Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dobrý den , uvítal bych vaše články 2 x za den . Dík

0 0
možnosti
MN

Podle portálu izraelského vojenského zpravodajství DEBKA, v reakci na mohutnou nedělní demonstraci v Paříži, vyjádřili příslib oddanosti vůdci ISIS Abu Bakr Al-Baghdadimu vysocí představitelé pákistánského a afgánského Talibanu a tím vyhlásili i spolupráci klíčových skupin islámského teroristického hnutí.

DEBKA si mimo jiné všímá i toho, že zatímco Coulibaly zmiňoval práci pro ISIS (Al Qaeda v Iráku a Levantě), tak bratři Kouachi prohlásili, že útok v Charlie Hebdo konali ve jménu AQAP (Al Qaeda na Arabském poloostrově). Šlo tedy zřejmě o řízenou spolupráci těchto dvou skupin. Aliance těchto dvou skupin doplněná oběma Talibany představuje eskalaci, expanzi (a tedy i synergii - moje pozn.) globálního teroristického hnutí džihád a je vážnou hrozbou jak pro celý západ, tak pro zbytek středního východu a samozřejmě pro Izrael.

..........

http://www.debka.com/article/24338/Taliban-counters-French-led-Western-unity-demo-with-pledge-of-allegiance-to-ISIS-chief-Al-Baghdadi

..........

Neměl by už konečně někdo říct těm EU mutikulti Patům a Matům, že jsme se patrně dostali do války dvou civilizací a že to plackama na klopách asi nevyhrajeme?

7 0
možnosti
DA

Trocha laciné nenávisti a populismu, ale od vás se nedá čekat nic jiného.

0 10
možnosti
Foto

J52i46r32k47a 15M42í81č

13. 1. 2015 1:08

Ten mrtvý policista, o kterém se autor zmiňuje, byl právě možná jeden z těch muslimů, kteří pochopili, že se v dnešní době a civilizované Evropě nemůže svět řídit podle vět, které jsou napsány v knihách tisíce let starých. Byl to taky nejspíš jeden z těch muslimů, kteří se chtěli v Evropě přizbůsobit, ale zároveň si zanechat nějaké své kulturní zvyklosti, ale neřídit se absolutně podle své víry. Většina muslimů co znám, jak v ČR, tak například v Turecku, Maroku, nebo Francii, jsou přesně takový. Jsou to muslimové, ale jen kulturně, tak jako my jsme křesťani, ale jen kulturně, slavíme Vánoce i Velikonoce, ale většina z nás se nedrží každého pravidla a přikázání, které je napsáno v Bibli, protože jsme víru vyměnili za život v 21. století. Islám je a bylo náboženstvím nábádající k násilí, to nepopírám, Korán jakožto i Bible nabádá k trestání za banality, které dnes nedokážeme pochopit. Nicméně musíme si uvědomit, že Islám je zhruba o 700 mladší než křesťanství, takže když se podíváme co dělalo křesťanství před sedmisty lety? Mučení za kacířství, upalování, cizoložství, odhalováni a větší banality, když se podíváme ještě dále tak křížové výpravy. Po světě existuje a existovalo vždy několik fanatických náboženských skupin, které to určité náboženství využívají. Když se podíváme například na tento zajímaví graf http://thebilzerianreport.com/wp-content/uploads/2013/11/FBITerrorism1.png , vyčteme z něj, že židovští teroristé udělali za 25 let více teroristických útoků, než muslimové. V 80. letech to například byly židovští fanatici JDL kteří dělali teroristické atentáty po celých spojených statátech. Jindy zase třeba KuKluxKlan, kteří se hlásili ke křesťanství tak jako třeba terorista Breivik. Dnes je nejvíce vidět IS, Taliban, Boko Haram. Všechny tyhle skupiny si svoji víru vyložili víceméně po svém a zneužívali ji na základě několika slov a přikázání z knih tisíce let starých.

1 4
možnosti
Foto

J12i35r60k31a 47M95í19č

13. 1. 2015 1:47

Další věc je právo Šaría o které se tak mluví a o které si všichni myslí,že ho muslimové musí dodržovat.Právo Šaría je buď politická,nebo náboženská (ta náboženský už dnes v podstatě nemá žádnou hodnotu).Tu politickou můžeme vidět například v Saudské Arábii a je to vlastně politická ideologie.Můžu udělat třeba srovnání s komunismem.Když byl v ČSR komunismus zejména pak v 50. letech,tak se lidé museli držet těchto pravidel,jinak byli přísně potrestáni,tak funguje i Šaría,lidé se prostě jen bojí těch nahoře a policie,kteří určují jak se mají chovat,není to jakože každý člověk žijící v SA je pro to aby se nemohli svobodně vyjádřit (jak si bohužel hodně lidí myslí), to by museli být naprostí blázni.Šéf českých muslimů Abbas je pro zavedení práva šaría, nicméně za dob Studené války v USA byla taky komunistická strana a ti také chtěli nastolit tvrdý komunismus a emigranti z ČSR tam také nebyli utlačováni za to, že v jejich zemi není právo na svobodu slova. Když se zeptáte úplně normáního muslima v ČR, tak vám řekne, že se za Abbase a jeho řeči nesmírně stydí a žádnou Šáriu by tu nechtěl. Další věc je ta, kterou řekl prezident:Každý muslim není terorista,ale každý terorista je muslim.Další špína hozená na normální lidi, kteří nemůžou za útoky teroristických skupin. Breivik byl muslim?Drogové kartely v Jižní a Střední Americe?Magoři v Columbine taky? Další statistika úvádí,že nejvíce teroristických útoků je spácháno právě v Jižní Americe. V žádném případě neobhahuji činy muslimů ve Švědsku,Nizozemsku, Francii.Když si tyto země k sobě natahali tolik milionů muslimů,je téměř jasné,že se mezi nimy najdou i ti,kteří jsou na té špatné straně barikády.Rád bych aby se každý z nás řídil jednoho z pravidel v Bibli a to je,že se na každého člověka musí koukat zvlášť,na jeho činy a ne na celou skupinu lidí ve které je (velmi lajcky řečeno:-)).

1 2
možnosti
MP

Pro autora samozřejmě karma!

2 0
možnosti
MP

Poslouchám televizi i rozhlas tak často, jak to jde v naději, že uslyším jasná slova a jasný názor. Totiž ten, že islám je spíše než náboženstvím ideologií zločinnou a nebezpečnou, jež si v ničem nezadá s nacismem nebo komunismem. Místo toho jen slyším, jak svorná je Evropa při obraně svobody slova. Svatá prostoto! Tady je přece každému soudnému člověku jasné, že jde prioritně o svobodu jako takovou. Že jsme se ocitli ve válce s bezcitným nepřítelem, který neváhá zabíjet a nebojí se umírat! Je zřejmé, že jde o střet kultur, ve kterém díky zrádnosti a prodejnosti našich evropských politiků taháme za kratší konec! Pokud nyní nevezmeme ono vyhlášení války vážně, nebude tu v blízké budoucnosti prostor pro naše děti! Současné konání našich elit je vlastizrádné. Bylo mi na zvracení, když jsem je v televizi viděl, jak se chytají za ruce a zviditelňují se. Je mi z nich špatně.

11 0
možnosti
IN

Vznikne snad v Evropě islamofóbie a touha po pomstě ? Chtěli bychom, aby oni vzali za své naše hodnoty, naše tradice, když už s námi žijí. Chovají se snad  jako my ve středověku, kdy se také vraždilo, pálily čarodějnice, usekávaly údy za krádeže apod. ? Jejich víra jim to přikazuje. A může za to francouzský multikulturismus, přemíra tolerance ? My za pomlouvačný humor se dovedeme soudit, oni střílejí za provokativní karikatury a urážky jejich božstva, to je nepřípustné. I u nás někteří tzv.umělci - karikaturisté neznají míru, nevkusně zesměšňují politiky, naštěstí zatím nikoliv Mohameda. Bohužel nežijeme v odděleném světě, nemáme hranice, ani stejnou míru tolerance a kultury.

0 1
možnosti
MP

Byl by vrchol národní namyšlenosti, kdybychom doufali, že zrovna my je nějak zcivilizujeme a přizpůsobíme. Pohořeli jiní, ke kterým jsme pořád vzhlíželi. Ještě nějaké desetiletí s tím budou zápasit a pak to bude už úplně jiná společnost a rozhodně ji nebudeme obdivovat. Pokud se tedy nezmohou na něco zásadního. Ale Vikingové, Frankové, Gallové a Germáni jsou už tak přemoženi tou neomarxistickou multichřipkou, že těžko doufat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof