Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Ať se islamisté vezmou se snědými občany za ručičky a navrátí se tam, odkud vyšli. Jsou s nimi samé konflikty.

0 0
možnosti
OP

Islám není náboženství, protože nedává svým vyznavačům útěchu, nýbrž strach z nedodržování pravidel, která ustanovil krutovládce Mohamed a jeho následovníci. Proto nemá mít islám žádná privilegia udělovaná náboženským společnostem

0 0
možnosti
OP

Chce to na to jít od podlahy. Je islám náboženství ve smyslu slova úcty a důvěry k Bohu? Ne islám náboženství není. Islám je absolutní přetváření mozků jedinců ke strachu z nedodržování pravidel ustanovených a rozvíjených krutovládci. Proto by vyvažování islámu mělo jít cestou vyřazení islámu ze seznamu náboženství a tím pádem zrušení privilegií, které si nárokuje

0 0
možnosti
MH

No z toho textu ale nevypliva ze kdyz se vam nelibi islam tak se odstehujte. Je to napsane tak ze CR ma nejake zakony a to co se tam popisuje je v jejich souladu. Takze proti tomu tezko neco mit, kdyz to zakony CR umoznuji. Samozrejme ze zadnej shariafil nenapise, ze jestli se ti nelibi kamenovani zen tak vypadni z cech, to by uz bylo za hranici a kontraproduktivni. Takhle se prave drzi v hranach zakona. Me osobne to co je vypsano nevadi, vadi mi spis to co tam obsazeno neni. Sekani koncetin, ukamenovani, zadna prava zen, vrazdy.

1 0
možnosti
KM

K15a69r62e98l 32M74a74s24e16k

28. 10. 2014 11:27

Slyšel jste o sekání končetin třeba v muslimském Maroku? Víte o případu ukamenování ve vetšinově muslimské Malajsii? Žádná práva žen? Jak to tedy, že v muslimských zemích bylo zvoleno sedm žen jako hlavy státu nebo předsedkyně vlády?

0 3
možnosti
MK

R^R^R^

Speciál pro paní Veroniku Simunkovou : Pročetl jsem si materiály kolem registrace ÚMO, zvláště jejich stanovy a tvrdím: registrace byla neoprávněná; už jenom proto, že při tvrzení, že budou dodržovat zákony ČR mají na jiném místě závazek, naplňovat cíle islámu. Demokracie a islám nejdou dohromady a každý, jen trochu informovaný člověk to ví. Vy musíte být muslimka nebo totálně "zabedněná" !!!

10 0
možnosti
JO

ČR má jednu velkou výhodu. Můžeme totiž vidět, jak multikulti propaganda dopadla v okolních zemích. Musíme si z toho vzít ponaučení a islámské utečence ani emigranty k nám pouštět v tak omezeném množství, aby počet příchozích nepřesáhl počet např.100 osob ročně.

Naštěstí nepříznivé dopady multikulti vidíme v okolních zemích a proto u nás většina zastává rozumné názory. Lidé, jako např. Kocáb, Šimůnková a spol. jsou v menšině. Je třeba dávat při volbách dobrý pozor, kam zase otočí (viz Bursík) a takové strany nevolit.

Je třeba psát články o nebezpečí Islámu a tlačit na politiky.

Foto z Bonnu, Německo:

http://www.rundschau-online.de/bonn/polizei-warnung-vor--scharia-polizei-,15185502,28540712.html

11 0
možnosti
RH

Nevidím žádný důvod, proč bychom si měli zvykat na islám či zblblé české muslimy kteří pochopili demokracii po svém. Jak říká klasik, demokracie je skvělá ale ne pro hovada. Přivandrovalá verbež nevybíravým způsobem zde prosazuje jakási svá práva které jim ovšem nikdo v hostitelské zemi nepřisoudil. Proto bych jim neprodleně umožnil návrat do své domoviny kde své pořádky mají již zavedeny.

14 0
možnosti
FK

ČR je svobodná země, do té doby, dokud tu platí její zákony. Až tu bude platit jiné právo,pak se budeme všichni divit,kdeže je ta naše demokracie.Která umožňuje zločinným ideologiím fungovat naprosto veřejně a bez ztráty kytičky. Myslím,že je jasné a i v zákoně popsané, co je ideologie popírající lidská práva, to všichni vědí, to, že nekonají, to je jiná věc.

8 0
možnosti
JH

Pane Kubásku, pro Vás karmu a pište více takových článků, čím více jich bude, tím snáz se snad otevřou lidem oči. Nechci pro své děti a pro svého vnoučka něco takového, co tito"lidé" připravují - viz islámské země. Vzkaz pro všechny takové, jako je zde v diskuzi paní Šimůnková: jděte do islámských zemí, tam vám bude dobře, budete mezi svými.

11 0
možnosti
FK

Naštěstí vidím, že opravdu 90% Čechů má rozum. Ten zbytek se zastává černé jámy, do které sám nikdy nevkročí, kterou nezná, ale kterou chce i přes to obhajovat. Rozum do hrsti a hurá do čtení - toť vzkaz pro všechny sluníčkáře!

8 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof