Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Souhlasím. Jen jsem ještě mnohem ostřejší ve svých názorech na vedení Českého hokeje jako takové. Dokonce ani nevěřím, že je vše v našem hokeji tak čisté, jak to navenek vypadá.

Vzpomínáte? Úplatek pana Růžičky. Policií dokázaný, soudem pravomocně odsouzený úplatek...pardon. Sponzorský dar. Ten, který shodou okolností byl "zapomenut" na kontě přítelkyně pana Růžičky. :-)

A za co že byl tento sponzorský dar? Za to, že jistý mladý hokejista bude mít místo v širším kádru tehdy poměrně nabušené Slavie. Nemusíme si asi mazat med kolem úst s tím, co se stalo s dalším mladým hokejistou, na kterého to jedno místo v širším kádru nezbylo. Prostě smůla. Rodič nedává "sponzorský dar". :-)

Ale co už. Třeba to pan Růžička jen zapomněl správně zaúčtovat a klubu přeposlat. Nic to ovšem nemění na tom, že v očích zákona je to odsouzený zločinec.

A teď se podívejme, jak byl za tento prohřešek svazem potrestán? Nijak. Odešel od reprezentace. Následně pak desetiletá smlouva od Chomutova. Víme jak to tam dopadlo. Nyní velmi slušná smlouva v Hradci Králové.

Jak se asi mají cítit trenéři, jejichž promluva k mladším hokejistům se dostane na veřejnost v podobě tajně vynesené nahrávky a onen trenér, byť mluví jako dlaždič a dosti expresně se vymezuje vůči Tureckému kebabu, ale výsledky má, je popotahován naší mravnostní hokejovou policií. Kterou vede...Ujčík???

Ten pán, který veřejně haní všechna opatření proti koronaviru a potažmo vládu. OK. Žádný problém. Ale nataženou ruku směrem ku sportovní agentuře vedené Milanem Hniličkou má. :-)

No, už tahle anabáze je poněkud směšná.

A teď co dál? Měli jsme dost skvělých hráčů. Vynikajících, řekl bych. Ale ti měli srdíčko a především bojovnost. Ti, kteří nikdy nedostali nic zadarmo se najednou musí koukat na to, jak si dnes Výkonný Výbor v čele se Zábranským, Králem, Šlégrem, Ščerbanem, Jágrem a dalšími vše ulehčují.

0 0
možnosti
PK

Ostatně. Asociace profesionálních klubů si odhlasuje baráž. Ano. Má to svou logiku. Řádí Covid a nechť tedy má poslední klub extraligy možnost opravy za zpackanou sezonu, která je tímto virem do velké míry znehodnocena.

Jenže pan přijde Výkonný Výbor a pro změnu zruší sestup úplně. S tím, že jeden klub z Chance ligy půjde nahoru.

Jakou to má logiku, do už tak rozmělněné kvality přidávat další klub, alá Budějovice? Jako aby jsme viděli více zápasů o ničem? A to jako přinese do svazové pokladny více peněz? Ne. Je to celé směšné.

Tento komentář píši po druhé výhře ČB za sebou a jsem si vědom jak může vyznít.

Ne, není to nic proti ČB. Je to pouze o tom, že si naši bafuňáři v zájmu ochrany investic zase pěkně napomohli. Ale jen na úkor kvality.

A mě už ten Český hokej prostě nebaví sledovat. Neb za ním tuším něco mnohem horšího, než je Berbr ve fotbale. Prostě jen takovou velkou, hokejovou mafii.

A přesvědčte mě ve světle událostí, že nemohu mít pravdu. Vzpomínáte na zázračný vzestup Pardubic v minulé sezoně? Zrovna po zakoupení tohoto klubu miliardářem Dědkem. Nechci za vším vidět podvod. Ale hledím na to s despektem a v klidu.

Bude totiž mnohem hůř. A to nejen u našich hokejových mládežníků, ale i těch starších borců.

Mějte hezký den, Vám děkuji za pěkný blog a dávám karmu.

1 0
možnosti
JZ

Nedělejte z toho drama. Vždyť je to jenom sport.

2 0
možnosti
ZZ

Sice státem dotovaný, ale jinak máte pravdu.

:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

Tak jsem čekal , kdo to napíše. Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem si ten úsměvný článek přečetl. Vypadá to, že trenér se drží hesla nemusí se vítězit, hlavně když se účastníme. Fajn výlet a přece si svoji práci nebude hanět. Prima ulejvka za slušný honorář.

0 0
možnosti
Foto

Tak na dnešní možnosti slušný výsledek... vzpomínat na dobu před 20 lety je dost mimo,nyní jsme i v seniorské kategorii prostě nekde jinde...

0 0
možnosti
JN

Když pominu zápas s Rakouskem, které do A skupiny evidentně nepatřilo, tak ze zbývajících 4 zápasů jedna výhra a tři prohry, a hlavně děsivé skóre 3:17. Tomu fakt říkáte slušný výsledek? 8-o

1 0
možnosti
ZJ

Před mnoha lety k nám jezdili Švédové okukovat sportovní školy a střediska mládeže. My jsme je, po plyšáku, zrušili.

Když v osmdesátých letech dělala Tesla Pardubice výběr žáčků, tak před zimákem stály fronty zájemců. Nyní jezdí "skauti" po okolí a lákají ty, kteří se udrží na bruslích.

To samé platí pro většinu sportů. Různá vítězství medaile nejsou úspěchem československé tělovýchovy, ale úspěchem jednotlivců (Sáblíková, Špotáková)

3 0
možnosti
Foto

Tak dnešní kluci mají spousta jiných možností...je zajímavé, že ve Finsko či Švédsku podobné problémy nemají....

0 0
možnosti

Musí makat hlavně mladí,ale je jich čím dám méně

0 0
možnosti
JH

Je to tak. Podobnou spokojenost předvádějí také skokani na lyžích:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof