Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61i71ř89í 20V54a63c98a

4. 9. 2015 14:36

Od kdy je Turecko nebezpečnou zemi, že které se musí utíkat?

Byli bezpečně v Turecku a kvůli prachum šli za lepsim

1 1
možnosti

J52a48r69a 95R15a58n20k

5. 9. 2015 0:38

O tom bezpeci v Turecku, nebo na hranici by se dalo polemizovat, jednak strili na hranicich Kurdy, kteri se tam chteji dostat do taboru, a pak maji jiz 2 miliony uprchliku - ve stanech;-(

0 0
možnosti

Ovšem i vám se hodí... evidentně. A nejen vám. Za dva dny asi 20 článků na toto téma. Některé doplněné fotkami...:-) Jste úplně stejní (vy jste si akorát odpustil fotky, což je vaše plus).

2 6
možnosti

Hodí, nehodí, jde o princip a prvotní příčiny.

4:74Nechť tedy bojují na stezce Boží ti, kdož kupují za život pozemský život budoucí! A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou.

2 1
možnosti

P71e25t70r 27J22a26r57o40š

4. 9. 2015 8:46

Neformuloval bych to lepe. Diky R^

1 0
možnosti

Nikdo se nezeptá těch uprchlíků, proč své dětivystavují takovému riziku, podporují pašeráky a děti nezajistí plovacímivestami, nezůstávají v uprchlických táborech (ten v Turecku má stále spoustuvolné kapacity), nechají děti šplhat přes ostnaté dráty a vystavovat je slznémuplynu či je házejí i s matkou na koleje jen proto, že nejsou ochotni si počkat na vyřízení víz v Makedonii čiMaďarsku o pár dní déle. Nikdo se neptá mužů, kteří naskakují na vlaky akamiony ve Francii, proč riskují život, když už jsou v bezpečí.

Cílem je, abychom se cítili dojati a vinni apřijali ty uprchlíky, kteří mají peníze a prošli mnoha bezpečnými státy bezchuti požádat o azyl až do Německa, které je přerozdělí. Je s podivem, že senikdo takhle neptá, co udělali  politici, jaký vyvinuli tlak na Brusel aUSA, aby se pohnaly k odpovědnosti státy, které válku způsobily a s klidemnechají IS řádit dál.

Díváme se na videa, jak ničístarověké památky, jako chrám v Palmyře, aniž někdo zasáhl proti nim.Připomínám, že jižv květnu dobyl ISIS Palmyru a povraždil tam stovky civilistů, včetnědětí - fotky mrtvých dětí, vyrovnaných jedno vedle druhého. Chrám v Palmyře zničili koncem srpna a na další chrám se chystají. Ským pohnulo vraždění civilistů a ničení památek, aby zakročil? Médianezaplavují snadno dostupná videa malých tříletýchteroristů, podřezávajících medvídky nebo umírajícíchdětí přímo v Sýrii ap.

Ne, jsme manipulováni k dojetí nad mrtvým chlapcem,abychom přestali remcat a nikoliv řešili konflikt, ale přestali dělat problémya otevřeli uprchlíkům dveře.

Nikdo se neptá na novinářskou etiku, tohle uveřejnit a autor i redakce si mnou ruce.

14 0
možnosti

J17a60r11a 57R27a39n84k

5. 9. 2015 0:40

Vite, ono tech fotgrafii vyplavenych uz bylo dost, ze to sem iDnes nedala je chvalihodne, ale pokud chcete, najdete je na netu, vetsinou stovky dospelych, ale i deti a zen.

0 0
možnosti

Jednu věc zejména nemohu pochopit. Kdo jej vlastně našel? Někdo místní, nebo rovnou nějaký zpravodaj? Záchranář asi těžko. To přijde jenom mě úchylné, že někdo najde na pláži vyplavené dítě a začne si ho fotit z různých úhlů? Jak dlouho to trvalo??? Klučík nevypadá, že by mu někdo zkusil poskytnout první pomoc, ani v okolí jsem neviděl žádné stopy. Já teda smrt určit na první pohled a ještě z dálky neumím. A i kdybych si do háje myslel, že je mrtvý, tak alespoň zkusím pomoct, co kdyby!!!

Ještě je možnost, že ho zkusili zachránit, zjistili že je mrtvý - tak si ho poponesli a naaranžovali do původní polohy. To mi přijde jako menší zlo, byť také prasárna. Nebo jsem něco minul?

7 1
možnosti

J38a20r46a 12R58a15n52k

5. 9. 2015 0:42

Dela se mi zde skutecne zle od zaludkuRv

http://www.livemint.com/Opinion/5N9IMQhqPrX0LVIGt5ZYQO/Nilufer-Demir-the-photographer-who-awakened-our-conscience.html

Je to zena a pracuje pro tureckou agenturu, muzete ji napsat.

0 0
možnosti
Foto

Pro me ta fotka a jeji pouziti stejne hloupe a manipulacni jako pouziti x let starych fotek, ktere maji demonstrovat preplnene lode plne "agresivnich muslimskych valecniku" ... oboji je pro me neprijatelna propaganda

2 4
možnosti

Propaganda je obojí, ale hyenismus jenom jedno z toho.

3 1
možnosti

Stejně se mohu zeptat proč neukázali před dvěma lety Syrské děti jenž nechal podřezat Asad jednotkou Šabíha, důvodem bylo odstrašit lidi od revoluce.

Když jsem psal tenhle svůj špatně formulovaný článek, tak jsem vycházel z dobrých zdrojů, které jsou dnes potvrzeny a to i samotnou občanskou válkou jako důsledek počinů vládních sil:

Čas mi dá vždy za pravdu

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/341152/Asad-diktator-Syrie.html

1 4
možnosti

K zamyšlení...

Kdyby se tehdy v Sýrii zasáhlo stejně jako v Iráku, bylo by tolik imigrantů, i těch afrických, zneužívajících azylu?

Sami víte, že když byla válka v Iráku celkem rychle vyřešena, imigrace byla radikálně nižší.

1 1
možnosti

J11a41r87a 40R20a51n82k

4. 9. 2015 2:24

:-(Az se priste rozhorcite "spravedlivym hnevem", zkuste pocitat do 10 a vzpominat na fotografii "The Girl" z Vietnamu v roce 1972, ta dnes pani zije v v Kanade:

http://www.cnn.com/2015/06/22/world/kim-phuc-where-is-she-now/              a pokud si nevzpominate na studenta pred cinskymi tanky na Tiananmen Square v Beijingu, toho jste zapomel a par tisic jinych, kteri za nekolik mesicu demonstraci v roce 1989 byli zastreleni nebo prevezeni do prevychovnych taboru a nikdo se o nich nedozvedel. Mlada Malala Yousafzai, ktere museli rekonstruktovat cely oblicej, nebylo Vam ji lito, Byl to hyenismus novinaru, nebo to pomohlo......

3 7
možnosti

A čemu má pomoci tato fotka? Dítěti? Pozdě! Ukončení konfliktu v Sýrii? Nebuďte naivní. Odvrácení uprchlické vlny? Ale kde že! Uvědomění, že uprchlíci riskují život svůj a hlavně svých dětí? To sotva. Tato fotka slouží jen a pouze neziskovkám a podobným refugee-business organizacím obhájit svou podvratnou činnost v rámci zachování národní a tradicionální integrity Evropských zemí!

18 0
možnosti

Dítě se dá použít k jakémukoli vydírání a prosazování svých cílů - stylem "Proboha a co děti, pomyslel někdo z vás na děti?" Od internetové cenzury po pro-imigrační propagandu. Není na tom nic těžkého, jen je to nemorální a nechutné (vlastně je to zneužívání dětí).

9 0
možnosti

Jinak s článkem zcela souhlasím R^

3 0
možnosti

ja s vami souhlasim. Ale presto je mi hrozne smutno. Nevim, jestli mate dite. Ja ano, presne v tom veku, jako ten chudak chlapec.

1 0
možnosti

Je smutné, že dětí, jako je on, ve světě umírá tolik. Jenže je prostě fakt, že EU nebude financovat tyto umírající děti, protože za pár let tímto tempem finanční pumpu ucpou sociální dávky příchozím, často dospělým imigrantům. Dětí se jde fakt strašně málo...

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS