Přílišné zastávání se některých přistěhovalců může být vlastizrada

3. 09. 2014 15:30:00
Vlastizrada je jedním z nejvážnějších trerstných činů a nejpřísněji v naší zemi trestaných. Podle § 309 trestního zákoníku se vlastizrady dopouští občan ČR, který ve spojení s cizí mocí (každý stát mimo Českou republiku) nebo s cizím činitelem (osoba, která sice není oprávněna jednat jménem cizího státu, ale má na politické dění v něm významný vliv) spáchá trestný čin rozvrácení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312) nebo sabotáže (§ 314). A výhledově mám takový pocit, že se veřejně minimálně jedna osoba a lidé sdílející stejný názor k tomuto trestnému činu velmi rychle přiblížili.

Jak toho lze docílit? Stačí toužit po troše viditelnosti, získat funkci, na kterou zjevně nemá tato osoba patřičnou kvalifikaci a řct něco, co může do budoucna záporně ovlivnit celou zemi a ještě si za tím pevně stát. Dle mého názoru se vlastizrady dopouští osoba, která zlehčuje dění ve světě, přičemž u nás dochází k rané fázi stejného dění jako v zemích, kde nyní vládne teror a teorismus a které se rozvrací na základě násilností a trestných činů přistěhovalců.

Naše dění nyní stojí na obyčejných šátcích a nejen na nich. Stojí na čase, kdy se rozhodne, zda se zde v naší zemi stane fašistické zřízení oficiálním náboženstvím. Přirovnání k fašismu je přitom tak jednoduše definující extrémismus, který kolem islámu nyní panuje. Zatímco jsme jako svobodná země neonacismus a projevy tohoto válečného a vražedného zřízení zakázali, jiné, stejně nebezpečné, si nyní můžem dobrovolně pustit do země.

Zpět k začátku. Hidžáb je muslimská pokrývka hlavy a krku pro ženy. Ty jsou vystavovány omezování práv ze strany svých manželů a vůbec všech muslimů. A je to právě veřejný ochránce práv, který v tomto činění muslimy podporuje. Ovšem role ombudsmana přeci nespočívá v nastavování náboženství v naší zemi.

Ombudsman je mimosoudní kontrolní úřad, který má na starosti vazbu mezi občanem a státní správou. Tato funkce vznikla ve Švédsku, kde je volena králem a kde má kontrolovat činnosti státní správy. Vyšetřuje stížnosti obyvatel. V Česku to není nic vyloženě odlišného. Doslovný popis na českých stránkách zní:

Chrání osoby před jednáním úřadů a dalších institucí, pokud je toto jednání v rozporu s právem, neodpovídá principům demokratického právního státu a dobré správy nebo jsou úřady nečinné. Provádí také preventivní systematické návštěvy míst, kde mohou být lidé omezováni na svobodě, a usiluje o respektování jejich základních práv. Ochránce rovněž přispívá k prosazování práva na rovné zacházení a ochraně před diskriminací. (zdroj: Ochrance.cz). Práce našeho ombudsmana ve spojení s diskriminací by měla být jako jakýsi doplňkový prvek. Nechápu tedy, proč naše ochránkyně je známá jen díky slovu "diskriminace".

K čemu může vést schválení obyčejného hidžábu a jak se dá takové schválení nazvat vlastizradou, je zřejmé při pohledu na to, jak to vypadá, když dáte muslimovi volné ruce. Ve Švédsku kolabuje sociální systém, v některých oblastech Norska, Švédska, Velké Birtánie, Francie a dalších zemí, se lidé bojí vkročit do některých čtvrtí měst, kde většinou probíhají organizované trestné, většinou násilné, činy. Na Blízkém východě a jihu Afriky se pak vraždí ve velkém.

Pokud tohle všechno o islámu vím, nemohu to pustit do své země. Jedná se totiž o kompletní definici trestného činu "vlastizrada". Vždyť islám rozvrací národy, vždyť islám vede teror i terorismus. Nemýlím-li se, mnoho lidí islám odsuzuje a ti, kteří se ho zastávají, přeci nahlas nevystupují proti všem trestným činům spáchaným muslimy ve světě. Proč je tedy ombudsman ochotný stavět se na hranu zákona, mi nejde do hlavy.

Každopádně by se nemělo takové nacistické zřízení pouštět do země a ani prosazovat jeho právo. Když se bojovalo s fašismem, svět to nechal dojít až do druhé světové války. Kam až to necháme dojít my? Budeme nadále jen křičet, že oni nemají pravdu nebo s budeme ještě aktivnější? Tady nejde o obyčejný šátek, ale o to, že se někdo volený parlamentem může částečně zasloužit o rozpad našeho státu, kultury a zvyků. A je zde i nebezpečí, že takových lidí bude víc. Už nyní je pár politiků, kteří se tohoto názoru zastalo....

Autor: František Kubásek | středa 3.9.2014 15:30 | karma článku: 31.77 | přečteno: 1260x

Další články blogera

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 1403 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 10.16 | Přečteno: 118 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.15 | Přečteno: 537 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.25 | Přečteno: 519 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 469 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2310 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2710

www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...