Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozoruhodné! Krásný příklad toho, jak se matka příroda dokáže vyřádit. Rv

0 3
možnosti

:-).....Vrátil jsem se z diskuse, vidím....karma 32 ! Super! Napsal jste to perfektně, ale....některý jste se nezavděčil ! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Pan profesor (nar, 1949) tvrdil, že byl nucen vícekrát odmítnout nabídku na vstup do KSČ. Aby se tak stalo, musela by navrhnout základní organizace SSM, jejímž členem musel být do r. 1984, tedy do svých 35 let, shodou okolností datu započetí jeho zahraničního studijního pobytu. Pokud by tuto nominaci odmítl oficiálně napoprvé, tak těžko už by tatáž základní organizace už vzhledem k jeho sociálně třídnímu původu a různým stropům na přijímání inteligence navrhovala podruhé, potřetí atd. Maximálně mohl nějaký člen této základní organizace SSM, který to dostal jako stranický úkol, něco takového nabídnout tak mezi řečí u piva, ale to nelze počítat. Pokud tomu bylo jinak, tak je s podivem, že čerstvému kandidátu věd ZO SSM dala doporučení ke schválení jeho zahraničního studijního pobytu.

Proč ovšem tedy pan profesor nesdělil, že musel odmítnout několikrát nabídku SSM na schválení návrhu jeho kandidatury do KSČ, zvláště když musel ještě mezitím několikrát odmítnout nabídku na spolupráci s StB, aby jeho svědectví bylo v souladu s dobovými reáliemi, tak nelze přehlédnout a pochopit. Už proto ne, že je podivné, že ho by ho s jeho sociálně třídním původem vzala do svých řad samotná SSM. A ještě předtím PO SSM.

4 1
možnosti

I19v63o 54B34o70u43š84e

17. 1. 2018 20:53

Coto blábolíte? Nikdo nemusel být členem SSM.

0 0
možnosti
Foto

Článek plný nesmyslů jak je vaším zvykem.

Tak snad jen jedno upozonění.

Miloš Zeman jako premier pro uorchlíky v roce 1999 posílal vládní speciál a přijímal je bez prověření orgány ČR na žádost OSN.

Paní Zemanová se na státní návštěve na blízkém východě promenáfovala v Hidžábu a Jordánskému králi udělil Zeman státní vyznamenání;-D

Drahoš se opakovaně vyjádřil především pro pomoc v regionu.

9 7
možnosti

Samozřejmě, jak něco nezapadá do vašeho vidění světa, jsou to nesmysly.

3 3
možnosti

Ano pan Drahoš je jedním z těch představitelů, kdo v EU včele nejvyššími jejími představiteli indoktrinujíí mladou generaci ideologií multikultarismu u nás i v Evropě, která stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit. Lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím ze kterých vychází.

Multikulturalismus je odnož německé filozofické tradice. Jedná se o pokračování filozofie, ze níž ne náhodou vyrostly ty doposud nejhorší společenské teorie – marxismus i nacismus. Současný multikulturalismus je jejich filozofickým příbuzným. Vychází ze skeptické teorie poznání, jde však mnohem dál. Jeho ideály kulturní rovnosti, morálka sebeobětování ve prospěch primitivismu, rasistický ideál pestrosti, to vše dohromady míchá v postmoderní ideologický koktejl zoufalého nihilismu, který cíleně brání sebezáchovnému rozhodování. Je to přísně kolektivistická ideologie s naprosto šílenou společenskou vizí života centrálně řízeného ovládající elitou. O popularitu mezi širokou veřejností se mu stará ublíženecký emocionalismus a předstíraný boj proti rasismu. Protože indoktrinace mladých generací touto ideologií u nás i v Evropě stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit, lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím.

10 1
možnosti

Dobré.

(zapomněl jste ještě na jednu ingredienci - lický práva)

2 1
možnosti

Ale doba je stejně dobrá ! Agent Bureš, vyšetřován pro hospodářský delikt klade věnce u hrobu TGM . Bušič Ondráček dozírá na Policii. Obživlý Miloš žádá čtyři besedy a pověřuje důvěrou ty nedůvěryhodné ! Zakuklený Drahoš ,se odkuklil - sedí v Říšském klubu, asi třeba svolat bezpečnostní Radu státu, (U Pošty to bylo !). Proboha, kdy se staneme normální zemí ? ... :-)

5 4
možnosti

Máte pořád možnost vzít pušku a jít Na Ně!

1 2
možnosti

I49v63o 16B34o56u80š42e

17. 1. 2018 6:29

Precteno 134-krat a karma 13,5. Ti klikaci si to ani neprectou.....;-D A pritom je to takova blbina.

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS