Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A25l33e79š 41F38a16r55d78a

25. 8. 2015 21:20

Všem zdejším multi-kulti demagogům mohu postnout aktuální holadnské články mluvící o tom, že přes Makedonii denně do Evropy putuje 3000 lidí. Tendence stoupající. Jak můžete tako bohapustě a ještě hloupě žvanit? http://www.volkskrant.nl/buitenland/-komende-maanden-3000-migranten-per-dag-naar-macedonie~a4128800/

1 1
možnosti

Plamenny clanek, burcujici ale nesmysl. 

Kde proboha berete, ze "Co to znamená v praxi? Imigranti v Německu dostávají, krom přístřešku a jídla, i téměř 30 000 korun v přepočtu měsíčně v kapesných."

Asi neumite pocitat. To je taky takovy mensi mesicni plat v Nemecku. Proste kecate....

1 1
možnosti

To je dobrý, prej prostě kecáme. Kolik si myslíte, že je plat v Itálii? A imigranti tam mají kapesné 35 euro denně. To je skoro 1000 korun a měsíčně skoro těch 30 000. Myslíte si, že to imigranti nebudou chtít u nás, když už je budou nutit tady zůstat? Vaše analýza typu "je to blbost" je sama o sobě blbost ;-)

2 1
možnosti

P39e34t19r 94K15ř58í35ž

25. 8. 2015 17:07

To, co by nás čekalo, popisuje následující rozhovor s člověkem, který je s "uprchlíky" v Německu již 7 měsíců v denním kontaktu. Reálné zkušenosti s "nebohými" imigranty...

http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VdsTBg36aMo.facebook

0 1
možnosti

Jenze co tam tvrdi, neni pravda....300 EUR kapesneho proste nedostavaji.

1 0
možnosti

To mnozí vědí už dávno ale jsou v područí jednoduchého nazírání na svět většiny, jež reaguje jen na aktuální zprávy a snůškou argumentů jež vlastně nic neřeší, neboť je potřeba přejít na jiné vnímání než z vlastního písečku.

Tato skutečnost když ji prohlédnete je daleko drsnější a nemáte moc šancí s tím nic dělat, neboť společnost potřebuje zřejmě ránu do hlavy aby se jí rozsvítilo.

0 0
možnosti

Tak si říkám jestli není lepší se fest opálit ,obléct si starší ale značkové oblečení ,spálit si kyselinou polštářky prstů,pár dní se nesprchovat...A potom se nechat vysadit na D1 a až mě sbalí pomahači a ochranáři tak začnu blábolit něco nesrozumilného a je vymalováno a na krásný bezstarostný život vystaráno...Dostanu zdarma ubytováni hotelového typu , 5x denně jídlo , bezplatnou zdravotní péči a 35 000kč kapesné měsíčně....Jen se naučit pár vět arabsky a nemůže být problém...

Než každý den vstávat v 5 hodin ráno na šichtu za 11.000 čistého a být pět dní v týdnu ve stresu...Je na to nějaký paragraf vydávat se za arabského přivandrovalce?

To je ale námět na investikativní reportáž a nebo návod pro bezdomovce na zimu...;-D

6 1
možnosti

No to kapesne nedostanete, po tech vsech zpravach o ubytovani "hoteloveho typu " silne pochybuji. Ta zavist je fakt zatracena....

0 0
možnosti

Ten poslední odstavec uhodil hřebíček na hlavičku. Za to nemůže nikdo jiný než vy! Vy jste volili špatně, vy budete trpět. Bohužel já jako menšina se svezu do utrpení s většinou co volí podle billboardů a furt ty stejné lidi, oni už vás ani nemusí přemlouvat a plnit sliby, aby jste je volili naivně znovu, protože postraší opoziční stranou.

2 0
možnosti

Můžete psát a tlachat co chcete ,stejně Vám všem naše vláda a tante Merkel s celým Eurosojuzem budou dál zvysoka  kálet na hlavu a My s tím stejně nic neuděláme... A až příjdou volby tak zas jako tupé stádo zvolite socialisty a Eurosojuz...Tak pak tady neplačte a začněte se učit Korán...;-O

0 0
možnosti

ČR je suverení stát a dle toho se chová, drtivá většina českých Europoslanců odhlasovala kvoty a to nějakých 15000 syřanů a procentuálně afričanů, což řiní pro ČR oněch 28 000 tento rok  a každý další rok o něco více. Vy jste volili, já volil a nejvíc odpovědni jsou ti co nevolili a dali mandát zlodějům a naivním.

0 0
možnosti
Foto

Demagogie jak vyšitáRv

1/ pokud příjde 1 000 000 osob tak max. polovina z nich dostane azyl, jen ti mohou žádat o přísun rodin a jen uprchlíků se týkají ty kvóty.

2/ Z toho počtu co dostanou azyl i kdyby jsme mluvili o 500 000na EU a tedy na 15 000 pro ČR budou cca poloviny členové jedné rodiny-těch co budou zvát další příbuzné bude cca 5-10 000. pokud by těch  10 000 pozvalo 4 příbuzné jednalo by se o 40 000 dalších lidí. Celkem kolem 50 000. Tedy bysme se dostali na stejnou úroveń jako jsme zvládli v roce 2 000.

Realné by ale bylo se bavit ta o polovině z toho počtu.

3/ Uprchlíci u kterých pomibul důvod azylu-např. skončí válka v Syrii se vrací do země původu-azyl končí.

4/ Počet lidí, kteří budou dostávat v EU azyl se bude zmenšovat s tím jak se vylidní tábory v Syrii

5/Jednotná socialnéí politika neznamená stejné peníze a ostatně to neodpovídá ani ženevským úmluvám.Uprchlíci=ti co dostanou azyl mají nárok na soc, zabezpečení stejné jako občané té, které země.

Ostatně i pokud by chtěli stejné zabezpečení v absolutních číslech není šance, že by to prošlo.

6/Právě v zimě je pohyb osob menší-kvůli povětrnostním podmínkám.

Ale ano-nějaká forma kv=ot nepochbně bude-je to realně jediná možnost jak zachovat volný pohyb osob a zboží po EU a jeho omezení by bylo podtaně horším problémem než migranti.

2 14
možnosti

Tak starý a tak naivní....probuďte se z té matematiky základní školy...

7 1
možnosti

Tohle musí jednou skončit strašně špatně....

Bude mi padesát ,mám dvě děti.Od matury poctivě pracuji za 11.500 čistého a celý život poctivě platím daně. Tak jako každý občan této země předpokládám ,že až  zestárnu tak se o mě stát postará minimálně stejně dobře jako o cizí přivandrovalce ,kteří pro teto stát nikdy nehli ani prstem.Ale pokud si stát myslí ,že mi dá almužnu jako důchod ,ze kterého nezaplatím ani nájem bytu a budu si navíc připlácet zdravotní péči ,léky , zubaře atd. A cizí přivandrovalec dostane 3x vyšší kapesné než průměrný důchod a jidlo s ubytovánim zdarma, tak jim na tu rádoby demokracii kašlu...

No jak se na tuhle svoji neveselou budoucnost dívám tak mi najednou uřvaný chlápek s patkou a malým knírkem už tak nesympaticky nepřipadá...;-€

12 1
možnosti

To je velmi výstižné, přesné.

1 0
možnosti

Jestli se naplní tenhle scénář, tak nám asi nezbyde nic jiného než začít uvažovat o dočasném vystoupení z EU.

3 0
možnosti

Proč dočasném?

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof