Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tachovský,antická věda a kultura přežila v malém množství navzdory islámu.

2 0
možnosti

Vanoce jsou ohromny byznis. Pokud je pred muslimaky neochrani vlady, tak obchodnici urcite. Penize jsou to, co se pocita.

0 0
možnosti

J62a86n 95Š75p83e58c30i38á78n

10. 12. 2014 23:38

Močíme do obličeje všem statisícům evropanů zabitých během poslednich dvou tisiciletí.Kdy bránili evropu pred timto zlem. Jejich kultura od raneho stredoveku nevybudovala nic v porovnani s rozkvetem evropy po renesanci az do 20.stol. Oni v 21.stoleti prisli k hotovymu. Naše děti a vnukové s nimi budou opět válčit. Ale proc se deje to co se dnes deje, to je zajimat nebude. Ani mlade to nezajima dnes,natoz dalsi generace. Zajem o dejiny je dnes u nuly. Predstavte si,jak by řvali chlapi za prvni republiky,kdyby jim sem prijizdelo tolik lidi,ktere tu nikdo nepostrada.

3 0
možnosti

Ono to tak jednoznacne taky nebylo. Islamska kultura prejimala a pomohla zachovat veci z antiky v dobach, predrenesancnich. Abu Ali ibn Sina rozhodne nebyl zadny primitiv a ani nebyl sam.

0 5
možnosti

Vánoce na našem území nejsou křesťanský svátek, ale kulturní. Ač si většina křesťanů myslí, že lidé dělají to co oni (mše, důvody svátků, symboly, atd.) není to pravda. Většina lidí bere Vánoce jako sekulární svátek, kdy si koupí dárky, mají stromeček, dají si dobrou večeří, pečou cukroví a jsou pospolu se svými blízkými. Jediné co zůstává je Ježíšek, který ale pro málokoho symbolizuje Ježíše Krista. Takže pokud si muslimové někde myslí, že je uráží vánoční stromeček, tak by měli říct proč. Pokud si myslí, že stromeček je symbol křesťanský, tak se pletou. Je to symbol pohanský, který již v naší kultuře pozbyl původní konotace a jde o čistě historický kulturní zvyk čili tradici. Takže se vlastně vyhražují proti naší kultuře a alespoň za mne je mi jedno zda je to uráží či ne. Pokud to někoho uráží, tak je to dle mého zbytečný masochismus. Každopádně jde o symbol tradiční a již sekulární a nelze ho tedy odstranit na základě rovnosti náboženství v sekulárním státě. O nějakých vyloženě náboženských symbolech na veřejném prostranství by se ovšem bavit dalo. Na soukromém samozřejmě může mít každý (v rámci zákonů) co chce.

4 3
možnosti

...... tak toto vysvětlete muslimům, tedy těm s fundamentem (co to berou vod podlahy), - pravda, netřeba konvertovat, - posledních cca 20 let bych křesťany ve kšeftech před vánocama s potěšením "vraždil" aj JÁ !!!

0 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof