Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Lety nebyly koncentrační tábor,to opravdu ne.Ani Terezín nebyl koncentrační tábor.Oba tábory byly "pouze" sběrné tábory kde se shromažďovali nepohodlní lidé, kteří odtud odjížděli na smrt do opravdových koncentráků.Dost lidí při tomto čekání v nevhodných podmínkách zemřelo.Podle Vás je tedy vše v pořádku...Rv

1 15
možnosti
Foto

nepohodlní lidé je zavádějící termín. Lépe je napsat neužiteční, příživničtí.

9 1
možnosti
BM

Je velmi zajímavé zjištění proč byl zřízen a kdo stál u zrodu tohoto tábora. (domácí úkol)

Hodně úspěchů.

5 1
možnosti
FK

Nebyl to náš knížepán (nějak myslím, že něco takovýho jsem četl)?

1 0
možnosti
BM

Pane Kubásku domnívám se že oplýváte naivitou. Česká média, čeští politici i jiní, už jste zaznamenal že by se někdo pochlapil a jen tak se omluvil aniž by mu to nařídil soud. Víte kolik lidí by se muselo omlouvat? A novináři? ti by museli vrátit peníze za nepravdivé informace za které dostali mzdu, které mají od pani která slyšela jinou pani která říkala že si myslí. Například náš prezident by nedělal nic jiného než přijímal omluvy. Ale takoví jme my češi. Plnou hubu demokracie a chování úplně nedemokratické.

Hezký den.

12 0
možnosti
AT

Sami od sebe se neomluví, ale TO má možnost omluvu vymáhat.

Na rozdíl od vás, autore, si myslím, že se za 25 let změnilo hodně a výsledek kauzy je toho příkladem. Pokud si za něčím jdu, jsem v právu a doložím důkazy, spravedlnosti se domůžu. Před 89. nemyslitelné, abych vyhrál boj se se státní (=komunistickou) mocí.

3 0
možnosti
FK

Já myslel ale to, že v médiích a politice se skoro nic nezměnilo...Oni obhajovali lež! Všichni! A obviňovali Okamuru kvůli pravdě! A tím se ho snažili poškodit... To je jasná propaganda...

9 0
možnosti
DK

Jo! Tak to mi udelalo uprimnou radost. Sam jsem temto organizacim na FB psal, ze je to nesmysl a ze je vlastne dobre, ze to trestni oznameni podali, protoze takhle aspon dostanou oficialni odpoved, ze jejich nazory jsou zcestne. To zas budou pseudohumaniste vyskat!

18 0
možnosti
JC

Samozřejmě, že se neomluví.

U nás se novináři neomluví ani slušnému otci rodiny, kterého neoprávněně nařkli z pedofilie nebo domácího týrání a novináři ho týdny vláčeli bahnem. Když se ukáže, že šlo o zcela falešné obvinění, nepronikne o tom na veřejnost ani slovo.

Co by se namáhali s omluvou nějakému politikovi...

14 0
možnosti
FK

Prasácká média. Ano, klidně mi tenhle komentář smažte, komunisti! (to je můj osobní pocit)

4 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof