Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RD

Je pouze otázka času kdy se ucho utrhne,ale co pak ,zase stavět ploty jako za komunismu?Opravdu budoucnost nevypadá barevně ,ale moc moc temně.

4 0
možnosti

Jsem pro ploty. Čím dřív, tím líp.

9 0
možnosti
RH

R14a49d49e38k 97H18u96l77v49a

30. 12. 2014 0:33

Poučení z historie.Dnešní Evropa připomíná poslední stádium  Západořímské říše z počátku 5. stol.,kdy tento utvar zcela rezignoval na svojí obranářskou politiku a nechal se likvidovat germánskými kmeny zevnitř jako rakovina.když se podíváte na důvody :zcela zřejmě neexistoval vnitřní řád,chyběly jasné pravidla ,římská aristokracie se vyhubila navzájem,slovo císař prakticky představovalo loutky zcela v područí všehoschopných vojenských velitelů,kteří válčili mezi sebou.Pokud vyměníte proměnné a dosadíte dnešní potentáty máte stejnou situaci:necháme se ničit nájezdníky,které živíme,aby nás ještě více ničili,politici jsou totálně zkorumpovaní,chybí silné morální osobnosti,upadá vzdělanost a společnost ji opovrhuje,chceme se bavit a být ubaveni k smrti,problémy neřešíme,respektive se tváříme jakoby  nebyly,na vše hledáme jiné výrazy než ty skutečné,protože se bojíme obvinění z rasismu,šovinismu diskriminace a jiných hloupostí.Pak se nedivme ,že budoucnost naší Evropy bude patrně velmi temná

36 1
možnosti
MT

Myslim, ze dny Evropy jsou secteny.

5 1
možnosti
SB

Ono pro Evropu, pokud ještě není pozdě a pokud už to není totálně prohrané, by možná bylo i výhodné, kdyby Švédsko brzy spadlo do naprosto otevřeného konfliktu.

A proč by to mohlo být výhodné?

Inu proto, že pokud jedna země spadne do otevřeného konfliktu, je sice naděje jedna ku stu, ale přeci jenom naděje, že snad by se Evropa vzpamatovala a začala s tím něco dělat. A pokud by snad se nechala vyburcovat prvním takovýmto otevřeným konfliktem, tak by bylo výhodně, kdyby to bylo v desetimilionovém Švédsku a nikoli v mnohem vlivnější zemi, jako je třeba Francie.

Ale to je úvaha za předpokladu, že první otevřený konflikt vyburcuje Evropu k obranné reakci. Což považuji sice za možné, ale jak už jsem napsal, velice nepravděpodobné.

11 2
možnosti
Foto

No nevím, nejspíš Švédsko nebo obecně Skandinávie do takového konfliktu nespadnou. Tam je to trochu složitější. Oni jsou jak Alenka v říši divů, těžký život, část roku tma i ve dne, krutá zima, prostě těžké podmínky a z toho důvodu mají práh tolerance poněkud za hranou. Lehkoživky jsou pro ně jako zjevení, protože sami jsou nuceni vzdorovat opravdu těžkým podmínkám a než jim doteče, že stejnou zkušenost nemá každý, nejspíš uplyne hodně vody v řekách. Navíc se k tomu přidá jejich zkušenost s Laponci/Sámy.  :-(

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale je třeba se zamyslet, kde se stala chyba. Protože tohle se otočí proti všem imigrantům bez ohledu na to, jací skutečně jsou. Chyba totiž není v tom nechat otevřené hranice, chybou je vycházet vstříc imigrantům úplně ve všem. Zatajovat před veřejností jejich kriminalitu, dovést to k tomu, že se i policie bojí je odchytávat či trestat. Možná se to ani moc netýká imigrantů, podle všeho jde o celosvětový problém. Švédsko a Francie problém s islámskou komunitou, u nás problém s vítekteroukomunitou, USA problém s hispánskou komunitou. Všude úplně stejný model, všichni z toho mají strach, problémy zjevně gradují, ale média jako jeden muž neváhají stále dokola dramaticky líčit, jak jsou tito vlastně kriminálníci utlačováni ze strany policie. Jak bují rasismus a jak bychom všichni měli být multikulti i kdyby nás to stálo život. Běžný švédský občan má nejspíš úplně stejný problém jako my, ví, že je to špatně, ale má strach, protože pravidla jsou nejasná. V USA to zjevně přerostlo a strach policajtů už je tak velký, že klidně riskují i to, že je budou média vláčet bahnem. Řešením je, nechat hranice otevřené, ale všem měřit stejným metrem, ať to stojí, co to stojí. A opustit tu šílenou sociální politiku, která je pro tenhle typ darmožroutů jak magnet.

27 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof