Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pracují vůbec ty muslimky v Teplicích, nebo je živí stát z našich daní??

1 0
možnosti
JT

Podle me to jsou turistky. Ty pozemky nemuze vlastnit cizi statni prislusnik, takze to maji pres nejake sro (realitku). Mozna by stacil, kdyz budou delat bordel, stempl do pasu a nepoustet je sem.

1 0
možnosti
JT

Nekdy se nevi, kam je vratit. Pak je na miste internace.

0 0
možnosti
JC

Přinejmenším světadíl se pozná.

0 0
možnosti
PV

No, jste asi málo multikulturní a možná budete neonácek jako já a další pár (cca. 90% populace). No a co se týká Malmströmové - tu by si měli oběsit doma, jak to tak sleduju, možná to nebude dlouho trvat.

EU

1 0
možnosti
SS

Malmströmová je škodná. Když pánbůh rozdával hloupost, tak někteří šli 2x. No, někteří i 3x...

0 0
možnosti
DK

Já je také nechci...máme půl milionů nezaměstnaných...souvzdělaných lidí, kteří dělají podřadnou práci a máme si tu brát imigranty? Nechápu proč, protože mám strach, že bychom dopadli jako Británie apod. Vrátit zpátky...do jejich kultury....

8 0
možnosti
SS

Přesně! Mám známé, co pracují jako uklizečky a mají maturitu. Tihle, co přicházejí z Afriky mají kolikrát jen několik tříd základky a to ještě jejich úroveň základek není stejná jako našich základních škol. Jsou líní učit se jazyk země, do které přijdou (každodenní zkušenost) a jakmile dostanou dávky, jak na to, že existuje práce nebo že lidé normálně pracují, jaksi zcela zapomenou. Jsou spokojení, že mají něco za nic, což by v Africe neměli. A když mají málo dávek nebo jsou nespokojení, tak dojdou na úřad, začnou pokřikovat něco o rasismu (lámanou angličtinou) a ti, co nevládnou ani angličtinou, tak vyhrožují, že se třeba zapálí (stalo se ve Švédsku) nebo vyhrožují úřednicím, demolují úřad, vydírají hladovkami atd. Tohle tady já nechci.

Čím více imigrantů z Afriky, tím více se stává Evropa Afrikou (včetně nezaměstnanosti, chudoby, nízkého vzdělání, kriminality atd.).

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof