Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Korán jsem si přečetl celý a je to skutečně velmi nenávistná kniha. V podstatě mi to pro učinění obrazu o Islámu stačí, ani se nemusím trápit dalším čtením, třeba šaríji.

1 0
možnosti
LJ

Velmi mi pripominate muslimske extremisty. Tem je take jasne, ze je zapadni krestane prisli pozabijet a tak je chteji pozabijet drive. Jim staci to, ze je amici, francouzi, anglani.. okupovali. Tudiz jsou jasne vsichni krestane spatni. Nic dalsiho vedet nepotrubuji.;-)

1 1
možnosti
JFB

Jenže křesťané to alespoň nehlásí, muslimové ano. Křesťané mají alespoň mírumilovného zakladatele, muslimové mají lupiče, vraha, násilníka a pedofila.

0 0
možnosti
Foto

Vážení kolegové diskutující.

Dokud budou extrémní muslimští teroristé dostávat od "demokratických" rádobypolitiků NOBELOVU CENU MÍRU, není vlastně o čem diskutovat, protože nemáme nejmenší šanci cokoliv změnit. Tedy do doby, než bude nahrazena nafta...:-/

0 0
možnosti
LJ

NCM je k smichu. Obama ji dostal po cca mesici v urade. :-)

0 0
možnosti
VS

Vůbec jsem to nestudoval, základní desku a harddisk jsem nikdyneviděl, ale umím poslat mail a poslouchám hardrock, takže mi ten počítač dej a játo vopravim.

"....snažím seuvést fakta. Ta jsou jasná. Islám je špatný...". Argument par excellence

4 4
možnosti
FK

Možná mé myšlenky nestačí pochodům těch Vašich... Ale tak trochu nevím, co máte na mysli.

Islám je vskutku nebezpečná ideologie, i pro muslimy... Těch bodů, proč tomu tak je, je tolik a jsou tak snadno k nalezení, že je zvláštní, že by se někdo, kdo je má k dispozici, islámu stále zastával.

1 0
možnosti
HA
JP

Za mě karma. Jen detail - křesťané také věří, že Bible je slovo (rozuměj texty) inspirované samotným Bohem. Ale pravda, psali to lidi.

Jinak perfektní článekR^.

11 1
možnosti
LP

různí křesťané věří různým věcem. Bushovi Bůh rozkázal rozbombardovat Huasjna a boží armáda páchá v Africe genocidu také na základě toho, čemu někteří křesťané věří. Takže celé křesťanství je špatné, protože si ho někdo nějak vyloží? Odpověď, že tamti mají špatný výklad je v kontextu debaty o islámu komická. Fanatikův výklad je jediný správný, prý...

2 0
možnosti
Foto

Karma. Až na to Turecko a Kobani. Tam to přece vůbec není o islámu a muslimech, ale o Turcích a jejich odvěkých nepřátelích Kurdech.

Z pohledu Turků: Proč nenechat islámisty, aby nás zbavili nepřátel (když se dva perou...). Až se potlučou navzájem, napochodujeme do Kobani a utlučeme zbylé (patrně vítězné) islámisty čepicema, žejo. Do té doby můžeme sedět na pahorku v tanku a pozorovat, jak se naše problémy řeší tak nějak samy.:-(

2 0
možnosti
FP

tak ona to nepratelstvi kurdu a turku ma dost spolecneho s islamem. vetsina irackych a tureckych muslimu ma kurdy za pokrytce. jde to z historie, kdy byly kurdove (jako vetsina narodu, kam prisel islam) postaveni pred utlimatum konverze nebo smrti. tak konvertovali, ale vidis na nich, ze jsou proste jini, nez bezni muslimove..

3 0
možnosti
MK

Mně Františku fascinuje jedna věc a to tohle......Pokud tento článek nechápete, jsou dvě vysvětlení.

Nerozumíte mu, snažím se uvést fakta. Ta jsou jasná. Islám je špatný, muslimové sami na něm dost trpí. 

Nebo si nechcete připustit, že vaše přesvědčení je špatné a zatím nic o islámu nevíte. 

Ať je to jak chce, máte-li opravdu zájem o pravdu, můžete se na mě kdykoliv obrátit..................jak víte, že máte právdu a víte co je pravda? Mně před osmi lety muslimové říkali, že když neumím arabsky , tak si nemohu přečíst Korán. Dnes si ten Korán arabsky přečtu, byť přiznám,že velice často se slovníkem v ruce a už mně neotravují, ale nějak mi chybí ta tvoje  sebejistota, že se na tebe mohou obratit lidé co mají zájem o pravdu. O jakou pravdu? Tvoji?

6 4
možnosti
LR

A když tedy dnes s slovníkovou znalostí arabštiny Korán čtete - je tedy jinačí než jak si ho můžeme číst v překladu špičkových znalců arabštiny?

Je jeho znění jiné, než tu 5 let kritizujete ?

Na mne tento Váš poslední blog a i tento příspěvek působí dojmem někoho, komu se podařilo dotknout Vašeho zbytnělého ega.

3 0
možnosti
PP

Jasne, vy to s nima vlastne myslite dobre.

3 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof