Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On za to chlapec nemůže, že musí psát takové věci. Patří do skupiny Islám v České republice nechceme (viz například čtvrtletní zpráva o extremismu za třetí kvartál roku 2014) a kdyby takto veřejně nešel proti zastáncům muslimů, přišel by o všechny své dosavadní "kamarády" a zůstal by na tomto světě úplně sám.

0 2
možnosti

P45e25t48e72r 60S40m31r27e68k

26. 10. 2014 12:33

"mental alienation" ? ;-D

0 0
možnosti

"Islámovou" stránku nechám být - necítím se být v tomto směru dostatečně vzdělána na kvalifikovaný názor.

Jen se tak snažím vzpomenout si, kdy že nabylo slovo "sluníčkový"  pejorativní význam. Kdy začala ta móda, že jediné, co je dostatečně in, je tvářit se pemanentně jako "kyselá p**el"? Nemyslím to ausgerechnet na autora, je to v poslední době opravdu masově rozšířený jev...

0 4
možnosti

Víte, Vy si ty muslimy, narozdíl od normálních lidí, zasloužíte. Jste stejný fanatik jako oni. Vezmu hlavní body

1) Jen málokdo má rád muslimy. Ale jen fanatici Vašeho typu ho nesnáší do morku kostí. A většina lidí Vašeho typu tady v Čechách ho nenávidí, aniž by s ním mělo nějaké zkušenosti

5) Lidé jako Vy představují druhý extrém, který paradoxně nahrává Islamistům. Chcete omezit svobodu, ale z druhé strany.

8, 9, 10, 11) Křesťané toho za svou existenci vyvraždili a zničili o dost více než muslimové. Proto je lepší nechat historii spát

16 a další nenávistné body) Zkuste se podívat na největší muslimský stát a řekněte mi, koho napadl a s kým má spory

23) Ono muslimů v Čechách moc není. Přebíráte nenávist k lidem, kteří se u nás moc nevyskytují. Ono, u nás jsou problémem cikáni. Ale ne muslimové.

22) Když Vám podříznu krční tepnu, tak už neuslyšíte nic a bolet Vás to nebude

1 9
možnosti

8/9/10/11 Obětí islámu je mnoho - desítky milionů. Dokonce i takový hnus jako Hitler uvedl, že jeho válka nebyla tak účinná, protože křesťanství mu v tom tak trochu brání a že při islámu by byl úspěšnější (tedy ne doslova, smysl byl stejný).

16. Proč "umírněný" islámský Katar zásobuje IS petrodolary? Proč Turecko mlčky kouká na dobývání Kobane? Mimochodem IS zlikvidovalo památku na genocidu, kterou na začátku dvacátého století Turecko spáchalo na Arménech (přes milion obětí). Islám je určitá nepřímá mezinárodní vazba. Jinak nechápu, proč by evropští muslimové měli potřebu jezdit po tisících pomáhat ISISákům. 

K Vaší 23. malá poznámka, prosím. Před dvaceti lety bylo muslimů v Británii na počet obyvatel zhruba stejně jako u nás a nyní mají problém s jejich politickými nátlaky, šária soudy v uzavřených ghettech málokdy splňují požadavky britského zákona a vládnou tam nepokoje.

6 0
možnosti
Foto

No, nevím. Prezentujete se jako jakýsi arbitr a neomylný znalec problematiky a to nepovažuji za moudré. S některými argumenty lze souhlasit, ale obecně příliš zjednodušujete. Jak už tu bylo napsáno, problém je mnohovrstvý a dosti složitý.

Ani ve svých argumentech nemáte zcela pravdu. Např. v bodu 3. opomíjíte různé sekty (i ty mají své náboženství), které nabádají k zabíjení, někdy i dokonce sebe samých. 

Nejde mi o to, abych kritizoval. Domnívám se však, že problém islámu má být správně chápán, protože jen tak je možno správně reagovat a nevytvářet kontraproduktivní psychózu.

0 0
možnosti

Zkuste to brát trochu s nadsázkou, jedná se jen o nějaký výpis argumentace pro-islámských zástupců v diskusích pod mými články a články ostatních odpůrců islámu. Ty proti-argumenty (jejich zkrácené verze)... Bez nich mi ten článek přišel v konceptu neúplný...

2 0
možnosti

Když tak mrknu na Vás a na Vaše blogy.... nechtěla bych žít Váš život

4 7
možnosti

Můj život je bezproblémový. Mám své zájmy (mimo blog), mám podporovatele, přátele, nevím, já ho chci žít dále. Ale sedět na zadku doma a ke všemu být lhostejný by mi přišla daleko větší tragédie. A tak jednou za čas si udělám těch dvacet minut a napíšu svůj názor nebo poznatky. To je minimum oproti tomu, co obětuje mnoho jiných lidí.

3 0
možnosti
Foto

Existuje mnoho podob terorismu, dnes nejčastěji setkáváme z náboženským (většinou tvořenou muslimy), případně státním, dříve převládal především nacionalistický terorismus, který se dnes začíná vracet.

1 0
možnosti

S velkou většinou vašich argumentů souhlasím, ale jako celek je to příliš ideologizované. Navíc zmínka o "ubohé argumentaci" oponentů vás argumentačně staví na stranu fanatiků. Svobodná diskuze je potřeba, dehonestace názorových protivníků je ubohost, která je kalem svobodné diskuze. Při hlubší analýze bychom narazili na to, že problém je mnohovrstevný, širší, hlubší a zjednodušení komplikují řešení. Muslimů je cca 1,5 miliardy, ať chceme, nebo nechceme, musíme s těmito lidmi na sdílené planetě nějak vyjít. Přestože je islám problém, tak považovat čtvrtinu planety za nositele čirého zla, je postoj, který bych očekával spíše od islamistů.

6 1
možnosti

"Ubohost" jejich argumentů spočívá v jejich nepravdivosti nebo polopravdivosti. Ironicky a arogantně k nim (mimochodem poprvé) přistupuji jen proto, jak přistupují oni k nám. Jedna věc je si při diskusi poslechnout názor druhého, pokusit se o umlčení neustálým opakováním toho samého jen za pomoci tvrdšího jazyka a povyšování se, je věc druhá.

Není problém v tom, že by všichni muslimové by byli nositeli čistého zla, ale je problém, že mu tak trochu potichu přihlížejí. Mnohá náboženství prošla mnoha úpravami a u islámu je potřeba minimálně komplexní reforma....

1 0
možnosti

Fanatismus je sviňa. A nevyskytuje se zdaleka jen u muslimů.

3 0
možnosti

Ale u muslimu je nejmarkantneji

6 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof