Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

podivejte se na libanon. nabrali si tam ze solidarity palestinsky uprichliky a dopadlo obcanskou valkou..

a duvodem je koran. narizuje muslimum zabijet neverici a usilovat vsemi zpusoby o tom, aby na svete nezbyl nikdo jiny nez vyznavaci allaha..

kdo si mysli, ze muslimove umi dlouhodobe nekde zit v miru, tak nezna historii a nechape islam.

1 0
možnosti

A44l19e53x 14G43r73e27g79o30r

28. 11. 2014 18:42

Francie má tento problém hlavně díky své koloniální politice.

Zase pletete něco s něčím a účelově překrucujete fakta stejně jako v prvním dílu.

Ale pište dál.

0 1
možnosti

Absolutně se vším co zde v tom blogu se píše souhlasím. Islám je plíživý a velmi nebezpečný, né nyní, ale postupem času až. Začíná to registraci, po 10 rokách  od uplynutí registrace se žádá státní podpora a zpřibyvájicími lety začíná další a další problém, které nyní mají ve Franci,Anglii,Německu atd. Ten plíživý Islám mi připomíná z dětství pohádku o Smolíčkovi " jen co se ohřejeme hned zase půjdeme " Né, neodejdou, zůstanou, rozmnoží se ( jak kočka koťaty) a naše děti a vnuci budou řešit problém a budou na nás nadávat cože jsme to zapřičinili, že jsme Islám v česku umožnili.

3 0
možnosti

Ano, ano. Je dobře, že jste to připomenul.

Za bídu Afriky nemohou ani tak "vrozené" či "podněbněpodmíněné" vlastnosti afričanů (úmyslně s malým a), jako dlouhá a krutá muslimská isolace od Evropy a muslimské zotročování afričanů. Samozřejmě tomu napomohla i Sahara, ale ta by sama o sobě tak nepřekonatelnou překážkou nebyla, nebyla-li by ze však stran ovládána muslimy.

3 0
možnosti

Pozor, neopomenul jsem, že slavný Západ na tom má svůj podíl. Jenže přerušením obchodních vztah v první tisíciletí se vše zkomplikovalo. Ona Afrika by na tom fakt byla lépe, kdyby obchodovala s Evropou o těch 1400 let déle.

4 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof