Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobré, jen u toho Mohameda (i s diskuse) si nejsem jist, zda po mnohých přepracování (v 8. - 13.stol.) je Korán jako celek jeho. A za další, v některé knize jsem se dočetl záznam od Aiši, že si nepřál zaznamenávat jeho výroky, když výslovně neřekl, že jsou od Allaha (a stejně se tak dělo). Na druhou stranu je úsměvné, jak se mohl nejvyšší tolikrát mýlit a vyměňovat verše. Ani jeho život později jako kniha povýšenou za svatou neměla, dle přání Mohameda, být vzorem pro ostatní následovníky. Prase aby se v tom vyznalo a to je důvod, proč islámští učenci nechtějí otevřenou diskusi o víře a Koránu.

Je možné, že si další a další ženy bral z milosrdenství a jako příklad (po padlých), ale i dle arabských textů je fakt, že obcoval ještě s dětmi.

Můj názor 80/20 je, že islám je především násilnická středověká ideologie (což jejich dobyvatelská historie potvrzuje) a malí ji zneužívají, aby mohli být pseudovětšími.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JB

Všimli jste si, že po všech těch odporných zvěrstěch,co se v poslední době ve světě událi,nějak ztichla aktivita většiny islámských přívrženců tady na blozích? Posledně jsem tady cosi četla od paní Oukly, to bylo ještě před masakrem v Pákistánu. Možná v ten samý den. Je smutné, že nikdo -paní Oukla, Maruškinová atd., tady na webu nevyjádřily svojí lítost nad tou tragickou událostí. Když už pro islám tak horují. Je mi jasné, tady šlo o skutečně zvrácené teroristy, takoví rozhodně nějsou všichni muslimové, je mi hrozně líto rodičů těch dětí ;-(.Ty zavražděné děti byly to krásné, zdravé, inteligentní, kteří mohli  tvořit elitu té odlehlé oblasti, mohli šířit osvětu, a to se těm vrahům, kteří chtějí pořád žít někde v temném středověku, nechtělo líbit. Raději budou rozjímat o tom, jestli souložit s osmi nebo devítiletou dívkou :-PRv. Do pekla s nimi !!!!

4 0
možnosti
SS

Treba bojuji za IS ...

2 0
možnosti
FK

Dobrý den, pane Jando. Prosím, uveďte svojí tezi. Místo mínusování by to, dle mého názoru, mohlo být daleko přínosnější diskusi. Je to jako říct "nesouhlasím, ale nemohu vám říct, proč."

4 0
možnosti
MK

Františku, ptáte se zbytečně; je to profesionální mínusovač a škoda s ním ztrácet čas.

0 0
možnosti
SS

S "dospelosti" u divek je to slozitejsi - Mohammed si vzal Aisu uz v 6ti letech (tudiz si muslimove v mnoha muslimskych zemich mohou brat divky od 6 let). Od 6 do 9 let s ni mel sexualni styk bez penetrace - pry si ho trel meni jejimi nohami. Od 9 let (po jeji prvni menstruaci) s ni mel normalni pohlavni styk. Muslimsti "ucenci" ted jen diskutuji, zda je mozno mit sex od 9ti let nebo od prvni menstruace (coz muze byt I drive) ...

7 1
možnosti
FK

To je fakt úchylné. Místo toho, že je to v civilizovaném 21. století považováno za pedofílii, duchovní jen řeší, jestli jí můžou udělat sex od devíti nebo dřív...

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS