Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a87n 12R75á15ž

11. 12. 2014 22:55

Šabatová vyrostla v rodině bolševika a tento způsob myšlení má hluboce zažraný pod kůží. Ona si vůbec neuvědomuje, ze je bolševik stejně jak její manžel, který se sice nedávno (!) distancoval od trockismu, ale trockistou myšlením zůstal! Oni to mají prostě v rodině.

0 0
možnosti
Foto

Bylo nešťastné rozhodnutí udělat tuto paní ombucmanem. Připadá mi že překračuje své pravomoce, protože některá její rozhodnutí a doporučení poškozují většinu obyvatel a to těch, kteří v této společnosti poctivě pracují a z jejichž daní žije většina těch stěžovatelů, kterým se ona snaží vytvářet skvělé podmínky k životu. Ombucman by neměl býti krátkozraký, tedy neřešit jen stav, ale i příčiny proč k němu došlo.

 Každý z nás je obdařen orgánem kterému se říká mozek, tedy by měl vždy zvážit pro i proti ve svých rozhodnutích a ne bezhlavě riskovat a když už tak udělá, tak si nést následky sám. Ombucman by měl  vysvětlovat a poradit, ale ne podporovat a pomáhat. Takto je to stále začarovaný kruh, z kterého mi vychází, že snížení státního dluhu je bez šance.

V domácnostech máme Vánoce jednou do roka a i tehdy přihlížíme k zásluhám těch, které obdarováváme.!

3 0
možnosti
Foto

Ani to slovo neumíte napsat. Jak pak o něm chcete diskutovat?

0 4
možnosti

Není náhodou úřad ombudsmana povinen odpovídat občanům jaksi ze zákona? A pokud je, pak paní Šabatová zákon porušuje. O slušném chování nemluvě.

3 0
možnosti

Františku máte pravdu, držím Vám palce. Někdy to vypadá jako boj s větrnými mlýny, které si melou a melou tu svoji, ale pořád si myslím, že je u nás hodně lidí, kteří chápou o čem islám je.

5 0
možnosti

Na Vaše otázky, pane autore Vám pí Šabatová jisto jistě neodpoví, to byste po ní chtěl opravdu moc.

3 0
možnosti

Zakazovat zahalovani je stejny utok na lidskou svobodu jako ho prikazovat.

0 4
možnosti

Kdo k nám nechce, tohl nenutíme, aby k nám chodil.

Kdo k nám chce, tak předem ví, že si nepřejeme, aby se tady zahaloval. Když se mu to nelíbí, může klidně zlstat ve své zemi a tam se může zahalovat, jak chce.

11 1
možnosti

Co je ale horší, je zde snaha aby ombudsman mohl zasahovat do zákonů a případně je rušit ... .

3 0
možnosti

To máte marné.Lidé typu paní Šabatové na konkrétní otázky odpoví pouze prázdnými frázemi. Zeptáte se jich třeba, kde pro tolik lidí chtějí najít potřebné přístřeší nebo potřebné potraviny, a oni Vám odpovědí, že každá lidská bytost má právo na svou důstojnost. To je obecná fráze, ale odpověď na konkrétní otázku ohledně potravin z nich nedostanete.

Je to logické: Nemají ji. A když člověk odpověď nemá, může si vybrat z několika možností: Čestně přiznat, že problém řešení nemá. Nebo to zahrát napůl do autu a říci, že by se to muselo všechno ještě zvážit a na hledání řešení ještě pracovat. To je napůl útěk od tématu, ale přeci jenom ještě jakž takž čestná odpověď. Nebo to zahrát do auto stopropcentně, tedy stylem otázka o voze, odpověď o koze. Zbabělá a nečestná odpověď, ale nemáte šanci takového člověka prazit natolik, aby on svou porážku přiznal. Jeho porážku vidí všichni kolem, ale on ji  nikdy nepřizná.

Konkrétní odpověď z takových lidí nedostanete.

12 1
možnosti

J80a62n 76Š82e92s59t14á94k

11. 12. 2014 10:42

Ovšem buďme zase féroví a přiznejme, že paní Šabatová za svůj frázovitý styl vysvětlování opravdu, ale opravdu nemůže. Vyrostla v komunistickém prostředí, takže nic jiného nepoznala, a jak se říká, starýho psa novým kouskům nenaučíš.

8 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof