Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Až mě multikulti fronta zasype svými obvyklými nálepkami, vzpomenu si na tohoto segregátora, rasistu a náboženského nesnášenlivce a nadále setrvám ve vědomí své umírněnosti. ;-D

0 0
možnosti
JO

Samozřejmě, v táboře je chce oddělit, aby je navzájem chránil, ale následně by všechny bez rozdílu vypustil mezi Evropany. Oni si svoje války, nenávist, netolerantnost, naprostou neúctu k ženám a ke svobodě slova nesou s sebou. Tím, že se dostanou do Evropy se nestanou přátelštějšími, tolerantnějšími, jinou kulturu respektujícími.

2 0
možnosti
MR

to je takovy modni trend, kazda doba ma ten svuj. Za vsechno co muslimove udelaji muze Zapad. Oni jsou nevinni i kdyz se mezi sebou vrazdi.

1 0
možnosti
VM

napjatě čekám s jakou slovní ekvilibristikou  nakluše můj obl(í)bený trotlík radek

3 0
možnosti
PZ

výborný postřeh, karma R^

4 0
možnosti
KV

To se povedlo ! Karma.

4 0
možnosti
ZB

Být zavřen v táboře,kde moc místa k soukromí není a nemůžete si vybrat kdo spí vedla Vás a být volně na svobodě je přece velký rozdíl.To snad není nic divného.Různé skupiny lidí se prostě nesnáší,zkuste si třeba představit situaci,že jste zavřen v táboře s cikány...;-)A to budete všichni křesťané....

0 14
možnosti
FK

Ne, ti lidé se mají chovat slušně! Evropa jim otevřela náruč přes nevoli obyvatel a oni se k ní takto chovají? Muslimové topící křesťany na palubách člunů... Teď ty problémy v Calais, v Maďarsku... A nakonec prohlášení extremistického multikulturalisty, že by PROBLÉMY ZMIZELY, kdyby se ti lidé oddělili. To není divné?

15 0
možnosti
MF

Díky - bezva blog - co říct - snad jen "jsou to paradoxy!"

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS