Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I70v87o 43C60i16l50i41c20h

17. 11. 2014 21:20

"Média navíc s EU spolupracují, asi na příkaz pod výhružkami. Jinak si nedovedu vysvětlit zamlčení ..."

Drtivá většina novinářů jsou bohužel také neomarxisté, takže žádných výhrůžek není vůbec třeba.

0 0
možnosti
JP

J67o56s49e77f 58P49o71t60r

13. 11. 2014 22:38

Pane Kubásek,

vřele vám doporučuji, aspoň dva roky v KLDR, abyste poznal, co je to komunismus. Já se musím zeptat, jak se vůbec opovažujete dávat rovnítko meti EU a komunismem? Já jsem prožil v reálném socialismu 40 let, tak můžu srovnávat.

Představte si, že kdybyste  napsal podobný (kritický ) článek tenkrát, za pár hodin si pro vás přijde StB a domů byste se vrátil, až po několika letech, potetovaný, znásilňovaný, s vymytým mozkem a každou noc byste se budil strachem, že si pro vás jdou zase. Vaší ženu by vyhodili z lukrativního zaměstnání a vaše děti by se nedostaly na žádnou školu. Dneska si váš kritický článek  přečteme, souhlasíme, nebo nesouhlasíme a to je všechno.

Chápete aspoň trochu ten rozdíl mezi EU a komunismem?

To co kritizujete  je většinou projev západoevropského smyslu pro disciplinu a pořádek, což se některým východoevropským barbarům  může zdát jako teror.

0 2
možnosti
JR

J62a20n 58R73á34ž

13. 11. 2014 18:14

Většina vlivných EU politiků, tím nemyslím přicmrdovače jako je naše komisařka Jourová nebo polský Tusk, se zná s táborů socialistické internacionály, což je větší vymývárna mozků, než byly naše pionýrské tábory. (Vím o čem mluvím, neb jsem v jednom dánském byl na stáži) A s těmi, se kterými si hráli v mládí na doktory, se drží basa. Oni jinak myslet neumí, než internacionálně socialisticky. Centrální plánování, centrální řízení, kdo nejde s námi jde proti nám, sociální rovnost a jiné bludy, to mají tak hluboce zažrané ve svém podvědomí, že si samozřejmě rozumí víc s komunistkou Semelovou než s Klausem.

Sociaslismus je nereformovatelný, to jsme poznali na vlastní kůži, takže s EU v současné podobě je nutno skoncovat stejně jako s komunismem.

4 0
možnosti
MN

Podle mě dnes EU zasahuje prostřednictvím desítek nenápadných vyhlášek a regulací do našeho každodenního osobního života více než to dělali komunisté. Tyto vyhlášky a regulace se u nás zavádějí jen proto, abychom byli v souladu s EU direktivami (nebo jak se všechny ty pokyny nyzývají). A my se bojíme v souladu nebýt, protože pak bychom nemuseli dostat dávku dotací, na kterých už jsme zcela drogově závislí.

V jistém smyslu je manipulace lidmi v EU mnohem nebezpečnější než bylo působení komunistů, tam byly alespoň karty vyložené na stole.

9 0
možnosti
FK

Hlavně taky oni si nás prostě kupují jako pán si sladkostmi kupuje poslušnost psa... Jenže psí život výměnou za poslušnost ve srovnání s povinnostmi členského státu, to už je jiné kafe.

6 0
možnosti
JC

Klaus rozhodně nebyl první.

1 0
možnosti
KM

K62a66r78e60l 79M42a79s85e57k

13. 11. 2014 10:32

Jak by to přidělování imigrantů fungovalo v Evropě bez hranic? Například ti ze severní Afriky chtějí do Francie a neexistuje způsob, jak je transportovat do Polska a jak je přinutit, aby tam zůstali. [>-]R^EUR^

1 0
možnosti
ZB

V čem je EU lepší než komunismus? Myslíte, že za komunismu by jste takový článek mohl publikovat, aniž by jste měl problémy? Ani na to pomazánkové máslo jste nezapomněl;-).To si opravdu myslíte, že za problémy s cikány je naše členství v EU? Norsko není členem EU, tak by to tam mělo být nějaké jiné a lepší - není.Rusko si nakonec vzalo EU jako příklad, založilo "jinou unii", dobře ví, že větší celek má větší ekonomickou sílu.Jedním se zakládajících členů "ruské unie" je muslimská ze - Kazachstán.Jediný komu vy vyhovovalo zrušení EU, je Rusko, proto se Klaus tak snaží.Nenavrhuje změny k lepšímu fungování EU, ale rovnou její zrušení...

2 8
možnosti
SB

bárto, evropské společenství jako čistě ekonomické sdružení národních států, které rušilo obchodní bariéry ano - ale kam nám to vykynulo do dnešníéch dnů? na nad-stát aspirující úzké skupinky nikomu se nezodpovídakících a z velké části nevolených individuí, glajchšaltace všeho kolem a hlavně - postupná demontáž občanských svobod (páč je to přece pro vaše dobro, vohnouti) - - jestli se pamatujete, komunisti začínali stejně (bude svoboda, a děláme to pro vaše dobro a lepší zítřky) - takže tak ;-)

11 0
možnosti
SB

evropská uhnije stojí na socialistických základech, plánovaném hospodářství, protekcionistických zásazích, zvyšování daní a zavádění nových, neúctě k soukromému vlastnictví, zkrátka starou sockomunistickou mantrou nadřazenosti společenského blaha lidské individualitě............mimoto jsou vrcholné orgány EUhnije prolezlé komuši rudými i zelenými, marxisty i neomarxisty, multikulti-fašisty a jinými ultralevými existencemi............takže EUhnije=komunismus a proto je třeba se jí zbavit

11 0
možnosti
Foto

A odkud se tam ti komouši rudí či zelení, marxisti, multikulti-fašisti (obzvlášť povedené!!!) vzali?

Je vůbec podle Vás někde nějaký stát, který by Vám vyhovoval?

1 2
možnosti
Foto

O80t47t22o 58Č90e81r35n58ý

13. 11. 2014 10:05

Stotisícová bruselská demonstrace rozehnaná vodními děly a obušky. A ticho po pěšině. Stát se to v RF, tak se všichni pominou.

12 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof