Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, hodně si upravujete fakta k "obrazu svému". Příklad: " padesáti lidech, kteří prezidentovi ukáží červenou kartu hlavně proto, že Miloš Zeman s odbojem proti násilné islamizaci sympatizuje." Nebylo jich padesát a o jejich motivech nic nevíte. Takže ani zbytku nemohu věřit.

Že je někdo odpůrcem islamizace, nevylučuje, že je také extrémistou. Jistě se takoví najdou a nebude jich málo.

Nevím o nikom, kdo by u nás vážně uvažoval o zavedení práva Šária (i v muslimských státech platí jen výjmečně). Pokud to ovšem někdo veřejně prosazuje, měl by být okamžitě zavřen nebo vyhoštěn. Za to klidně demonstrujte.

0 0
možnosti

Běžte za 109 000 lidmi, kteří na facebooku potvrdili, že jsou proti islámu. Kolik z nich jen tak označíte za extremisty? Jako média třeba 100 lidí? 200? A není to málo? Ani jedno procento? Něco vám řeknu, jestli proti Zemanovi vystoupí 10 lidí, média to zveřejní, protože média ho musí masírovat kvůli jeho vztahu k islámu, ne lidé, těm může být třeba islám fuk. Schválně, slyšel jste v televizi o Pegidě? V pondělí tam bylo tak 45 000 lidí. Věděl jste, že jsou proti islamizaci? Věděl jste, že tam žádné extremisty mezi pořadateli nepotvrdili? Všechno je to pro-islámská masáž, která má umlčet taková povstání....

1 0
možnosti

Děkuji za pozvání, přijdu i s kamarády. Když jsem viděl tu řadu populistických politiků v Paříži vzala mne těžká deprese a udělalo se mi zle od žaludku.. Prohloubila se,když Merkel prohlásila, že islám patří do Německa. Jde přece o voliče, že?

3 0
možnosti

Nemyslím, že jde o voliče. Jde o to, že v Německu žijí miliony Turků a bez nich by určité oblasti hospodářství vůbec nefungovaly. Má je postavit "mimo zákon"? Než někoho kritizujete, zamyslete se, co byste dělal (nebo mohl dělat) na jeho místě.

0 1
možnosti

R^ Poslal jsem to po mejlech, ať to pošlou dál.

3 0
možnosti

Udělal jste záslužnou věc.

1 0
možnosti

Děkuji za informaci, já tam rozhodně půjdu, avšak mám-li být upřímný, tak tam půjdu spíše proto, abych jednou, až budu zavírat oči navždy, si mohl říci, že jsem v rámci svých velice omezených možností řadového občana dělal to, co bylo v mých silách.

Situaci v Evropě považuji za ztracenou. Jestliže jsou neustále přijímáni noví a noví přistěhovalci a jestliže v této situaci západoevropské státy mlčí, ba to navíc ještě podporují, nemůže nějaký Slávek Beneš tu situaci již zachránit.

Ale svědomí mi velí, abych tam šel. Tak tam půjdu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof