média nemažou, píší, že Konvička je bůh ví co. Jsou ti přesně ti lidé, kteří rád čtou články o tom, jak by muslim poslal Konvičku se léčit. A jsou to přesně ti lidé, kteří si Korán nikdy nepřečtou. Politická mrtvola přitahuje hodně lidí, Brno je totiž velmi nejednotné v názoru na islám.

Co třeba Hate Free? Projekt za 35 milionů jen tlačí lidi k tomu, aby nenáviděli všechny patrioty. Dále pak upozorňují, možná i smyšleně, na případy, kdy viděli například skupinky skinheadů jdoucích na manifestaci proti islámu, která se konala na začátku ledna. Tento projekt kopíruje články těch nejagresivnějších nenávisti plných sluníčkářů, kteří na facebooku hovoří o odpůrcích dosti nevybíravě. O důchodcích, studentech, pracujících lidech, o všech, kteří protestovali slušně proti islámu, mluvili jako o Náccích.

A v poslední řadě to jsou jednotlivci. Jsou to ti, kterým nevadí, že v pražském metru může muslimka vyhnat z vagónu ženu se psem. Jsou to ti, kteří na člověka se štítkem IvČRN či tričkem "já jsem tady doma" slovně útočí v prostředcích pražské hromadné dopravy. Jsou to ti, kteří skáčou do řeči lidem, co umírněně mluví na protestech kriticky k islámu. Jsou to ti, kteří by se měli správně označit za extremisty. Extremista totiž platí z grantů média, aby se nevyjadřovala moc špatně o některých národnostech pachatelů trestných činů. Extremista skáče do řeči. Extremista vyžene studenty na nějaký protest nedobrovolně a pod výhružkou. Extremista prázdně pořvává. Extremista vyhrožuje. A to racionální odpůrce islámu nikdy nedělá.

Islamoklast Kubásek

Začala akneta "Bloger roku". Hlasujte dle svého uvážení.

Autor: František Kubásek | čtvrtek 5.2.2015 22:31 | karma článku: 43.28 | přečteno: 5408x

Další články blogera

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 1403 | Diskuse

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 7.94 | Přečteno: 235 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 312 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 17.84 | Přečteno: 345 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2710

www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...