Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Já jim vůbec nic smrtelného nepřeji, ani osobně ani politicky. Jenže pokud vím, co islám dělá ve státech, kde dostane práva, měl bych zajistit, aby taková práva v mé zemi nedostal. Pokud to však ryze podporuji, výhledově tím způsobuji rozpad společnosti a kultury této země. 

Moje teze o vlastizradě pramení hlavně z toho, co víme. Islám nikde nic dobrého nezpůsobil a hlavně, kde byl podpořen, se za to odměnil pouze chaosem, terorem a terorismem. 

Islám staví na ničení jiných kultur, přestože ta jeho je velmi slabá.

Historie islámu je plná pouze válek a dobývání, už z toho pramení, že ve své podstatě je to válečná a politická ideologie, která pomocí vymyšleného boha a jeho posla dává lidem povinnost na základě této víry konat příkazy tohoto režimu.

Proto jsem přesvědčen, že je na místě obvinit paní Šabatovou a lidi, co s ní souhlasí, z vlastizrady na základě toho, jak islám zachází s hostitelskými státy.   

To je zdroj mé domněnky o vlastizradě.

6 0
možnosti
FK

Je to ale pouze nějaký morální zločin. Právnicky to, jako laik, nedokážu určit.

0 0
možnosti
OH

Hmm když ono vlastně není co hezkého napsat o těchto Havlovských pseudo-humanistech. Pokaždé hájí bez rozmyslu a znalosti věci něco, co společnosti spíše škodí. Prostě nic, co má náboženský podtext do škol nepatří a finito.

Ať si paní Šabatová sebere bráchu Halíka a jedou šířit křesťanství do civilizované Saúdské Arábie, nebo šířit snášenlivost homosexuality a po návratu něco vyprávějí.

Kemal Ataturk osvobodil Turecko, ale podle vzoru našich úchylných pseudohumanistů se to samé Turecko vrací pod křídla islámu, fakt díky vy hlupáci, mělo budoucnost. A podobně měla budoucnost poučená Evropa, zvláště po útocích v GB či Španělsku.

4 0
možnosti
ML

Presumpce viny, to je to největší peklo pí. Šabatové, budeme muset dokazovat, že nejsme rasisti, ne naopak...

6 0
možnosti

Nemuzeme udelat nic nez nadavat.Lidi BLBY pujdou k volbam zase vhodej CSSD. Uz se to tak vlece mnoho voleb. Rikam to uz 15let, ze je potreba volit neparlamentni strany. TOPka take touzi po valce s ruskem a islam zboznuje. ODS je prvni na ustupu.

5 0
možnosti
Foto

P92e15t87r 71K24r91á92l

20. 9. 2014 12:48

Jan Špecián: však co prostě dělat osvětu a vysvětlit lidem o co jde za problémy? Dělat to co rychle (běžný člověk má málo času nebo si to alespoň myslí); nemá obvykle dost informací a rozhoduje se ukvapeně. Tak to nevzdávejme a ukažme za co bojovat

1 0
možnosti
Foto

Na závěr: zvláštní jenom je, že autor článku se diskuze nezúčastní. Má to o něčem vypovídat?

0 2
možnosti
Foto

P86e31t45r 80K78r24á25l

20. 9. 2014 12:49

pan Černý: zkusím ho sem dostat

0 0
možnosti
JV

Šabatová, Marksová a Diensbier, ti nám ještě zatopí"!:-(

9 0
možnosti
Foto

Dožadujete se nějakých práv, cítíte se ukřivděný, jednou šátky, podruhé arogantním muslimem a dedukujete z toho národní apokalypsu ad absurdum.

Svá práva znáte a na druhou stranu zneužíváte svobodu projevu, když nějakou osobu, kterou vnímáte pod určitým úhlem vašeho vidění, chcete obžalovat z toho nejhoršího, to je z vlastizrady.

Nemusím mít stejný politický náhled na funkci ombudsmana, ani na jeho pravomoce, ale svůj názor vyjádřím kultivovaně, nehýřím nepodloženými odsudky, které staví na vašem "svatém" rozhořčení, že vy to vidíte jinak a jiní tak.Takových "svatých" rozhořčení o konečné a jediné svojí pravdě bylo v minulosti hodně a napáchaly množství zla.

Nevím, jestli je vám známo, že Anna Šabatová patřila se svým manželem k zásadovým odpůrcům totalitního režimu, k těm nejzásadovějším v zemi a odnesli si to dlouhými roky kriminálu a ústrků jako málokdo. Celá rodina. Nemyslím si, že máte právo někoho žalovat za vlastizradu, ani takovým plácnutím, které jste předvedl, někoho, kdo dávno dokázal pravý opak. I to, že si tady nehorázně otvíráte ústa a nikdo vám je nezavře, je důsledek i jejich snahy o rozbití totality a nastolení i té svobody slova.

Nemusím souhlasit s A. Šabatovou, s jejími pokusy o umocnění práv ombudsmana, ale měl bych vědět, vy speciálně, pokud něco kritizuji, že jde o politická rozhodnutí. Takže se obraťte na své volené zástupce v parlamentu a senátu, ať konají.

A pak doporučuji si předčíst ustanovení paragrafu o vlastizradě a nahlédnout, jak hloupě tady excelujete. A také se informujte o tom, co znamenají hrubé, dehonestující přídomky, viz váš nadpis, z právního hlediska, když se nějakého práva domáháte.

Znám oba dva velice dobře z dob hluboké totality, protože jsem s nimi úzce spolupracoval a vím tedy, že jsou to čestní lidé a proto je po této stránce vždy budu hájit proti splaškovému nálepkování. A to podotýkám, že jsme navzájem ideologicky úplně někde jinde.

Hlavně, že víte, koho byste za co soudil, ale že byste zhodnotil i svoje přešlapy?

5 29
možnosti
PS

P97e84t40e19r 27S29m85r39e74k

19. 9. 2014 18:45

Riadiaci dôstojník ?? ;-D

5 0
možnosti
PS

P16e50t17e50r 43S95m11r91e91k

19. 9. 2014 18:16

tradične R^. Vie ona vôbec čo činí ??

4 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof