Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

A61l51e30š 19F71a12r75d93a

25. 8. 2015 21:20

Všem zdejším multi-kulti demagogům mohu postnout aktuální holadnské články mluvící o tom, že přes Makedonii denně do Evropy putuje 3000 lidí. Tendence stoupající. Jak můžete tako bohapustě a ještě hloupě žvanit? http://www.volkskrant.nl/buitenland/-komende-maanden-3000-migranten-per-dag-naar-macedonie~a4128800/

1 1
možnosti
TH

Plamenny clanek, burcujici ale nesmysl. 

Kde proboha berete, ze "Co to znamená v praxi? Imigranti v Německu dostávají, krom přístřešku a jídla, i téměř 30 000 korun v přepočtu měsíčně v kapesných."

Asi neumite pocitat. To je taky takovy mensi mesicni plat v Nemecku. Proste kecate....

1 1
možnosti
FK

To je dobrý, prej prostě kecáme. Kolik si myslíte, že je plat v Itálii? A imigranti tam mají kapesné 35 euro denně. To je skoro 1000 korun a měsíčně skoro těch 30 000. Myslíte si, že to imigranti nebudou chtít u nás, když už je budou nutit tady zůstat? Vaše analýza typu "je to blbost" je sama o sobě blbost ;-)

2 1
možnosti
PK

P15e56t51r 42K59ř95í38ž

25. 8. 2015 17:07

To, co by nás čekalo, popisuje následující rozhovor s člověkem, který je s "uprchlíky" v Německu již 7 měsíců v denním kontaktu. Reálné zkušenosti s "nebohými" imigranty...

http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VdsTBg36aMo.facebook

0 1
možnosti
TH

Jenze co tam tvrdi, neni pravda....300 EUR kapesneho proste nedostavaji.

1 0
možnosti
MR

To mnozí vědí už dávno ale jsou v područí jednoduchého nazírání na svět většiny, jež reaguje jen na aktuální zprávy a snůškou argumentů jež vlastně nic neřeší, neboť je potřeba přejít na jiné vnímání než z vlastního písečku.

Tato skutečnost když ji prohlédnete je daleko drsnější a nemáte moc šancí s tím nic dělat, neboť společnost potřebuje zřejmě ránu do hlavy aby se jí rozsvítilo.

0 0
možnosti
AS

Tak si říkám jestli není lepší se fest opálit ,obléct si starší ale značkové oblečení ,spálit si kyselinou polštářky prstů,pár dní se nesprchovat...A potom se nechat vysadit na D1 a až mě sbalí pomahači a ochranáři tak začnu blábolit něco nesrozumilného a je vymalováno a na krásný bezstarostný život vystaráno...Dostanu zdarma ubytováni hotelového typu , 5x denně jídlo , bezplatnou zdravotní péči a 35 000kč kapesné měsíčně....Jen se naučit pár vět arabsky a nemůže být problém...

Než každý den vstávat v 5 hodin ráno na šichtu za 11.000 čistého a být pět dní v týdnu ve stresu...Je na to nějaký paragraf vydávat se za arabského přivandrovalce?

To je ale námět na investikativní reportáž a nebo návod pro bezdomovce na zimu...;-D

6 1
možnosti
TH

No to kapesne nedostanete, po tech vsech zpravach o ubytovani "hoteloveho typu " silne pochybuji. Ta zavist je fakt zatracena....

0 0
možnosti
JN

Ten poslední odstavec uhodil hřebíček na hlavičku. Za to nemůže nikdo jiný než vy! Vy jste volili špatně, vy budete trpět. Bohužel já jako menšina se svezu do utrpení s většinou co volí podle billboardů a furt ty stejné lidi, oni už vás ani nemusí přemlouvat a plnit sliby, aby jste je volili naivně znovu, protože postraší opoziční stranou.

2 0
možnosti
AS

Můžete psát a tlachat co chcete ,stejně Vám všem naše vláda a tante Merkel s celým Eurosojuzem budou dál zvysoka  kálet na hlavu a My s tím stejně nic neuděláme... A až příjdou volby tak zas jako tupé stádo zvolite socialisty a Eurosojuz...Tak pak tady neplačte a začněte se učit Korán...;-O

0 0
možnosti
JN

ČR je suverení stát a dle toho se chová, drtivá většina českých Europoslanců odhlasovala kvoty a to nějakých 15000 syřanů a procentuálně afričanů, což řiní pro ČR oněch 28 000 tento rok  a každý další rok o něco více. Vy jste volili, já volil a nejvíc odpovědni jsou ti co nevolili a dali mandát zlodějům a naivním.

0 0
možnosti
Foto

Demagogie jak vyšitáRv

1/ pokud příjde 1 000 000 osob tak max. polovina z nich dostane azyl, jen ti mohou žádat o přísun rodin a jen uprchlíků se týkají ty kvóty.

2/ Z toho počtu co dostanou azyl i kdyby jsme mluvili o 500 000na EU a tedy na 15 000 pro ČR budou cca poloviny členové jedné rodiny-těch co budou zvát další příbuzné bude cca 5-10 000. pokud by těch  10 000 pozvalo 4 příbuzné jednalo by se o 40 000 dalších lidí. Celkem kolem 50 000. Tedy bysme se dostali na stejnou úroveń jako jsme zvládli v roce 2 000.

Realné by ale bylo se bavit ta o polovině z toho počtu.

3/ Uprchlíci u kterých pomibul důvod azylu-např. skončí válka v Syrii se vrací do země původu-azyl končí.

4/ Počet lidí, kteří budou dostávat v EU azyl se bude zmenšovat s tím jak se vylidní tábory v Syrii

5/Jednotná socialnéí politika neznamená stejné peníze a ostatně to neodpovídá ani ženevským úmluvám.Uprchlíci=ti co dostanou azyl mají nárok na soc, zabezpečení stejné jako občané té, které země.

Ostatně i pokud by chtěli stejné zabezpečení v absolutních číslech není šance, že by to prošlo.

6/Právě v zimě je pohyb osob menší-kvůli povětrnostním podmínkám.

Ale ano-nějaká forma kv=ot nepochbně bude-je to realně jediná možnost jak zachovat volný pohyb osob a zboží po EU a jeho omezení by bylo podtaně horším problémem než migranti.

2 14
možnosti
DK

Tak starý a tak naivní....probuďte se z té matematiky základní školy...

7 1
možnosti
AS

Tohle musí jednou skončit strašně špatně....

Bude mi padesát ,mám dvě děti.Od matury poctivě pracuji za 11.500 čistého a celý život poctivě platím daně. Tak jako každý občan této země předpokládám ,že až  zestárnu tak se o mě stát postará minimálně stejně dobře jako o cizí přivandrovalce ,kteří pro teto stát nikdy nehli ani prstem.Ale pokud si stát myslí ,že mi dá almužnu jako důchod ,ze kterého nezaplatím ani nájem bytu a budu si navíc připlácet zdravotní péči ,léky , zubaře atd. A cizí přivandrovalec dostane 3x vyšší kapesné než průměrný důchod a jidlo s ubytovánim zdarma, tak jim na tu rádoby demokracii kašlu...

No jak se na tuhle svoji neveselou budoucnost dívám tak mi najednou uřvaný chlápek s patkou a malým knírkem už tak nesympaticky nepřipadá...;-€

12 1
možnosti
JC

To je velmi výstižné, přesné.

1 0
možnosti
PH

Jestli se naplní tenhle scénář, tak nám asi nezbyde nic jiného než začít uvažovat o dočasném vystoupení z EU.

3 0
možnosti
JC

Proč dočasném?

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof