Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Češi se nebojí...výstava v DOX...neohrožený čin pár magorů,kteří nás,bydlící v bezprostřední blízkosti této galerie, vystavuje jednak šikaně státních úředníků (záběr několika desítek rezidentských parkovacích stání),druhak,a to hlavně, možnosti si na vlastní kůži zažít další útok ručníkářů,tak dík.

0 0
možnosti
Foto

Opravte si: Lea Vojteková.

0 0
možnosti
LN

..dobré fotky....

PS...našel jsem se....;-)

0 0
možnosti
OP

Islám v Česku nechci, to za prvé. Za druhé vás však, pane Kubásku, upozorňuji, že výroky, typu "kdo ho (Halíka) nekritizuje, nemá respekt u mě" "Za to dávám těmto moudrým lidem (prozřelým Romům) palec nahoru" o vás nevypovídá, že vaši věc a vaše názory považujete za jediné správné. Jste snad pánbu?

1 0
možnosti

Karma a R^.

A poznámka: Též jsem nevěřícně kroutila hlavou nad tím, že kdybych v rádiu nezaslechla kraťoučkou zprávu o vraždění v Nigérii a v Egyptě vůbec bych o tom nevěděla.Jen velmi časně ráno a poté už ji nikde jinde neřekli ani  v rozhlase, ani na Netu, ani v TV. A takových zamlčovaných či jen naznačených zpráv je hodně.

4 0
možnosti
LK

Nemám nic proti muslimům, jen si přeji aby v naší zemi platily zákony pro všechny stejně. Proč by mi měl vadit člověk, který mě nehrožuje, neomezuje a nic mi nevnucuje, člověk, který zde žije v souladu s naší  kulturou a dodržuje platnou legislativu naší země.

Ústředí muslimských obcí je dnes jediná islámská organizace v ČR registrovaná na Ministerstvu kultury. V současnosti je zřejmé, dle posudků znalců a právníků, že tato organizace, porušuje podmínky, za kterých registraci získala, nemluvě o prohlášeních jejich představitelů. Máme tu dnes registrovanou náboženskou společnost vedenou lidmi, kteří propagují ideologii nesnášenlivosti, psychického a fyzického útlaku, nerovnoprávnosti žen a mužů, muslimů a nemuslimů atd. což je v rozporu s našimi zákony (§ 352 Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci, § 353 Nebezpečné vyhrožování, § 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod). Řekla bych, že je na čase vyřešit tento problém v souladu s našimi platnými zákony. Vždyť v roce 2010 rozpustil Nejvyšší správní soud Dělnickou stranu, jako neonacistické uskupení z identických důvodů. Chce-li někdo vyznávat jako jediného boha Alláha budiž, má právo vyznání, hlásá-li však např. (citace Koránu): "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití" ať je důsledně hnán k zodpovědnosti, souzen a trestán.

10 0
možnosti
JK

J20a31n 70K60a25m58l

1. 2. 2015 7:05

Věřme,že je to začátek vítězného boje, protože islám v České republice opravdu nechceme.

5 0
možnosti
KC

Z islamizace Evropy je třeba udělat politickou otázku a do PS posílat jen ty, poslance, kteří si nebezpečí uvědomují a podle toho jednají.

6 0
možnosti
VH

Nevím jak může někomu vadit kamenování a řezání hlav, Vždyť je to je jiná forma mazlení a vyznávání lásky.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS