Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jistá literatura by měla být Šabatovou a jí podobných povinnou četbou.

1 0
možnosti
PM

P50a67v13e80l 46M48a14c82h

4. 1. 2015 22:55

Kdyz vidim, co se ve svete deje, je me naprostou zahadou, jak je mozne, ze jsou nemuslimove, kteri podporuji rozsirovani islamu tim, ze dovoluji muslimum prijit do jejich zemi. At se podivam skoro kamkoli na zemekouli, kde muslimove ziji vidim jen nasilnosti, vrazdeni, ublizovani slabsim jako jsou zeny a homosexualove proste atd atd. Proc by proboha si je nekdo bral do sve zeme? Snad je to neochota videt veci jake jsou nebo snad hloupost a vira ze je predelame? Proc riskovat zivoty obcanu vlastni zeme pro nejake pofiderni teorie? Pred 50 lety tento problem byl velice maly a od te doby se situace zhorsuje, problemy jsou vetsi a vetsi. A budou jeste vetsi. Lide probudte se.

11 0
možnosti
JN

J75i26ř46í 85N67o73s16e84k

4. 1. 2015 22:42

Díky za skvělé R^ a smutné  shrnutí

6 0
možnosti
Foto

Výborné - doufám, že bude ve výběru. R^

5 0
možnosti
RV

Je pro mě absolutně nepochopitelné, že mezi zastánce multi-kulti politiky patří i Schwarzenberk. Jeho předkové se musí v hrobě obracet, když po staletí krváceli v bitvách sTurky a jejich erb s krkavcem klovajícím turkovo oko je pro mě dnes rajským balzámem. Kliky na zámku v Hluboké si vždycky rád pohladím. Tohle vlez do pr......ství se nám strašně vymstí. Myslím, že už je bohužel dost pozdě něco s tím dělat.

8 0
možnosti
TP

Schwarzenberg měl mezi svými předky hrdiny i padouchy.

2 0
možnosti
II

„ve Švédsku znásilnili muslimové za rok 2014 nejméně 5 000 žen“ - ale neznásilnili. Jestli jsou i další vaše informace stejně pravdivé…

1 4
možnosti
FK

Možná i víc. Takže je pravda, že nemusí být přesné, uvádím totiž jen ohlášené případy, ale podle statistiky, připočtou-li se i ty ze strachu neohlášené, počet je kolem 20 000.

0 0
možnosti
RB

Karma. Knížovo alternativní  příjmení dalo vzpomenout  býv. předsedu parlamentu Vlčka.

0 0
možnosti
Foto

Divím se, že v době kdy lze na internetu najít jakékoli informace o islámu z celého světa, tedy nejen od Ivčrn, lze si přečíst celý korán i hadísy, se zvláště lidé hájící islamisty nejsou schopni poučit. A ze světových zpráv se dá také hodně vyčíst-no go zóny v mnoha evropských městech,neohlášené a tudíž nepovolené ( ale úřady trpěné ) demonstrace muslimů, kde se otevřeně vyhrožuje evropanům vyvražděním a pod. Copak Šabatová nebo Diensbír neumí číst? Nebo jsou jen účelově hluší a slepí?

14 0
možnosti
BL

Ono je to s těmi no-go zones trochu jinak. To nevyhlašují muslimové, ale právě zoufalé vládní instituce. Jako zde např. francouzská vláda, pod názvem " citlivé zóny.. : http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof