Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M90i28l21a56n 42R37a55d97e61k

21. 10. 2014 19:09

ano, media zvelicuji, je to kseft. Ale zivot neni kovbojka kde jsou ti hodn v bilych kloboucich a spatni v cernych kloboucich. Proste to neni pohadka, zly drak a hodny princ.

Ukrajina neni demokraticka a dlhouho nebude, k tomu se budou muset propracovt. To nema nic spolecneho s tim ze taktez ne-demokraticke a autoritarske Rusko nema na Ukrajine co pohledavat. a ano, Putine je nebezpecny, posledni dobou pro vlastni zemi. Proste obe stoji za prd.

To same s Islamem, delame si iluze ze tentokrat to za nas vybojuji Kurdove, jako drive ti z kterych se vyklubal Taliban, a ti z kterych se vyklubal dnes ISIS a tak dokola. To ze nekdo stoji na nasi strane, momentalne, protoze mame spolecneho nepritele jak tenkrat Stalin a spojenci, neznamena ze pote se neobrati proti nam. Situace na Ukrajine je neprehledna, ale  je v nasem zajmu aby se Ukrajina ubranila a casem se to tam zacalo demokratizovat

4 0
možnosti

Já už vážně nechápu, odkud se ti samozvaní advokátové Ruska berou. Zdá se, že mají proklatě krátkou paměť a (rádi) zapomněli, s jakou rychlostí využilo Putinovo Rusko neklidné sitauce na Ukrajině k anexi Krymu. :-/

8 8
možnosti

J69a26n 45P11a18v20e71l

21. 10. 2014 13:28

Já to asi chápu. Část z nich je součástí propagandistické ruské mašiny. Rusáci to mají propracované ještě z dob studené války.

Další část prostě nesnáší USA/EU. Nesnáší je natolik, že jednají podle hesla "nepřítel mého nepřítele je můj přítel"

Další část miluje vládu silné ruku. Imponuje jim Putin, jak zavedl pořádek, jeho nacionalismu a jeho způsoby.

Další část jsou xenofobové, kterým imponuje ruská cesta, jak se vypořádat s menšinami.

Asi se najdou ještě další důvody.

Většina lidí má určitou kombinaci důvodů a tipl bych si, že se relativně často kombinují všechny tři.

8 3
možnosti

S článkem naprostý souhlas R^. Položte si otázku, za jaké situace se dají svobodní lidé nejlépe ovládat, kdy přijmou i něco s čím nesouhlasí ?

5 3
možnosti

J31a18n 61P70a54v78e34l

21. 10. 2014 13:09

Když mají vnějšího nepřítele. V případě Ruska je to Západ

8 0
možnosti

J98a56n 13P96a71v14e25l

21. 10. 2014 12:34

Tak něco hezkého o Rusku napište. Já bych klidně napsal. Třeba to, že stáhlo na zimu většinu vojáků z Ukrajiny a do jara snad nebudou pokračovat v útocích. Nebo mohu ocenit, že současná vláda vraždí odpůrce skrytě a s mírou. Co bych mohl dále hezkého napsat? Že třeba konečně vyrábí něco jiného než plyn a ropu a že předstihli ve vývozu zbraní USA (při polovičním počtu obyvatel)? Nebo že nechali alespoň nějaký přístup k internetu?

Když tak o tom přemýšlím, vlastně mě nic hezkého nenapadá.

14 3
možnosti
Foto

Ale to je všechno propaganda, na kterou USA vynakládaly obrovské prostředky. Kam se na ni hrabala sovětská. Okupace Československa v roce 1968 se zveličovala, po celém světě se promítaly dokumenty o hanlivém činu Sovětského svazu. Kde ale máte dokumenty o tom, že v témže roce započalo bombardování Laosu, při němž USA shodily více bomb, než shodily v celé druhé světové válce? Zajímavé je, že americká propaganda pokračuje i po zániku SSSR.

12 12
možnosti
Foto

touhle "připomínkou o Laosu" tapetujete diskuze už víc než rok.

3 2
možnosti

Kdyz 'reknu' dobry clanek bude to malo. Takze, potkal jsem tady normalniho cloveka a to vzdy potesi.

7 4
možnosti

U první věty určitě zaplesalo srdce každého rusofoba.;-D Za článek karma.R^

4 3
možnosti
Foto

J28o84s76e76f 31K11o76u71b96a

21. 10. 2014 11:08

Jistě, z historického hlediska je moc nemusíme, protože nám sice dost pomohli od nácků (což by v případě jejich neúčasti byla ze strany USA pouze otázka velmi krátkého časového intervalu), ...to je část z vašeho blogu.

Jen poopravím. Ruskou revoluci financovali němečtí bankéři. Bez těchto peněz by se nic nekonalo. Žádná revoluce či převrat bez hodně peněz nejde udělat. Ruský národ byl zneužit. První desetiletí po revoluci bylo ve vedení 85 procent obyvatel židovského původu. Proč, to již nechám na vás, přemýšlejte. Takže bychom měli spíše nemít rádi někoho jiného než Rusa.

To že by USA v krátkém intervalu sami porazili Hitlerovo Německo, to snad nemyslíte vážně. Ti by do Evropy nešli ani náhodou. Víte oni si počkali, kdo vyhraje.

Když to byli jasné, tak přišli toho, kdo měl již rozbitou hubu, pomoci dorazit. USA nikdy nevyhráli žádnou válku.

12 7
možnosti

víte proč bylo ve vedení tolik židů (sice to nebylo 85 procent ale vem to nešt) není to proto že by židé měli ausgerechnet tolik chuť vše ovládnout vše ale např. v Rusku bylo mezi vzdělanou elitou levicového zaměření velká část židů, možná je to díky tomu že vzdělání považovali za důležité a přece jen k vedení takové akce je nutno mít lidi s trochu přehledem

SSSR by možná bez pomoci spojenců porazilo Německo ale bylo by to velmi ošidné a trvalo by to mnohem déle za cenu velmi vysokou

vůbec nebylo nic jasné stačilo aby invaze byla odražena a Německo mělo možnost předisponovat divize vázané na západě na východ, a situace by se rapidně změnila suma sumárum Německo bylo poraženo společnými silami a dá se předpokládat že bez spojenectví by mohl být výsledek války ještě na vážkách

USA nic nevyhráli je jen vaše myšlenka, USA jsou stejně tak vítězem I světové jako II světové ač nám čtyřicet let bylo tvrzeni něco jiného

7 3
možnosti
Foto

že by Rusko mohlo za úplně všechno, to si nemyslím, ale přece jenom, mně je euroatlantická kultura bližší, než ta ruská.

Kromě toho, srpen 68 je ve mně dodnes.

7 0
možnosti

Srpen dost chápu, ačkoli jsem mladý a nezažil jsem to, vím, co to bylo za hnus. Ta mediální masáž je ale prostě nepřijatelná. I přes všechnu tu historii musíme být objektivní a dostávat objektivní informace.... Nemůžeme se snižovat na úroveň cenzorů a diktátorů všech koutů světa a historie...

4 1
možnosti
Foto

P23e35t80r 67B87u23r19i63a58n

21. 10. 2014 10:43

Máte pravdu, že se o Rusku neobjeví nic pozitivního, jenže ono ani není co, pokud se nebudeme bavit o něčem jiném, než o politice. Ono i v tom Rusku je vše podobné. Za vše mohou západní mocnosti, USA jsou zlé, Obama je zlý, EU je zlé. A cenzura, kterou jste zmínil, je samozřejmě všude, ale v Rusku se už pomalu stává cenzurou totalitní.

6 4
možnosti

Ale bylo by fajn řešit i tu naší cenzuru, protože mám takový pocit, že 25 let po Sametové revoluci bychom si neměli nechat líbit zamlčování informací.. Navíc to zamlčování přitvrzuje... Aspoň mám takový pocit.

9 3
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof