Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby její babička žila dnes,

tak by musela Andulu praštit klackem po palici !

A šátek by si na hlavu nedala ani za nic ;-D Anka je poněkud zaostalá !

To abychom začali porovnávat zvyklosti ve středověku s dneškem. 

Má tam být rovnítko ???

0 0
možnosti
Foto

Proč mám dojem, že tahle dáma si z diskutujících dělá srandu. Zamknutá diskuze pod bláboly na jejím blogu, z toho co předvádí tady - o islámu toho moc neví. Tetelí se blahem, že je středem diskuze. Je tu zde ovšem i možnost, že v Bohnicích dali klidnějším pacientům přístup na internet. Personálu je málo a tahle mají klid:-).

2 0
možnosti
Foto

za vším je dnes třeba vidět vliv USA, které mají očividně eminentní zájem Evropu a Rusko srazit na kolena. Užívají k tomu všemožné nástroje a jedním z nich je i infiltrace islámu. Dalším mířeným na Rusko je snížení cen ropy, stejně jako od Spojených států vyvolaná a financovaná revolta na Majdanu. Podporují nepřizpůsobivé menšiny a nutí státy k drahým a zbytečným akcím na jejich začlenění. Stojí za propagandou, která vyvolala masivní imigraci utečenců z Afriky a Azie. Rusku nasazují "psí hlavu", aby si dopředu připravily půdu pro svržení Putina a následnou agresi.

1 2
možnosti

Právo které věci bere jen z právního hlediska a nebere v úvahu souvislosti a bezpečnostní rizika, to už není právo to je dogmatické a nebezpečné náboženství.

Takovéhle právo - náboženství,  pokud to někdo včas nezastaví,  tak to naše potomky jednou zahubí, nebo budou odsud utíkat s holou zadnicí, pokud bude ještě kam utíkat.  Já si vždycky říkám že tihle snad ani potomky nemohou mít, pokud je mají tak zřejmě nejsou schopni sobecky myslet dál než  do svého dalšího vlastního jídla.

3 0
možnosti

Závidím viděl jste a slyšel IT .

0 0
možnosti

K20a57r41e75l 19V40o73v46e29s

2. 12. 2014 13:13

Šabatová se v minulosti nikdy k  islámu zásadně nevyjadřovala a je otázkou proč se do toho tak dala ? Peníze ? Vydírání ?;-D

2 0
možnosti

I z vašeho výrazně antišabatovského článku je více než jasné, že paní Šabatová to má v hlavě srovnáno, a minimálně je to dáma na úrovni, která profesionálně zodpovídá dotazy, aníž by za každou cenu musela sdělovat svůj osobní názor. 

Vy islamofobové zapomínáte, že ačkoliv se vám třeba praktiky někoho nelíbí, ten člověk má na svou víru a názor právo, a to ze zákona. A že když ten zákon a to právo hájí člověk, kterého morální a profesní povinností je hájit to, tak je to tak správně, aníž by ten člověk musel nutně mít vyhraněný osobní názor na danou problematiku. 

Čím dál, tím víc se přesvědčuji o jedné věci - muslimové jsou daleko, daleko tolerantnější k jiným vírám než Češi. A přesvědčte mě teď o opaku, ale fakty.

1 32
možnosti

..víte milostivá konvertovaná muslimko...ne každý kdo je proti islámu...muslimy nenávidí....ale většina se jich..přestě v tom duchu slova "fobie"...jen a jen BOJÍ....

..a bohužel případy jako vy ...ten STRACH oddůvodňují více než dostatečně....

19 1
možnosti

Chtěla bych napsat něco k šátku a babičkám - k častému argumentu zastánců šátků.

Moje babička, byla typická vesnická žena. Žili s dědou v domku na malé vesnici, měli malé hospodářství. Trávila jsem u nich s bratrem veškeré prázdniny v dětství. 

Babička skoro pořád nosila šátek. Měla husté, dlouhé, krásné vlasy, tak prý šátek měla hlavně proto, aby jí vlasy nevadily při práci. Na nákup jezdila v šátku na kole. Někdy si šátek vzala i do města.

Ale kdykoli byla nějaká slavnostnější příležitost, třeba, když jela do Prahy nebo při oslavách narozenin, Vánoc, Velikonoc, tak si vždycky den předtím zašla ke kadeřnici a zásadně slavnostní dny absolvovala bez šátku.

Tak to bylo i s focením, máme fotky babičky s šátkem, když se nedívala. Jakmile ale věděla, že jí budeme fotit, požádala o chvilku času, sundala šátek, upravila si vlasy a šlo se na to.

Nikdo jí nenutil šátek nosit. Bylo to čistě její rozhodnutí. Když ho chtěla, měla ho, když ne, sundala ho. Pokud by byla ve škole, kde je zvykem nemít pokrývku hlavy, zaručeně by ho ráda sundala.

16 1
možnosti

Muslimky někdo nutí nosit šátek? Odpovězte prosím věcně - kdo, kde, kdy, proč a jak. Fakta.

0 9
možnosti

:-)  Napsal jste to velmi pěkně! Gramatické chyby Vám nevyčítám, nejste mezi nastupující generací žádnou výjimkou. Důležitý je obsah. I srozumitelnost je dobrá .R^R^R^

6 0
možnosti

Šabatová je scestně zajímavý objekt hlouposti, nikoli však objekt potřebný k řešení islámu v ČR; tím je vláda a poslanci. Tyto je nutno přinutit ke krokům vedoucí k zabránění přísunu muslimských imigrantů a k vyhodnocení existence islámských organizací, jejich dosavadní činnosti a legality jako takové.

21 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof