Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dobrý den , napište  paní Šabatové ona osoba takové věci zvládá

0 0
možnosti
TH

Vy všichni jste dokonalí študovaní doktoři, kteří okamžitě, i po vypití několika skleniček ihned rozpoznáte rozsah poškození tkáně po pokousání a také jste ihned, jakkoliv pod vlivem, schopní to ihned dokonale ošetřit, zafáčovat, případně zoperovat. To je strašně zajímavé, jak máme v téhle republice fúru dokonalých a krásných inteligentních bytostí, kteří však bohužel nějakou záhadou volí furt dokola jedny a ty samé idioty, ideálně takové, kteří Vám naslibují, že se o Vás postarají - když se však náhodou najde někdo, kdo se zmýlí ve vyhodnocení situace, je pranýřován za to, že toho není schopen sám - pokrytectví nejvyššího kalibru!

Ad policie, absolutní souhlas - je nehorázný bordel a ostuda, že mají na bocích aut napsané to, co mají, přitom rozsah jejich činnosti, která by mohla do kategorie "pomáhat a chránit" se limitně blíží nule...

0 0
možnosti
Foto

Milý Tomáši, existuje něco, čemu se říká přirozená inteligence. Ta překračuje všechny národnosti, rasy apod. 

Pokud mě v noci kousne pes a způsobí mi malou ranku / a je očkován/, pak tento problém nepovažuji za zásadní a ošetřím se sám, případně zajdu k lékaři ráno. Na to nepotřebujete školy, stačí to, čemu se kdysi říkalo selský rozum.

K policii ČR - již bylo napsáno. Pokud bude vozit z nemocnice domů nezodpovědné občany, opravdu Vám nebude moci v tu chvíli přijet na pomoc, když se budete vracet z plesu a budete napaden opilcem.

Věci je třeba vidět v souvislostech a nikoli optikou emočně vzrušeného pisatele, kterému vadí na tomto státě nejspíše vše.

Přeji mír v duši.

0 0
možnosti
VM

V59l69a88d66a 47M15u88s19i83l

7. 10. 2014 12:22

Celý ten blog, to je síla.Skoro všichni diskutující  celou kausu považují za hrubé  zneužití  Rychlé lékařské pomoci.Měl by to dostat k úhradě. Na to jsou podzákonné  normy / jako vyhlášky atd/..

1 0
možnosti
MT

No, když to tak čtu, tak myslím, že se k vám chovali (jak v nemocnici tak ti policajti) ještě velice slušně a svědčí o to jejich profesionalitě. Někdo méně profesionální by vás poslal kamsi a navrch vám na cestu ještě jednu vrazil.:-/

3 1
možnosti
OF

Zneužití rychlé, nic jiného. Nechápu proč jste si domů nezavolal taxíka,mohl jste se s řidičem domluvit ať vás po ošetření odveze domů.Na chirurgii vás zavezli správně , rána se musí vyčistit , popřípadě se očkuje proti tetanu,a někdo musí do správy napsat, že jste byl poučen, že pes musí být veterinárně vyšetřen.Rychlá není běžná ambulance.I díky takovým jako vy, je ve zdravotnictví chronický nedostatek peněz.10% pojištěnců VZP spotřebuje 90% nákladů.Zdá se , že máte předpoklady zařadit se k těmto 10%.

Blahopřeji. ;-DR^

1 1
možnosti
Foto

Jak vyplývá z Vašeho popisu událostí, s výjimkou několika překlepů ošetřujícího lékaře jste se všech chyb, které se odehrály, dopustil Vy sám, takže článek by bylo možno chápat jako sebereflexi, kdybyste ovšem ve svém textu neměl ještě více překlepů a chyb, než ten lékař...:-/

2 1
možnosti
Foto

Podle zprávy z chirurgie šlo opravdu o maličkost, kterou by zodpovědný občan zvládl sám, maje doma běžnou desinfekci. To, že k Vám přijela RZP muselo být dáno Vaším líčením do telefonu, kde jste to zřejmě přehnal a dispečerka nechtěla riskovat /nyní v době občasných útoků psů na lidi s vážnými následky/.

Už když Vás odvážela Vám muselo být jasné, že se nějak musíte dostat domů, jinak info linka Vám taxi zavolá vždy a odkudkoliv.

To, že Vás policie nepoveze kam se Vám namane je také jasné, v noci to může být třeba násilník a ten průšvih si žádný policajt nevezme na triko.

Shrnu: článek je Vaší naivitě /to jsem slušný/ a vaše kopance do zdravotnictví a policie jsou hloupou obranou před ní.

P.S. Lékař ve 3.00 hod má právo na překlep - Vy v době psaní tohoto blogu méně - a stejně je tam máte.

7 1
možnosti
TB

Kvůli takové hovadině jste si volal RZP? A ještě máte tu drzost se divit, že Vás nikdo neodvezl zpátky? Rv

Správně by Vám ten výjezd měli naúčtovat, abyste viděl, kolik to všechno stálo.....

5 1
možnosti
VM

V16l42a98d10a 67M24u97s91i75l

7. 10. 2014 10:15

Kousnutá rána na ruce, k romu by RLP neměla  vůbec vyjet

1 0
možnosti
Foto

policie může do auta vzít pouze zadrženého.

A to byste jiste nechtěl.

3 1
možnosti
FK

A to je právě smutné... Ještě horší než to, že to neudělali, je to, že ani nesmí... Neříkám, že mi měli dělat taxíka zdarma, ale ať si tedy ten nápis odstraní;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof