Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ať si muslimové v muslimsku dělají, co chtějí.

Ale ne u nás!;-€

1 0
možnosti
Foto

Mě se na islámu příčí zvrhlá interpretace islámu.

1 0
možnosti
PBR

Jednou jsem měl možnost podobnou událost vidět na vlastní oči, Bylo to v Harrachově, seděli jsme u pivka na zahrádce jednoho hotelu a kousek od zahrádky byla přivázaná ovce. Najednou z hotelu vyšla kolona Arabů, později jsem zjistil, že to byli Jordánci, kteří se rozestoupili okolo ovce a jeden z nich vzal nůž a ovci přede všemi podřízl. Jejich děti z toho byly u vytržení a poskakovali nad umírajícím zvířetem a vesele se chechtaly a zpívaly si nějakou písničku. O chvilku později přišel z hotelu nějaký kuchař a další personál přinesl gril. Ten Jordánec z ovce uřízl kus masa a zbytek hodili do kontejneru. Kuchař jim pak maso nasekal a ochutil, a oni si ho jako my, na klackách buřty, nad grilem opékali.

Ještě dnes vidím ty užaslé pohledy německých turistů a turistek a také to jak okamžitě zaplatili a zdrhali..Číšník nám vysvětlil, že to je pan majitel s rodinou a tohle je jejich jakási tradice.  Neznám Jordánsko, ale tak nějak podle toho co vím, by mě docela zajímalo jak by se na mě dívali, kdybych si tam na veřejnosti griloval prase....Vám karmaR^

6 0
možnosti
JC

Tož já jsem své děti už jako malé bral k zabíjení kapra, králíků i slepic. Aby si zvykly a brali to jako nutnou součást své carnivorské stravy.

0 0
možnosti
JH

J34a19n 89H84a15v40l19i30n85a

28. 8. 2014 11:55

prominte, ale vite o tom velke kulove!! My taky zabijime skot podrezanim, do minuty je po vsem a na mase je to poznat, zadne tyrani to neni, to je leda ve vasi hlave a v tom, ze se smrt vytesnila z normalniho zivota. Ono to podrezani totiz neni pizlani rybkou, ale preruseni krcnich tepen a michy na jedno riznuti, takze to zvire je stejne v limbu.

Halal je to same jako koser.....a ma to hlavne hygienicko-zdravotnicke duvody.

Myslivec zastreli vysokou, ale prvni vec co se musi udelat, je vypustit krev, jinak to byla zbytecna smrt zvirete.

0 7
možnosti
JK

Pokud vím tak my to zvíře nejdříve omráčíme.

Při halal/košer je zvíře při vědomí, aby mohlo slyšet muslimské/židovské čárymáry.

4 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof