Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Veřejnoprávní TV by asi měl mít každý stát, ale požadavkem je, aby ta TV informovala nezávisle, nestranně a objektivně. Podle radního má ČT určeny mantinely informování dle požadavků EU a to je naprosto špatně. 

Veřejnoprávní TV platí přímo (ne z daní) pouze čeští (nikoli unijní) občané a mají tedy naprosté právo na nestranné a pravdivé informace.

Příklad: ČR bude členem nějaké fiktivní organizace. Bude mít přikázáno informovat v mantinelech této organizace. Postupně se ale ta organizace může začít měnit, začne v ní převládat (jen příklad) fašistická ideologie. A naše veřejnoprávní médium bude dál informovat v mantinelech  aniž se bude ptát, jestli něco není špatně?

Bohužel naše ČT neinformuje tak jak má. Takže jaký má smysl veřejnoprávní médium, které neinformuje objektivně a pravdu zkresluje? Nemá smysl žádný. Buď tedy ČT zjedná nápravu nebo musí počítat se sílící kritikou. Ten, kdo platí má právo kritizovat a v případě, že ČT nebude plnit svou úlohu je požadavek na zrušení poplatků  naprosto legitimní.

Mě osobně štve, že to trvá už tak dlouho. 2 roky ČT v podstatě nesleduju a musím tedy platit za službu, kterou nekonzumuju.

5 0
možnosti

Pořád se tu lidem vtnucuje, že existují pouze dvě možnosti: kritizuješ ČT - jsi pro Zemana, nekritizuješ, jsi proti němu, Nebo - kritizuješ Zemana - musíš  být "pravdoláskař" atd. Jenže je třetí, myslím největší skupina, které vadí Zeman, ale zároveň kritizují ČT - ovšem za zcela jiné věci než Zeman.

Vadí mi, že když vyjádřím svůj negativní názor na Zemana, jsem pasována na "havlistu", či naopak - když souhlasím s jedním Zemanovým názorem (jeho postoj k Izraeli) - jsem pasována na Zemanovce...svět je daleko barevnější a má spoustu stran - ne pouze dvě:-)

6 0
možnosti
PB

.....von kdysi Ladin Železnej vyřkl takový moudro : "když se Vám to nelíbí, tak přepněte!" ..... dobrou dekádu už ani nepřepínám, zkrátka se na ty srač... nedívám (vřele doporučuju) !

5 0
možnosti
MT

Autore, naprosto souhlasím !  R^

8 2
možnosti
LR

Kritika je hodnověrnější od inteligentnějšího než kritizovaný.

0 0
možnosti
RH

To nemá žádné opodstatnění. Možná nejsem žádný chytrák, ale to neznamená, že nepoznám blbce..To by nemohl výkony sportovců kritizovat nikdo. Přestože neumím snášet vejce, zcela zřetelně rozeznám pukavec.. :-)

3 0
možnosti
LR

Jakou intelektuální kapacitou disponují voní Horáček?

5 1
možnosti
RH

Vás se to dotklo?  :-)O mě přece nejde. Pokud má hnutí proti islámu uspět, pak potřebuje schopné politické vůdce.

3 0
možnosti
RH

Antiislámské hnutí trpí nedostatečnou intelektuální kapacitou aktivistů.

0 11
možnosti
ZJ

Nebo o nich naše objektivní media zásadně mlčí.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS