Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Sobota, 07. listopad 2015

Ohlaseno 40 vrazd - "RAF 4.0" vyhrozuje durynskym uradum.

Jak oznamily Durynske noviny dostaly urady  oznameni ze bude zabito 10 soudcu, 10 statnich zastupcu/prokuratoru, 10 policistu a 10 politiku a president krajskeho soudu v Gere.

odkaz:  http://www.n-tv.de/politik/RAF-4-0-bedroht-Thueringer-Behoerden-article16304341.html

tak a ted nam autor jiste vysvetli co to ma spolecneho s islamem. Co je RAF jiste neni zapotrebi vysvetlovat.

Hovada se najdou vsude.

0 0
možnosti
Foto

vyhrožování není zabití

0 0
možnosti
Foto

Pro všechny humanistické, multikulturní,soucitné a pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby senějak zavděčily „uprchlíkům“:

Uvědomte si prosím, že podle Koránu,jste jenom jejich služebníci a cokoliv pro ně uděláte, cokolivjim dáte, je z jejich strany považováno za pouhé splnění vašípovinnosti jako otroka svým pánům.

Vaše soucitnost a milosrdenství je chápáno(a interpretováno) Koránem, jako výraz ponížení, podřízenostia přiznání nadřazenosti muslimů ostatním lidem. Čím lépe avíce jim sloužíte, tím více jich bude chtít přijet a užít sidobrovolných otroků a (zejména) otrokyň.

Od malička je to takto učí. Po příchodu doEvropy se v jejich očích toto učení potvrzuje.

Tak už tohopropána vy pitomci nechte, dostanete nás všechny do maléru !

(Jiří Kobza, bývalý diplomat, kterýroky působil v islámských zemích)

2 0
možnosti
JM

Nečte tohle fórum náhodou nějaký psycholog? Docela by mne zajímal jeho názor na osobnost Radka Polického. 

Já měl tu smůlu, že jsem prožil 5 let s psychopatkou, než jsem se rozhodl k rozchodu. Pořád jsem věřil, že je to nemoc, takže se s psychopatií nechá nějak bojovat, nebo ji alespoň zmírnit. Po pěti letech jsem zjistil, že není šance. Jediné plus tohoto vztahu je, že mám "čich" na podobné jedince, kteří prosazují své zvrácené vize bez ohledu na logické argumenty. 

Proto bych uvítal nějaký poznatek od odborníka. 

Děkuji.

2 1
možnosti
JR

J84a74r32a 74R78a77n90k

16. 11. 2015 22:58

Pan Policky rozhodne neni psychpat, ma pouze vice vyvinute socialni mysleni a citeni.

1 0
možnosti
ČP

Zastavte svět, chci vystoupit. G.B.Shaw

1 0
možnosti
JH

Příteli, smekám za tento článek. Stejně tak to cítí většina lidí. Ale řekněme si: máme sílu obrátit zvrácené jednání a myšlení politiků? Vždyť jsme pro ně jen póvl, který je dobrý aby pracoval a mlčel. Jo a abych nezapomněl: taky občas při volbách hodit do urny ten správný lístek. A tady by mohla být cesta jak to zvrátit, ale zase narážíme na pořád stejný problém, kde vzít ty rozumné politiky - lidi, kterým bude ležet na srdci blaho jejich voličů.  Najdeme tu cestu? Najdeme ty správné lidi, kteří nás povedou?

4 0
možnosti
SK

Moc dobře popsané..

Jen je potřeba dostat tyto informace a vývody do hlav politiků..

A předtím jim odstranit ty parazity nebo co o tam mají......

4 0
možnosti
Foto

Vážení je třeba vědět, že to běsnění začala doktrína USA vlády, která se chtěla zmocnit irácké ropy. Vypracovala Strategický útok nejen na vyvraždění irácké armády, zejména však jednotek Republikánské gardy a fedayínů(domobrany), který posvětil v Oválné pracovně prezident Bush, do posledního muže-můžete přečíst v knize CRUSADE od Rika Atkinsona. Stejně postupoval i jeho syn Georg, v roce 2003, když použil v Karbale, Hille i Nadžafu termonukleární zbraně na zničení dalšího milionu vojáků irácké armády. Bagdád už bránili pouze děti, k nimž se naši nevzdělaní novináři vyjádřili, že je tak vyzbrojil zlý Saddám! Dnes jeho obyvatelé nemohou používat ropu na výrobu elektřiny, protože jim USA armáda všechno zničila Potomci zavražděných Iráčanů ustavili vedle v Sýrii uskupení hrdlořezů, protože nevěděli, jak jinak postupovat proti zločinům Američanů a jiných. Francouzi se též podíleli v první válce, kde byli na levé straně v operaci Levý hák, což mohu dokumentovat obrázkem z popsané knihy. Mají máslo na hlavě. Měli by vytvořit fond na nápravu svých chyb v arabských zemích!

2 3
možnosti
Foto

Kolik smrtelných útoků spáchali nemuslimové?

Kolik mrtvých mají na svědomí mrtvých konflikty na Ukrajině nebo jinde kde nebojují muslimové?

Kolik z toho opravdu byly teroristické útoky? Na těch různých stránkách z kterých lidi jako vy čerpají se za terorismus často považují i útoky proti vojákům v místech kde je válečný konflikt-respektive když západní země nebo Rusko zastřelí 20 Arabů je to považováno za hrdinství v boji, když arabové zastřelí 20 amerických vojáků je to teroristický útok

Je zcela jedno z jakých důvodů je útok proveden-jestli kvůli víře, území, kvůli potratům..

To co předvádíte je totální demagogieRv

Mimochodem pokud vezmeme Evropu za posledních 5 či 10 let pořád v počtu mrtvých vedou nemuslimští teroristé (Breivik, Malajské letadlo...)

1 17
možnosti
JR

J83a66r64a 16R22a49n16k

16. 11. 2015 19:17

Radku, nejsou mi lhostejni uprchlici, kteri jsou uz 4 roky v zachytnych taborech, ale ISIL musi byt znicen totalne!!

0 0
možnosti
JR

J92a39r45a 32R51a10n11k

16. 11. 2015 19:08

Kdyz to vezmete, ze islamisticke utoky zacali uz v roce 1981, budete mit vice obeti....

0 0
možnosti
Foto

Když to vezmete, že islamistické útoky začaly počátkem 7. století, tak je s podivem, že si leckdo za tu dobu ještě nevytáhl hlavu z ......

10 1
možnosti
JR

J61a41n 43R26á53ž

16. 11. 2015 19:05

Včera jsem brouzdal po internetu a zaujalo mne video, kde byl letecký nebo dobře zaostřený satelitní pohled na  postupující kolony džihádistů v nových Toyotách Tundrách, z vlajícími černými prapory. Titulky v angličtině říkaly, že se jedná o posily k nějakému syrskému městu, které dobývají Kurdové. A taky jsem viděl jak buď přímo nad nimi nebo v těsné blízkosti letí F16 s raketami pod křídly. Jestli byly turecké nebo americké jsem nepoznal, (rozhodně to nebyly ruské stroje), a tak jsem si říkal, to bude mazec. Byl, ale  v mé hlavě: Stíhačky prolétly, otočily se a zmizely bez jediné vystřelené rakety. 

A tak jsem začal věřit zvěstím, že IS je pod ochranou USA a proto může tak dlouho fungovat. Copak to jde jinak vysvětlit?

6 2
možnosti
JR

J51a25r62a 74R82a20n46k

16. 11. 2015 19:15

Tak Francouzi uz vcera bombardovali, maji mit 12 letadel:

About 82,100,000 results (0.49 seconds) 

metro.co.uk › World › Paris attacks

21 hours ago - French fighter jets have dropped 20 bombs on the Islamic State (IS) stronghold of Raqqa in Syria. ... A spokesman said that the strikes on Raqqa involved 12 aircraft, including ten fighter jets. It comes in the wake of the Paris terror attacks which left at least 129 dead.

French planes bomb ISIS targets in Syria – POLITICO

http://www.politico.eu/article/french-planes-bomb-isis-targets-in-syria/

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof