Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

však pomalu u nás podnikají turci a podobní špinavci ..je jen otázkou času kdy se to tady provalí ..

už abychom se vyzbrojovali ..!!

2 1
možnosti

Četl jsem starší články a asi jste s Leou Vojtekovou čepali ze stejného zdroje.

0 0
možnosti

Teď jsem na to koukal taky... Něco psala přímo Lea, něco IVČRN, něco je ode mě...

0 0
možnosti

Četl jsem starší články; asi jste s Leou Vojtekovou čerpali ze stejných zdrojů.

0 0
možnosti
Foto

P74e49t78r 97H46a68n73n21i46g

30. 10. 2014 16:11

Před téměř dvěma lety byl u nás v ČR na návštěvě patriarcha starobylé syrské křesťanské církve Řehoř III. (něco jako papež pro východní církev) Pořádal tiskovou konferenci v hotelu Linhart na Strahově. Hovořil velmi umírněně o zkáze Uneskem chráněného aramejského města Maloula, kde islámští teroristé (nyní známí pod značkou Islámský stát) povraždili mnoho lidí, neboť toto město bylo křesťanské. Na tiskovou konferenci nepřišel ani jeden zástupce našich médií. Tehdy jsme byli jako stát - ostatně jako celá EU a USA zapřísáhlí nepřátelé syrského prezidenta a tamní vlády, která jakž tak tolerovala jiná náboženství nežli svůj islám. Stařičký patriarcha - tehdy 82 let byl plný elánu, ale i hlubokého smutku nad zkázou tisíciletých tradic předního východu. A nikdo z našich médií o to neměl zájem.

14 0
možnosti
Foto

K51a85r42e54l 84M64á73d90l56e

30. 10. 2014 15:33

Tohle je špatně, tohle je jako u nás. Dokud budou v ulicích protestovat jen hololebci, tak budou sluníčková média psát o hrstce náckovských extrémistů. Málokdo z běžných lidí je přijde podpořit. Tohle chce regulérní parlamentní stranu, která osloví mlčící většinu a distancuje se od vypatlaných rowdies. U nás k tomu měl aspoň trochu našlápnuto Úsvit, než udělal tu šílenou botu s kandidaturou Samkové. DSSS osloví jen největší zoufalce a nikoho jiného nevidím.

1 0
možnosti

Kdybyste se seznámil s bezpečnostní zprávou BIS, věděl byste, že u nás nedomonstrují "hololebci", ale běžní politicky nevyprofilované občané a ti jsou stále více pobouřeni tím, že jejich demonstrace označují média za demonstrace extremistů, a že situace tímto lhaním začíná být stále vážnější.

6 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof