Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Muslimové očima českých školáků?

Diskriminace, islamofobie, nespravedlnost, předsudky. Tyto slova opakují pořád dokola, přičemž se na českých propagačních stránkách v článcích modlí za zničení Izraele ve jménu Alláha. Jaký to má smysl? Uvědomte si, že školák se ovlivní lépe než dospělí, jedná se o propagandu a to velmi jednostrannou.

Stránka muslimove.cz nabízí školám zapojení se do projektu "Muslimové očima školáků". Podle jejich slov si na základě v Česku vládnocí nespravedlnosti, diskriminace, předsudků a sterotypu neumí udělat správný a objektivní názor. Problém však není v diskriminaci, ale ve strachu českého obyvatelstva. Nejspíše oprávněného. Propaganda opět závisí pouze na pochvalných slovech od českých příznivců islámu. Jaktože žádná kritika? Všichni asi máme islám rádi a nikdo z něj nemáme strach.

Bohužel se ale nejedná o žádnou anketu. Je to politicko-náboženská propagační přednáška. Nikde vám nikdy neřeknou, jaká zvěrstva prováděl Mohammed, ani jak moc ponižuje právo šáría ženy. Pouze se vám, respektive vašim dětem, snaží do hlavy nacpat jen těch několik vět z islámu, která se dají školákem pochopit jako pozitiva. Přitom název "Muslimové očima školáků" napovídá úplně jinému útvaru. 

Zde je úryvek ze slov na hlavní stránce:

"Česká muslimská komunita je velmi malá a jak mladá generace, tak ani jejich rodiče proto nemají možnost konfrontovat stereotypy s osobní zkušeností. Rádi bychom tímto projektem přispěli ke zlepšení tohoto stavu. Poskytujeme informace, za jejichž faktickou správností stojí nejen autoři, ale i přední čeští odborníci na islám, kteří všechny publikované texty kontrolují, komentují a opravují nedostatky."

Tento text naznačuje, že česká společnost trpí neoprávněnými předsudky, které jsou založeny na hlasitých médiích a jejich nejspíše zkreslených informacích. Navíc odborníci na islám, kteří mají texty upravovat, je upravují nejspíše tak, aby islám nepůsobil tak násilně, jaký ve skutečnosti je. 

Popravy ve jménu Alláha si děti najdou v pohodě na internetu

Hlavním problémem však asi nebudou Češi. To už bychom mohli rovnou celou zemi označit za nacistickou, když zde diskriminujeme chudáky Romy a ještě ke všemu nutíme své potomky nenávidět muslimy. Všechno má své důvody a hlavně své alternativní cesty. Svým potomkům nemusíme říct nic, oni jsou schopní si najít cokoliv na internetu. Já osobně jsem první necenzurované řezání hlavy ve jménu Alláha viděl v jedenácti letech. Vše je dostupné. Rychle, zdarma a bez varování. Islám je politická organizace, která má v plánu násilně ovládnout svět a každé dítě, které umí hledat na internetu a rozklikávat nechutné odkazy svých kamarádů, to již bohužel vidělo na vlastní oči.

Muslimové v očích českých školáků jsou prostě pouze vrazi. Díky muslimům a internetu!

Měli bychom si uvědomit, že krom zakódování všech stránek, kde se takové video může objevit, s tím nikdo nic neudělá. Muslimové zkrátka vraždí trochu jinak než ostatní. Děti jsou pro ně i cosi jako sexuální nástroj, což média rozhodně nezkreslují. V médiích dítě vidí proslov a slyší slovo "vražda" nebo "řezání hlavy" a, chcete-li nebo ne, jde si to najít na internetu. Víte, kolik stránek by se dítěti muselo zakázat, aby takové video nenašly? Vždyť takové vraždy jsou i celé hodiny dostupné na Youtube. Takže bychom si měli uvědomit, kdo za to může.

Vzkaz muslimům: Nejdříve si tedy zkroťte ty své "posly boží".

Názory dětí pak v tomto případě lze ovlivnit pouze lží. Třeba tím, že vrahové nejsou muslimové. Jsou. Dokazuje to prorok Mohammed, vrah, násilník a odstraňovač nepohodlných. Diktátor. Jejich názor tak změní pouze jediné. Že ta zvěrstva celá skončí. Hned. Ale to se nestane. Jediné, co s tím můžete dělat, je buď konvertovat z islámu úplně nebo veřejně v televizi vystoupit proti činnostem Islámského státu, což jste ještě nikdy neudělali. Nikdy jste veřejně neodsoudili ani Hamás, ani IS, ani Boko Haram. Dále pak na stránkách sharia4czechia.com uvádíte články vyzívající k modlidbám za zničení Izraele ve jménu boha Alláha a samotný fakt, že slogan stránky je "Cesta k víře pro Česko" a ta víra je šáría, zákon omezující lidská práva, slouží jako důkaz k tomu, že vy chcete být násilní. 

My víme, že se nikdy nezměníte.

Zkroťte si historii, chcete-li být důvěryhodní. Kritizujte IS, stůjte na straně židovského státu Izrael, pokud chcete být důvěryhodní. Nevyzývejte motorkáře, ať si sundají helmy jen proto, že nás pobuřují vaše šátky a zakrývání ženy jako nepovoleného předmětu. My víme jediné. Tohle se nikdy nestane, vy zůstanete stejní, jen se radikalizujete hned i v Česku, jakmile zjistíte, že máte moc nebo více zástupců. My se nikdy nepustíme touhy vás odsud vyhnat. Všichni se totiž aspoň z většiny přizpůsobili naším českým zvyků a u vás nevidíme ani náznak, u vás vidíme opak. Jste tedy parazité, nepřizpůsobiví, z Teplic víme, že i problémoví. 

Poslední věty pro vás, co chcete prosazovat mírumilovný islám: Žádný není, my to víme a osobně bych vás k žádnému dítěti nepustil, protože si s nimi ve světě neberete ani sexuální ani fyzické servítky. Jediné, co chci, abyste žili a v míru opustili tuto zem plnou rasistů. Pokud se to totiž někomu nelíbí, je nám to jedno, protože my jsme Češi a tohle je Česká republika, žádný Čechystán...! 

Autor: František Kubásek | pátek 5.9.2014 11:30 | karma článku: 35,18 | přečteno: 1559x
  • Další články autora

František Kubásek

Liberálové, proč se tak divíte, když někdo aplikuje vaši vlastní medicínu?

Poslední reakce na docela trapné bilboardy Andreje Babiše, varujícími před válkou, mě utvrdily v tom, že liberální demokraté, kterým já říkám "libtardi", nemají ani trochu sebereflexe a od Babiše se neliší vůbec v ničem.

18.1.2023 v 11:49 | Karma: 39,16 | Přečteno: 1424x | Diskuse| Média

František Kubásek

IZRAEL vs. HAMÁS: jak to začalo a kde Hamás bere rakety

Tohle je můj článek se zdroji, které najdete dole v mnoha odkazech. Snažil jsem se popsat, jak začal současný konflikt Izraele a Hamásu.

18.5.2021 v 9:53 | Karma: 38,00 | Přečteno: 1695x | Diskuse| Politika

František Kubásek

"Turnaj se povedl" aneb šílené lži kolem mistrovství světa juniorů

Byly časy, kdy česká hokejová reprezentace pravidelně bojovala o nejvyšší příčky. Byly časy, kdy jsme byli smutní, že naše reprezentace do dvaceti let prohrála ve čtvrtfinále. A teď máme být šťastní za prohru 0:3? Co to sakra je?

3.1.2021 v 13:26 | Karma: 35,52 | Přečteno: 1683x | Diskuse| Sport

František Kubásek

(Koróna) pozitivní deník - den 1 až 3

Je zajímavé, jak se nemoc vyvíjí. Následující poznatky jsou jedním z asi dvou set tisíc případů jen v ČR, a tak předpokládám, že každý to má trochu jiné.

17.12.2020 v 14:33 | Karma: 25,20 | Přečteno: 942x | Diskuse| Věda

František Kubásek

(Koróna) pozitivní "deník" - Den minus 3 až 1

Říkal jsem si, že záznamy jednoho pozitivně testovaného třicetiletého jinak zdravého muže může někoho zajímat. Následující zkušenosti tedy berte jako jeden z mnoha případů, jak to může probíhat. Ale taky nemusí.

15.12.2020 v 15:54 | Karma: 40,27 | Přečteno: 4998x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

PŘEHLEDNĚ: Langšádlová nekončí jako první. Jaké změny už zažila Fialova vláda?

25. dubna 2024  9:33

Přehledně Ve čtvrtek oznámila demisi ministryně pro vědu a výzkum Helena Langšádlová (TOP 09). V koaliční...

Symbol pařížského kabaretu Moulin Rouge v troskách. Lopatky mlýna se zřítily

25. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  9:29

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítily lopatky větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

„Musím přemýšlet.“ Španělský premiér zvažuje demisi kvůli vyšetřování své ženy

25. dubna 2024  9:21

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu večer uvedl, že zvažuje rezignaci v souvislosti se...

ANO napadlo u Ústavního soudu změny u stavebního spoření. Vadí mu i zpětná účinnost

25. dubna 2024  9:17

Opoziční hnutí ANO napadlo u Ústavního soudu změny ve stavebním spoření, které byly součástí...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof