Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

ProIslamistická cenzura: Uděláme zločince z obránců

Trochu dřív jsem se rozhodl napsat další díl rubriky "Věci, co nás nutí zuřit". Je to prosté, to, co čem nyní budu psát, mně opravdu zvedlo ze židle. Od roku 2007 je Pásmo Gazy pod nadvládou Islamistického hnutí Hamás. Možná by bylo dobré upozornit na pár faktů, která souvisí s tím, jak se nyní Izrael snaží získat zpět SVÉ území. Toto území bylo Izraeli ukradeno. Z této oblasti létají rakety, směr: civilisté v Izraeli. Jenže některá média a dokonce velké organizace jakoby zapomněla na všechna ta zvěrstva. 

Když jsem se v médiích dozvděl o tom, že byla zahájena ofenziva proti těmto, dá se říci, okupantům, těšil jsem se na velký návrat domácích zpět. Každá vyhraná bitva totiž vzkazuje vzbouřencům všech Islamistických hnutí na světe: My se nevzdáváme! Bohužel. Kdybych nesledoval tuto situaci od začátku, byl bych teď velmi zmatený. Oškliví Izraelci totiž napadli školu, kde bylo spousta uprchlíků z Palestiny. OSN je nařkla z páchání válečných zločinů. Jak ošklivá Izrael? 

Nezapomeňte, že například starostka Prahy 8, která v jednom svém článku upozonila na možnost nárustu "vlivu" nebo, chcete-li "moci" Muslimů v Čechcách, byla například organizací "Člověk v tísni" naprosto znemožněna. Článek naprosto překroutili. Udělali z ní islamofobku, xenofobku a rasistku. Kdoví, jestli Člověk v Tísni příště nebude nějaký takový demokratický a slušný názor nepovažovat za nacistický. To už bych se ani nedivil. 

Jejich nepříliš odborná, prohlášení například o tom, že se jedná o politický boj před volbami, kdy "taková populistická slova mohou přitáhnout několik hlasů lidí smýšlejících podobně zlým způsobem," mi přijdou zcela zbytečná a překroucená přesně tak, aby se "hodila do krámu". Bohužel, podobné stanovisko má i politolog z rozhovoru pro iDnes.cz, který prohlásil to samé. Copak tady nikdo nikdy nebude probírat fakt, že se paní Ludková nemusí mýlit?

Každopádně to samé se nyní děje Izraeli. Jen by chtělo trochu zrekapitulovat, co se děje v těch školách, které chrání samotná OSN. A to místo toho, aby chránila domovy Izraelců, na které látají rakety. V těchto školách se totiž ukrývají i zbraně, někdy i samotní ozbrojenci. Fakt, že se tito, překvapivě, Muslimové schvávají za ženy a děti, je alarmující. O to víc, že OSN jim tím přidává druhou obranou linii. Místo toho, aby v okamžiku, kdy se dověděli o počátcích ofenzivy, stáhli i s civilisty zpět pod ta skvělá "ochraná křídla Palestinců", nechali je tam napospas válečnému konfliktu.

Následně pak přišla ještě větší perla. Některá média, například iDnes.cz, neuvedla ta fakta o tom, co se vše může ukrývat ve školách. A zdá se mi, že to ani nemají "ze své hlavy". Je tedy dost pravděpodobné, že antixenofobní Evropská unie nebo OSN nařizuje někomu, jak a co psát. Doufám, že je to paranoia. Bojím se ale, že ne. 

OSN pak obvinila ty zlé Izraelce z páchání vojenských zločinů na civilistech. Je tohle snad normální? Oni ti Islamisté, kteří útočí nejprve na civilisty, podkopávají hranice tuleny, abych jich mohli zabít co nejvíc, vyhánějí národ z jeho území, ti jsou tedy bezúhonní? Z tohoto začínám opravdu zuřit.

Co mně možná ještě víc namíchlo, byla včerejší aktivita Muslimů v Praze. Volali hesla: "Go down, Israel" nebo "free Palestine" a nebyla nikým zdržována ani při pokřikování sprostých slov na projíždějící prostředky dopravního podniku. Akce naví ani nebyla ohlášená. V porovnání, kdyby se tam sešel stejně malý počet (asi tak 100) holých hlav, byli by okamžitě rozehnáni, protože jsou to přece hnusní rasité a Muslimové ne. Ti jen chtějí Islám a všechny ostatní zabít, nic víc. Vždyť třeba v Sýrii Křesťana, který neplatí speciální daň, ukřižují v centru města. To je přeci normální... Islamisté jsou neškodní... 

Autor: František Kubásek | pátek 25.7.2014 14:30 | karma článku: 35,11 | přečteno: 1420x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1696x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradit ji může Havel

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:55

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy jako ministryně pro vědu a výzkum. Jméno...

Muž se nadýchal chemikálie, která unikla z tlakové lahve. Patrně jde o chlor

25. dubna 2024  13:45

Kvůli úniku neznámého štiplavého plynu zasahovali hasiči ve středu a ve čtvrtek v Gorkého ulici v...

Zastal se urážené kamarádky, schytal kopanec do hlavy. Policie hledá útočníka

25. dubna 2024  13:42

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v březnu v Karlíně napadl jiného muže. Incident se...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:40

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof