Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a23n 81R46á60ž

15. 7. 2015 19:14

Babiše nemusím, ale je hloupost se o něm zmiňovat v jinak dobře napsaném článku. Není ministrem a jeho ANO vítězem voleb z vůle průzkumných agentur, ale z vůle voličů. Volby jsou jediným objektivním výsledkem nálad občanů.

Jinak: Průzkumy objektivní být nemohou, neb objektivní průzkum nikdo nezaplatí!

0 0
možnosti
JS

Průzkumy nesmysl nejsou. Pokud nejsou cinknuté, dávají reálný názor veřejnosti na daný problém. Ovšem v řadě případů to co se publikuje, není průzkum, ale zpracování objednaného výsledku.

0 0
možnosti
Foto

Velkým příznivcem průzkumů veřejného mínění (pochopitelně ve svůj prospěch), byl svého času Jiří Paroubek. Věřil jim tak nesmírně mnoho, až na ně nakonec dojel.

0 0
možnosti
MK

M90i38l53a97n 93K66o79s

12. 7. 2015 16:52

Tak, myslím, že průzkumy jasně ukazují že je tu nikdo nechce.Tedy 10% snad ano. Ale velcí příznivci čmoudů by si měli zajet třeba do Němec a tam se trochu zajímat...........:-)[>-]

4 1
možnosti
Foto

Vámi uváděné příklady svědčí pouze o tom, že jednotlivci vidí i svou životní realitu tak pouze nějak přes pokřivené zrcadlo reality virtuální. Dělal se jednou průzkum veřejného mínění o energetickém zateplování domů. Stačilo pět titulků v novinách a vycházely z toho průzkumu docela zajímavé věci.

Pro pana Babiše ty výsledky byly tak zajímavé, že si u té agentury objednal hned vlastní průzkum. A co se nestalo, stačilo pět titulků v novinách a ANO hned překročilo poprvé hranici 5%.

1 9
možnosti
FK

Ono se stačí podívat kolem sebe. Na okolní státy. Kdyby byli ilegální imigranti přínosem, EU je nebude přerozdělovat, Německo se jich nebude chtít zbavovat. A Britové by je přeci z Calais pouštěli a vítali je s otevřenou náručí.

17 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof