Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vraždily fanatici zneužívající islám, co je na tom nepochopitelného?Nejen čeští muslimové,ale i mnozí další z mnoha zemí odsoudili tento teroristický čin,toho si už nijak nevšímáte.Pokud vím v Ugandě řádí skupina křesťanských fanatiků i oni mají při vraždění "dobrou víru v Ježíše a Bibli".Znamená to,že všichni ostatní křesťané jsou teroristé a nebezpeční lidé?Znamená to,že vraždí křesťanství?

1 23
možnosti
SS

Oni postupovali podle islamu, zivota Mohammeda a sharie ...

4 0
možnosti
FK

Zjevně jste nečetl článek, kde to vysvětluji. Pro napravení nedostatků Vám doporučuji si jej znovu přečíst.

5 0
možnosti
RB

Franto, Bárta nemusí, Bárta ví. Pátá kolona se tady pravidelně vybarvuje.

3 0
možnosti
JS

proc se takovi fanatici nerekrutuji i z ostatnich nabozenstvi? Proc se neodpaluji krestani s vykrikem "Jezis je veliky", nebo budhisti s "budha je veliky"? Proc jsou tito teroristi vyhradne z muslimske komunity? To je jenom nejaka nahoda? Nebo je to tim, ze islam je nabozenstvim valky, mohamed - jeho prorok byl ne lidumil, jako jezis, ale dobyvatel a jeho cilem je dobyt cely svet?

4 0
možnosti
MK
ZK

Človíčku, Vy si nevidíte na špičku nosu.

1 0
možnosti
DM

Pane Bárto, moc doufám,že jste naprostá vyjímka. Přes stále více zavražděných,nevinných lidí jste nezažil nějakou demonstraci muslimů proti islámskému násilí. Spíš vidíme rozvášněné davy pálící vlajky jiných států,mávající kalašnikovy a domáhající se islámského práva. A to i tam,kde jsou vlastně jen hosté.

To opatrné odsouzení ze strany muslimů je motivováno strachem, je jim totiž zakázáno kritizovat vlastní náboženství. Ne pane, oni nezneužili islám, oni vraždili ve jménu islámu. Kdopak z těch " umírněných" je radikalizoval a financoval?

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof