Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím ,že autor má v pravdu. Evropě hrozí problémy ze strany islámu hlavně proto, že islám má snahu se šířit a potlačovat jiné náboženství. Svět je toho plný. pokud by chtěl islám dokázat, jak je tolerantní ,měl by začít u svých žen, jejich práv, uznat svobodu rozhodování každého jednotlivce bez pokynů náboženského vedení.  Nenávist je určitě špatná, ale obezřetnost je důležitá. Je rozdíl , pokud k vám někdo příjde na návštěvu, a protože se zouváte, zuje se, nebo zůstane obutý a nutí vás ve jménu tolerance, aby jste chodil po koberci v botech. Evropa se nevzdá svých svobod . Pokud muslimové žijí dle svých představ ve své zemi, je to jejich volba i když pro nás nepochopitelná. Ale tady ženy žijí své životy podle sebe , užíváme si předmanželský sex, alkohol, hudbu, filmy ,muži nemusí nist vousy pokud nechtějí , děti se nevdávají a život milujeme natolik , že si ho ceníme a nevyhazujeme do vzduchu sebe , ani ostatní. Individualita je krásná. Svoboda také. Nepotřebujeme tady náboženství, které nás bude vracet do temného středověku.

0 0
možnosti
Foto

Kdybyste byl v Tunisu, Maroku, Alžíru, Malajsii atd. tak se tam nikdo nechová tak, jak popisuje autor k ženám, mají stejná práva a stejný plat, a jestli mají problémy, tak jsou manželské jako v každé společnosti. A takhle byli v Sýrii, Iráku, Libanonu, než zasahovali do jejich záležitostí a zničili jejich země. Jestli mluvíte o Saudské Arábii, Afgánistánu a Pákistánu, tak autor měl být obezřetný a víc následovat politické, náboženské a globální dění a většina muslimů je proti tomu, co se děje a vyjadřovali svůj nesouhlas se zvěrstvy, které páchají tihle magoři. Ale psát takové nenávistné traktáty proti všem bez rozdílu, v tom bohužel nevidím žádnou toleranci a ani náznak vzdělání.

Že islám tady nikdo nechce, s tím souhlasím a také jsem proti vnucování čehokoliv komukoliv, ale když autor píše, co píše, myslím, že si za svými názory stojí a může je prokázat bez mluvčích a ve slušnosti jako každý civilizovaný člověk.

1 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof