Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen k začátku, nebyl to fašismus, ale nacionální socialismus, zkráceně nacismus, který je velmi příbuzný našemu, dobře známému, komunismu.

3 0
možnosti

1) Co přesně navrhujete? Zakázat víru v Islám? Jak přesně to chcete udělat? Nebo víru povolíte, ale zakážete její šíření? Jak přesně to chcete udělat? Bude povoleno akademické bádání nad muslimskými texty, ale zakázáno hlásání v mešitách? Nebo povolíte i šíření, ale zakážete žít podle té víry? Jak? Budete muslimy nutit jíst vepřové?

Pokud vám vadí vraždění, super! Mně taky! Od toho máme policii, aby vraždy vyšetřovala, a soudy, aby vrahy odsuzovaly.

2) Proč přesně vám vadí JENOM Islám? Že je v něm na pár místech napsáno něco o zabíjení? Ano, je to tam. Jenže to ve Starém zákoně, podle kterého jedou židé a křesťané, také. Takže co - zakážeme i křesťanství a židovství? Fajn, nejsem proti, ale pochopte, že Muslimů, židů a křesťanů je dohromady většina lidstva. Hodně štěstí.

3) Ty pasáže Koránu, které mluví o zabíjení, jsou o poznání složitější, než jak je zde "citujete" vy. Když budete vytrhávat z kontextu, těžko se můžete označovat za hledače pravdy nebo spravedlivého. Určitě to funguje, chcete-li zmanipulovat davy, ale nic dobrého z toho nevzejde.

4) Ano, postavení žen v islámu je dost jiné než postavení žen v západní civilizaci. Jenže už zdaleka není tak jednoduché říci, kde je to lepší. Každý přístup způsobuje, že určité procento žen trpí a je nešťastných. Stojí například za úvahu, zda je v pořádku, aby na každé dva sňatky v západní civilizaci připadal jeden rozvod (často navíc až poté, co jsou na světě děti), a zda by mnoho takto odvržených žen nepřivítalo raději přísnější režim Islámu, který by jim ale garantoval větší ochranu. Stejně tak se lze ptát, zda je "v pořádku", když jsou naše ulice, novinové stánky a televizní vysílání přesexualizované, a že je ženám a dívkám stále dokola vsugerováván Photoshopem vytvářený nedosažitelný ideál krásy, z čehož pak následně vznikají poruchy příjmu potravy, deprese, sebevraždy a další nepříjemné jevy. Opět si netroufám tipovat, jak velké procento žen by raději uvítalo "diktát Koránu", než toto.

(pokr.)

2 11
možnosti

Konflikt mezi křesťansko-židovskou civilizací a civilizací arabskou je zapříčiněn nelidskými zločiny na obou stranách. Měli jsme mnoho příležitostí prokázat, jak zbožní, humánní, přátelští, velkorysí jsme (coby židokřesťansky ovlivnění Evropané). A co jsme udělali? 

Vyvraždění všech muslimů včetně žen a dětí při dobytí Jeruzaléma - *potlesk*

Britský podvod v Mandátu Palestina (hráli to na obě strany, slibovali těm i oněm, že země připadne jim, a nakonec tam "šoupli židy") - *potlesk*

Vyzbrojování jedněch proti druhým, svrhávání režimů, dosazování loutkových vládců, hlavně aby ropa tekla - *potlesk*

Teď si na malou chvíli představ, že jsi obyčejný arábek, který odmala poslouchá, jak se křesťanům nedá věřit, jak se nás stále snaží přelstít. Je vlastně s podivem, že přes to všechno dává pořád drtivá většina muslimů přednost mírovému soužití (Korán koneckonců hovoří, že lidem, kteří mají jinou víru, nemáš ubližovat, pokud proti tobě nemají zlých úmyslů).

Chcete-li, aby na světě byl mír, podporujte takovou politiku, která posiluje střední třídu. Protože příslušníci střední vrstvy prosperují, pokud je mír - potřebují obchod, potřebují, aby lidé cestovali, aby prodávali a nakupovali, aby si vyměňovali informace, aby se vzdělávali atd. Bohužel, na celém světě začínají nebezpečně převažovat politické proudy, které zvyšují bohatství horní vrstvy za cenu mrzačení střední vrstvy a radikalizace vrstvy dolní. Střední třída slábne a s tím klesá i stabilita celého světa.

2 12
možnosti

Vím, co jsou pravdoláskaři, vím, kdo je to neobolševík, tyhle termíny nějak zlidověly, ale kdo jsou sluníčkáři?

1 7
možnosti

Lidé, kteří dávají přednost tomu, aby nějaká myšlenka vypadala hezky, před realitou.

Tedy v našich podmínkách například lidé, kteří zastírají oči před tím, že z jisté menšiny pochází mnohem větší procento lidí, kteří se práci vyhýbají, nedodržují noční klid a kašlou na vzdělávání vlastních potomků, než z většinového obyvatelstva. Zcela správně říkají, že ve všech vrstvách obyvatelstva jsou lidé od nejhorších po nejlepší, ale odmítají vidět procentuální zastoupení.

Stejně tak sluníčkáři odmítají vidět nebezpečí pocházející z islámu.

12 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof