Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

I kdyby ta čísla byla sebepravdivejsi celý klip jen uráží spoustu pracujících. Lékaře nezivím ten se živí svou praci, atd.

1 0
možnosti
Foto

K18a63r22e59l 41M24á67d72l52e

25. 10. 2014 15:16

To je pro někoho akorát dobrej džob. Nikoho soudně uvažujícího nemůže vážně napadnout, že milionové kampaně "Co se divíte?", "Cikán mi..." a teď u sousedů to ujídání z talíře můžou někoho přesvědčit ke kladnému postoji k Romům (pro neznalé newspeaku - k Cikánům). Část lidí to jenom nas-štve, v části lidí to navíc probudí kreativitu a za pár dní bude internet plný ironických napodobenin kampaně. 

Snad jediný důvod je ten, že až zase čeští a slovenští Kocábové, Šabatové a Dienstbierové jr. budou povoláni do Bruselu na kobereček, proč už u nás nevymýtili rasismus, budou mít alibi, že dělají nákladné a "přesvědčivé" kampaně.

7 0
možnosti
FK

Bohužel.. A to, že na mě může Cikán křičet "ty bílá s***ě," považuje celý Brusel a celá politická sféra za naprosto přijatelné a nerasistické.

6 0
možnosti
FK

Takže tvrdíte,. že slovenská oficiální statistika lže? http://www.rozpocet.sk/app/homepage/rozpocetVCislach/rozpocetVerejnejSpravy/statnyRozpocet/2013/

Jestli ano, vyřiďte si to se slovenskými statistiky. To, co já tady píšu, je odsud. A sám víte, že je to pravda.

3 1
možnosti
DK

Nevim, do jake miry jsou vase cisla pravidva, ale duvod, proc jsou Romove ve spolecnosti vnimani velmi negativne, je prave KOMBINACE ruznych negativnich rysu. Tim chci rict to, ze pokud by Romove byli pouze castymi prijemci socialnich davek, tak by se zase az tak moc nedelo. Jenze oni jsou zaroven agresivni, zaroven vykazuji mnohem horsi intelektualni schopnosti, spousta jejich kradezi jsou takoveho charakteru, ze pro zisk v radech tisicu se nestiti udelat skody za pul milionu (no, kdyby si neco takoveho dovolil jiny tvor nez clovek, tak je lidstvem zrejme vyhuben) a aby toho nebylo malo, maji mnoho deti, coz je v podstate zaruka vetsich problemu do budoucna, utoky na zdravotniky, kteri jim prijeli pomoct nejsou vyjimkou, taktez utoky na seniory. Kdyby tady ze dne na den zmizeli Romove a misto nich se objevili Martani, kteri by se chovali stejne, tak brzy ziskaji stejnou povest. Ano, je pravda, ze ne vsichni Romove jsou problemovi a z hlediska jednotlivce je smutne, ze clovek, ktery se nicim neprovinil, je automaticky bran negativne. Je to ale prirozeny a zcela logicky dusledek. Stejny princip se v prirode i lidske spolecnosti vyskytuje bezne. Je samozrejme nesmysl nekym pohrdat proto, ze je Rom. Ale je v poradku, kdyz vidite u silnice stopovat particku Romu z preventivnich duvodu proste profrcet kolem, ani se neohlednout. Ta pravdepodobnost, ze maji pro vas pripravene nepekne prekvapeni je zkratka velmi velka...

6 0
možnosti
FK

Cílem tohoto článku bylo doplnit informace, jejich miniaturní část uvádí ten slovenský spot. Ta propaganda je proti nám značně rasistická, protože z nás všech dělá rasisty, hlupáky a lidi, co každého hází do jednoho pytle. Ano, znám pracující Cikány, ale znám jich mnohem více agresivních, líných a problémových a stát je v tom jenom podporuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof