Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Švédská vláda páchá GENOCIDU na vlastním národě - a ten mlčí?! Co dělají ozbrojenén složky, co na to říkají policisté a obyčejní lidé? Takovou vládu by měli roztrhat na kusy a zadupat do země! Obyčejným lidem hrozí kriminál, sotva se opováží takovou vládu oprávněně kritizovat! lidé Pořád ještě tvrdíte, že je u nás muslů málo a že my jsme na ty „chudinky" zlí?!? Kdyby u nás nějaký pitomec ze „šárijské policie" vyhrožoval ženám, že jim uříznou hlavy, mohli by děkovat svému alláhovi, kdyby skončili jen v nemocnici. Čeští, ani moravští chlapi nejsou žádní zbabělci, aby nechali své děti a ženy znásilňovat a vraždit!

1 0
možnosti
MK

Opět se musím připojit k ostatním, co dávají R^. Ale apeluji na lidi  - voliče, nevolte ty strany a ty lidi, kteří nehodlají vystupovat proti islámu a muslimům, nebo ti, kteří jsou již profláknuti svým multi kulti a pravdoláskařství a řitním  alpinismem EU, která tento zlořád nejenže podporuje, ale odpůrce chce kriminalizovat!!

3 0
možnosti
MT

Autore, díky ! Skvěle napsáno ! R^[>-]

6 0
možnosti
IB

I60v98o 44B19o78u25š70e

22. 1. 2015 14:36

Kubasku, Kubasku, az bude v ceskych "Go Zones" takova zlocinnost jako ve svedskych "No go zones", tak si budete moci gratulovat. Vloni mi pri prejezdu jedne takove No go zony na kole vypadla z nosice kola brasna s fotoaparatem, penezenkou a svacinou. Zjistil jsem to asi za pul hodiny a otocil kolo. Nasel jsem svou brasnu povesenou na zastavce autobusu (Rymdtorget, Bergsjön, Göteborg) netknutou. Visela tam asi hodinu a kolem proslo opravdu hodne lidi. Prevazne zakuklenych myslimkyn a muslimu - bylo to preci v nogo zone.

4 10
možnosti
FK

Znám mnoho výpovědí řadových Švédů, kteří si neví s komunitou muslimů rady. Znám výpovědi muslimů, kteří se chlubí tím, jak se Švédy krádežemi a násilím vedou válku. Bohužel, ignorujete, kolikrát jsem zmínil, jak progresivní může islámský extremismus být, ale to nemění nic na tom, že za to islám nese plnou zodpovědnost.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS